Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Shufflas - Youth Of Today
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Malva/MNW] Lite profilerte svensker viser tendenser til enda et hyggelig hip hop-bekjentskap, men får den ikke helt ut denne gangen. 4/10Shufflas - bestående av Prefekt, Khaki og Junk Vitamin – har tydelig respekten på plass for ethvert element ved hip hop. De har også en forholdsvis laidback feeling på musikken, og ønsker dessuten å fortelle om hva de synes er galt med verden samtidig som de gjerne lager hat/elsk-hymner til hjembyen sin. Likhetene med Looptroop stopper likevel ikke der. Et par av stemmene er merkelig lik Cos M.I.C.s fra nevnte gruppe, og svinget over noen av refrengene er nesten like engasjerende som Promoe’s.


Likevel er ikke Shufflas i nærheten av like god lytting som Looptroop. Noen vil kanskje hevde at det er urettferdig å sette dem opp mot hverandre, men det er virkelig vanskelig å la være når assosiasjonene er så sterke. Det skulle forundre meg kraftig dersom ikke Shufflas har hørt mer enn hva sunt er på Looptroop, men tar jeg feil, så vil jeg eventuelt ta det til etterretning for fremtiden.

For det første er det altfor få beats her som fremstår som verken originale eller spesielt bangin. Tekstene har dessuten en tendens til å fremstå som banale fremfor intellektuelt kritiske. ”Celebrities”, en slags hatlåt til kjendisers overfladiske liv, fremstår for eksempel bare som en sutrete og barnslig kverulering enhver allerede har tenkt. I hvert fall dersom man er typen som gidder å bry seg om slikt.

Lite hjelper det heller ikke at et skandinavisk skjær skinner gjennom store deler av engelskuttalen. I visse tilfeller kan den lokale aksenten fungere som en slags sjarmerende element, men i Shufflas tilfelle høres det mer ut som en ufrivillig error de helst skulle vært uten. Svært irriterende i undertegnedes ører.

Det finnes derimot spor som vitner om en trio som kan ha fremtidige perler på gang. Beaten på ”Ghost n’Goblins” er grym nok til å klappes ivrig for, og visse punchlines er umulig å ikke ty til smilebåndene av. Som et album blir likevel dette en altfor lang, litt for ofte kjedelig affære, med mer deler av låter å rope for enn hele komposisjoner. De vinner likevel et par stjerner i boka for gjennomført og fin feeling. Først når Shufflas har blitt slipt litt mer får vi se om de er en diamant eller bare en hyggelig gråstein. Spennende.


Les også
- Promoe - Government Music
- Eye n´I - Radiorevolution


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish