Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Timo Maas - Loud
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Perfecto/Mushroom/Playground] Timo Maas må være tidenes tøffeste tyske techno-tryne. Det er min konklusjon etter å ha hørt denne voldsomt bra platen gang på gang sju dager i strekk. 10/10Navnet Timo Maas har dukket opp jevnlig det siste året, og man ante at noe var i gjære. Først kom den tøffe singelen ”Ubik”, deretter dj-albumene ”Music for the masses” & ”Connected” og til sist remix-produksjoner for Madonna og Fatboy Slim. Det var liten tvil om at alt gikk rette veien for Timo, og forventningene til hans debut som plateartist steg derfor. Nå er plata snart ute, og det er ingen tvil om at ”Loud” bør bli en stor suksess. For dette er nemlig den partymusikken du alltid har ønsket deg, men som ingen har laget før nå.


Kanskje er Timo fremdeles ukjent for mange her hjemme, men fersk i gamet er han langt ifra. Allerede som 13-åring hadde han sin dj-debut i hjembyen Hanover, og i årene som kom vokste han inn på de store klubbene i Tyskland. Derfra var veien kort til et samarbeid med velkjente Gary D, noe som resulterte i singelen ”Die Herdplatte”. Dette ble starten på et svært produktivt liv for Mr. Maas. Bare de tre siste årene har han hatt en finger med i over 90 utgivelser, enten under eget navn eller alias, men oftest som anerkjent remixer.

”Loud” er blitt en unik danceplate. Inspirasjonen later til å være hentet fra alle deler av den elektroniske sjangeren. Timo har kastet både det ene og det andre inn i mixen, og det ferdige produktet har en lyd som minner om fryd. Det åpner i det mørke og skumle hjørnet med sporene ”Help me” og ”Manga”. Ikke ukjente Kelis har lånt ut stemmen sin på førstnevnte låt, og det høres overraskende bra ut . Videre roes det noe ned med stemningsfulle ”Hard life”, og Timo viser at han også mestrer det litt småpompøse uten å gå over streken. Spor som ”Old school” og ”Like love” er dundrende techno for de store dansegulvene, mens ”O.C.B.” er et av platens mange beatbaserte spor. Utover dette, inneholder platen også ”To get down”, singelen som for tiden ruller og går på radio. En usedvanlig funky låt med en nesten plagsomt catchy vokal-linje.

”Loud” består av 14 spor som rocker og får deg i partyhumør. Platen er velprodusert, funky og svært variert. Timo Maas har levert en solid og knallkul debut, og han har virkelig fortjent både toppkarakter og denne hederlig omtale.


Les også
- Fatboy Slim - Live on Brighton Beach
- Kyd & Kango - High Above
- Sven Vath - Fire


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish