Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
BigBang - Frontside Rock´n´Roll
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Warner] BigBang er ute med sin tredje offisielle plate, "Frontside Rock´n´Roll", og selv om det heller ikke denne gangen tar helt fullstendig av, er dette deres beste utgivelse så langt. 7/10I forbindelse med utgivelsen av "Frontside Rock´n´Roll" inviterte bandet til gratis releasekonsert utendørs på St.Hanshaugen i Oslo i går kveld. Tross regn og sludd møtte overraskende mange opp for å se og høre BigBang. Og de fleste holdt seg nok varme av Øystein Greni´s høflige væremåte og bandets sprudlende energi. For det oser energi av Greni og hans ulike medmusikanter, men det er bare så synd at energien er mer synlig i levende live enn på plate.


"Frontside Rock´n´Roll" inneholder mange gode låter med tøffe riff, fengende komp og god vokal fra Greni, men det retrospektive lydbildet BigBang forsøker å oppnå klarer de ikke helt å få til. Enkelte øyeblikk er det absolutt verdt å ta tak i, men jeg kommer ikke bort fra at BigBang er tøffere live enn på plate! Nå ønsker nok bandet også å fremstå som et
liveband, og det er de virkelig, men med bedre kvalitet på låtene og ikke minst en mer variert og røffere produksjon, kan BigBang utvide kjernen av fornøyde fans enda mer. Jeg synes i hvert fall selv jeg kjeder meg litt for ofte.

Likevel har jeg ingen problemer med å høre at Greni er en dyktig gitarist og flink låtskriver. Han kjenner oppskriften til god rock´n roll og både Led Zeppelin, Deep Purple og Cream lurer i kulissene. Låter som ”One Of A Kind”, ”Fire And Oil” og ”Heaven And Stars Above” er tydelig inspirert av slike storheter. Dette er helt klart gode låter og sammen med det rolige tittelsporet ”Frontside Rock´n´Roll” er det ingen tvil om at BigBang hører hjemme i toppen av norsk rock. Men skal de helt til topps må det skjerpinger til.


Les også
- Big Bang - Smiling for - ep
- Big Bang, Quart
- Lukestar – Code: Distance EP


Kommentarer fra brukere

BBJ 04/12/2006 - 13:10

Gitar, Led Zeppelin, Big Bang fo sho

jugend 24/10/2005 - 09:56

FIRE!!!!! døh!! dust! idoit!! hva er problemet ditt!! ja, big bang er fantastisk bra!!! elsker big bang! men når man er en jugend, så har man turboneger på 1. plass!!! uansett! eller så kan du bare komme deg vekk fra turbojugend! ble drit skuffa over deg! du kan ikke tro at du kan ha et annet band på første plass når du selv er en jugend! hvis hank hadde visst detta, så hadde du blitt kasta langt vekk for lenge siden! det handler om respekt ovenfor turbonegro!

Morten Danielsen 25/07/2005 - 15:25

Big bang kommer å spiller på Kora I Bø I Telemark i midten av August. Vil du dit å se dem??? Finn ut hvordan du kan få billetter ved å gå til www.kroaibo.no

Tuva 18/05/2005 - 21:18

BIGBANG er geniale... Nok om det...

Fire 04/04/2005 - 21:56

Big Bang er faktisk rått. Jeg har alle platene og punger ut for den nye som kommer nå. Platene er både energiske og koselig, og passer til alt. Dessuten er konsertene jeg har vært på med de noe av det beste jeg har opplevd. Selvom jeg er jugend, så ligger Big Bang som nr 1 azz.

Thomas Karlsen 23/04/2002 - 00:05

BigBang er bare best. Har alle cdene og en lp, har nettop bestilt girl in oslo ep. får aldri nok! å du Jonni-z.... DRA TIL HELVETE! ikke snakk sånn om bigbang din boyband faen! var på en konsert i jessheim... en opplevelse jeg aldri glemmer. utrolig bra. jeg er 14 år nå, og vil høre på bb til jeg dæver. når jeg er gjenferd skal jeg fortsatt høre på det. jeg forlater aldri noe så.... BEST!!!

mormor 08/04/2002 - 21:17

bigbang er faan meg ikke et dårli band, nå får du gi deg, jævla topp20-lytter av en techno-idiot!

Jonni-z 12/03/2002 - 12:22

Kjede du deg under ein BigBang plate har du GOD musikksmak, men kjeder du deg under en BigBang konsert er det rett å slett noe BRA me deg !!!! BigBang e faen meg d VERSTE livebandet eg någen gang har sett

-Jonniz-

Arne 08/03/2002 - 17:38

Var på konserten. Stod helt foran. det var helt rått. Best live og på plate! Det nye albumet blir konge!!!!

Ola 07/03/2002 - 18:28

Bigbang har aldri prøvd å oppnå noe retrospektivt lydbilde, det har alltid Øystein Greni sagt, og det er det han irriterer seg mest ved journalister som stempler Bigbang som et retro-band. Bigbang er tidløst!

BigBang@St.Hanshaugen.rått 07/03/2002 - 17:40

Konsertanmeldelse:

Jeg husker jeg så Big Bang første gang. Det var på Sentrum scene en nyttårsaften for 5-6 år siden. Jeg husker jeg spesielt likte en sang om en person som satt på en busstopp og ventet. Hva personen ventet på er for meg uklart, men kanksje var det Frontside Rock'n Roll.

For det første skal Øystein og Co, inkludert Knut og han duden fra Cato Salsa Experience, få en hjertevarm takk for initiativet. Jeg har til stadighet luftet hunder på Haugen, og fundert over hva som egentlig skjer på den scenen der. Vel, vel det kunne knapt skjedd noe bedre på den scenen, enn det jeg var vitne til i går. Jeg så folk som grillet, folk som drakk kakao fra termos, og folk med alkohyler i backpacken.

Jeg har sjelden sett et band som tilsammen kan sies å utgjøre et bredt og fett smil, og det uten å være inspirert av dollar.

Det virker som om Big Bang virkelig har funnet trylleformelen, og styrkedrikken for å levere et album med bredt spenn, og fin bue.

Konserten støttet også opp under en grunnpilar jeg syntes flere skal støtte skuldrene sine under, nemlig å elske musikken, ikke hypen og industrien. Gi Big Bang en stor applaus, og gi gatemusikkanter penger i hatten.

Go frontside - or go home.

PS: Støtt også opp om Hr. Greni's siste utsagn til et frossent publikum som allikevell var klar for mye mer, "Viss alle dere som er her nå, kjøper plata vår på mandag, da kommer vi på førsteplass på VG lista" Just do it!

EsD

tjommiz 07/03/2002 - 17:14

han skriver jo faktisk om big bang live her også da, kjøtthue

Jonniz 07/03/2002 - 17:07

BigBang tar pokker meg heilt av !! Kjede du deg under ein BigBang plate har du dårlig musikksmak, men kjeder du deg under en BigBang konsert er det rett å slett noe gale me deg !!!! BigBang e faen meg d beste livebandet eg någen gang har sett !! BigBang må sees live før du sier noe om dem..

-Jonniz-

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish