Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Diverse - My House in Montmartre
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Virgin] Her kommer en gavepakke til alle som liker kommersiell fransk house. Denne samlingen oppsummerer fjorårets utgivelser innen nevnte sjanger på en utmerket måte. 7/10”My house in Montmartre” inneholder 14 av fjorårets store franske navn. Resirkulert, remixet og samlet på en måte som vil gjøre en hvilken som helst dag til en fest. Her finner du kun de store navnene og de beste låtene. Ikke så mye nytt akkurat, men dette er låter som tåler mange runder i spilleren. Dessuten er platen genial for deg som ikke har fått med deg alle utgivelsene som tok oss med storm ifjor.

Her er mye å ta av, og jeg skal nevne noen slik at du vet hva dette dreier seg om. Platens åpning er det Stardust som tar seg av, og med deres nesten legendariske ”Music sounds better with you” er vi godt igang. Videre får du spor fra de nyeste plateutgivelsene til Daft Punk, Cassius og Air. Sistnevntes bidrag på denne samleren, kommer i en spennende versjon fiklet med av Etienne de Crecy. De Crecy har også tuklet litt med Dj Medhi’s ”Break away”, men det låter selvsagt knallbra og typisk fransk.


Av mine favoritter på platen må jeg nesten nevne Minos pour main basse. Deres låt ”Le patron est devenu fou” er det nok mange som vil huske fra Super Discount-samleren som kom for noen år tilbake. Videre inneholder ”My house in Montmartre” også en låt fra Alex Gopher. Den gode, gamle helten Dimitri from Paris har laget en ny versjon av Gopher’s ”Party people”. Dette sporet er utvilsomt blant platens beste, og en låt som vil få deg til å hoppe og danse til krampa tar deg.

Samlingen kompletteres med et par radioslagere av den voldsomt kommersielle sorten. Superfunk’s ”Lucky star” er en av dem, den andre er Demon vs Heartbreaker og låta ”You are my high”. Begge disse skulle være godt kjent for de fleste, og kanskje er det ikke akkurat disse du vil sette størst pris på å høre igjen.

”My house in Montmartre” er en genial samling for deg som ikke har så mye fransk house i platesamlingen din. Denne platen vil gi deg en god oversikt over hva som rører seg i sjangeren, og vil også være et bra utgangspunkt for planlegging av videre innkjøp. For deg som liker og har mye slik musikk allerede, er nok denne samleren helt unødvendig.


Les også
- Daft Punk: One More Time (sgl)
- Air - 10 000HZ Legends
- Div art. - la belle France


Kommentarer fra brukere

Big G 11/03/2002 - 17:24

Vel talt, din stakkars lort.

opus trippelX 11/03/2002 - 17:19

faan heller, house er lite gammeldags. house er for trettiårgamle trendduster som ikke har skjønt at de kan høre på annet. de har misforstått og hører på det selv om de egentlig ikke vil. enhver med ører hører at trance fenger mye mer, og er kjempebedre å dance til. kan ikke alle bare glemme dritthouse å heller skrive om trance?!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish