Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Paperboys - No Cure For Life
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Bonnier Music] Norsk hip-hop er snart forbi det pubertale stadiet, noe det økene antallet av artister med nok av skills vitner om. Det er et godt tegn at den norske scenen avler mange forskjellige stilretninger, og Paperboys bidrar definitivt til at utviklingen fortsetter i riktig retning. 7/10Jay Jay og Vinni har sluppet singler som har satt dansegulv i bevegelse og fått rotasjon på radiostasjoner over det siste året. Moroa fortsetter på debutalbumet. Dette er ikke hip-hop for selverklærte underground-fanatikere med fobi for fengende refrenger og tykk amerikansk aksent. Dette er musikk for deg som verdsetter boblende flows kombinert med lett fordøyelige beats, en sammensetning som bidrar til headnodding og fornøyde smil. Paperboys romsterer kanskje innenfor et mer kommersielt lydbilde enn andre norske artister, men i dette tilfelle er det nesten utelukkende positivt. Det er befriende å ikke høre en bitter gruppe som er ute etter å redde hip-hop fra seg selv, men noen som bare er ute etter å levere bra musikk du blir i godt humør av.


Promoeksemplaret mitt er strippa for all informasjon om albumet, så hvem som er ansvarlig for produksjonen er nødt til å forbli et mysterium inntil videre. Den er uansett til å leve med, selv om enkelte beats blir utspilte etter et par runder på stereoen. Dette er ikke beats som vanligvis får meg til å pumpe opp volumet, men det gjør ingenting å spille de litt høyere når Paperboys ligger og flyter på toppen.

Vinni gjør mesteparten av vokalinnsatsen på skiva, for å være ærlig er jeg ikke helt sikker på hva Jay Jay bidrar med… Hvis du først skal gjøre tekstene dine på engelsk, er det best du greier å uttale dem uten å høres ut som en språkforvirra utvekslingsstudent. Det gjør Vinnie, men det er et sted det skurrer… For meg er ikke ord som ”fo’ sho” og ”holla” en naturlig del av vokabularet til en norsk hvit rapper. Sorry. Tekstene på skiva kan virke som lett underholdning, men Vinni rekker å levere et par vers med innhold som tåler gjentatte lyttinger. Kompliserte lyrics er ikke nødvendigvis bra skrevet, og lettfattelige tekster er ikke nødvendigvis være dårlig skrevet…

Mitt førsteinntrykk av Vinni sin flow var helt enkelt: aww shit! Han er nice, men det blir litt repetitivt gjennom en hel skive. Albumet hadde vært hakket bedre hvis Paperboys hadde hatt litt mer varierende flow, men gjesteartistene sørger for at det ikke blir for ensformig. Kleencut hjelper til på singelen ”Movin’ Up”, men det er ikke lett å ta karen seriøst når han snakker om at han trenger dough for å supply my hoe... MadCon dukker opp på to låter, og jeg sitter igjen med et spørsmål: Når kommer albumet? Sjekk Capricorn & Critical på ”It’s Paper” og ”Barcelona”, de har mer karisma og talent enn 90% av hva som befinner seg i Skandinavia.

”No Cure For Life” har langt flere oppturer enn nedturer, og Paperboys har levert et helstøpt debutalbum. Enkelte ganger blir det litt for amerikanisert og r&b-infisert for undertegnede, men det er et format de har full kontroll over. Det skader ikke norsk hip-hop å få en liten injeksjon med jiggified musikk.


Les også
- Apollo – Mine Damer Og Herrer
- Opaque - Gourmet Garbage
- Jay-Z - The Blueprint
- X-Ecutioners - Built From Scratch


Kommentarer fra brukere

vinni sin framtidige kjæreste 10/01/2007 - 17:36

ÅSSÅ EG E HELT ENIG ME DÅKKAR OPPI HER :D kossn går det an å ikkje like paperboys lissm de e jo så digge spesielt vinni han andre ekkje så fin så lager de jo så sinnsykt kule sanger og da I LOVE PAPERBOYS

karri 11/10/2006 - 19:58

kan jeg få tekstene til sangene dine digger dem

Vinni is the king 30/05/2006 - 17:23

jeg anbefaller dere alle å kjøpe cd'n,Den kommer nok snart=)den er bare sinsyk rå,paperboys gjør det alltid bra,så hvem kan si at cd'n blir dårlig? klemz fra Rogaland=)hihi

Henrik 23/03/2006 - 21:01

one day er den beste sangen ever

doodee 10/11/2005 - 20:45

hæilt fantastisk!

Kulta 12/09/2005 - 08:56

Vinni er faen meg tøff!!
Gi max faen, and have fun!

Marianne 20/07/2005 - 13:37

Hallo:) paerboys dåkker e bare så utroli bra!! Vinni, æ shønne itj kåss`n du får t å skriv så mange brae sanga.. e helt imponert æ! sangan dåkkers e jo bare bæst da! mange klæmma

Snipro 09/06/2005 - 17:06

Blir aldri helt lei av et par av sangene dems.. Kjenner meg igjen i tekstene.. D er nok mye som foregår inni hodet til Vinnie, som vi fleste aldri vil klare å forstå.. Han er dyp..

Lene 09/12/2004 - 14:52

paperboys er BEST!

vinni,that's the man 09/11/2004 - 21:32

jeg anbefaller dere alle å kjøpe cd'n,Den kommer nok snart=)den er bare sinsyk rå,paperboys gjør det alltid bra,så hvem kan si at cd'n blir dårlig? klemz fra buskerud=)hihi

the rael paperboys fan=) 09/11/2004 - 21:29

ONE DAY ER BARE SINSYKT BRA ASS=)skjønner ikke hvorfor noen er imot paperboys?!!helo i luken,de er jo sinsyk brae,noen som er enige eller? mange klemmer=)

Vinni`s babe 22/10/2004 - 12:03

digger dissa gutta så SYYYKT... u go my boys... luv ya vinni....v KEEP UP THE GOOD WORK.... KiZZ

one day girl;) 20/10/2004 - 17:15

JEG!...jeg digger one day! jeg leter etter teksten men finner den ikke noen steder!:( klemz;)

kan noen svare meg? 03/10/2004 - 14:02

er det noen her som syntes one day er bra elr?
klemzy;)

vinni diggar'n 11/08/2004 - 17:38

vinni er bare SÅ deilig at det går ikke ann:)jeg digger paperboys no inn i helvete=)du har en drit bra stemme,dem som sier imot er en stoor idiot!
gleder meg til neste album ass,det blir sikkert drit bra,for han vinni er drit flink til og skrive tekster=)vinni du er bare så SÅ SÅ deilig,måtte bare skrive det en gang til=)he he...
stoooooor klem fra et digert fan=)love you vinni:)
.

pernille 04/08/2004 - 15:20

Paperboys er fete de da! Og d at Vinni er såå sinnsykt deilig gjør ikke akkuratt noe d ass.. Gleder meg syykt til neste albumet dems ! ! Noen som forresten vet om når d kommer eller??? Vinni er kongen over rap..og de som har noe imot d har da tydligvis ikke peiling!! disse gutta er genier. Og en annen ting, Vinni har den fineste stemmen i verden, jeg mener til og m stemmen han er digg liksom!! Shiiit ass..hvordan får han d til hehe..Hilsen en stor fan. ;)

paper 31/07/2004 - 15:46

vinni you are so cool!just love you man=)du rapper drit bra,you are the best man..
fra en person.

halla! 23/07/2004 - 14:33

vinni du er bare SÅ deilig..jeg digger dere paperboys..vinni du er bare så flink til å lage tekster..kan dere lage flere album??håper det:)
hilsen stor stor paperboys fan;)

stephanie 18/07/2004 - 00:32

hanj vinni e SÅÅÅ SØT å SEXY!!!! digge dæ vinni!!!

sexy _vinner_girl 06/07/2004 - 21:52

æ digge han vinni å han pope nåkka så drita myh at d ikkje går ann...dæm rappe så sinnSYKT bra...

digger paperboys 22/05/2004 - 20:15

digger vinni noe jævlig,rapper drit bra!digger dere paperboys,hører drit mye på musikken deres! paperboys dere ruler! klemzz",

Mrs. Vagabond 30/11/2003 - 19:09

fy faen som jg diggr detta albumet... digger paperboys... de er best.. elsker dg vinni, u skriver utrolig bra tekster og r bare skikkelig deilig.. heh.. man må jo bare digge vinni, digge paperboys.. ;O)

papergirl 19/02/2003 - 13:47

i love this album!!!!!!!!!!!!
det er en synnsikt bra skive :)
de er geniale og har stått på lenge..gratulerer og lykke til videre!!!!!!!!!

Pøff! 03/05/2002 - 15:55

Haha. Han vinni tror jo at han kommer straight from the street. Han kler seg og oppfører seg som en vaskeekte gangster. Hahaha. D e patetisk når man bor i Norge, har det godt og ingen bekymringer i hele verden og så skal man plutselig late som og kle seg som om mann kom rett fra Queens Bridge og har hatt den jævligste oppveksten mann kan tenke seg. Jaja. Keep it up

paperboy 10/04/2002 - 22:45

Det er patetisk av whitetrash idioter å kritisere paperboys! Sitter hjemme på stowner og chillern med baetnuts og driter seg ut. Paperboys er det beste som har skjedd på mange år!

spam 19/03/2002 - 00:38

denne skiva er faktisk like bra som nas' siste. uansett så la jeg merke til at det ikke er samme anmelderen, så det må vel bety noe. skivene er ikke anmeldt samtidig heller, og det må vel også bety noe.
ellers nuff props til scheme, som representerer en av de som faktisk har et sunt forhold til rap, og ikke gravlegger hodet sitt i konspiratoriske tanker om hvordan "kommersrappen ikke har en dritt med hip hop eller ekte musikk å gjøre".
la oss nå alle brøle i fryd til både cannibal ox og paperboys, common og eminem. det er mad fet musikk, det er mad godt representert hip hop.

og propaganda; keep on doin' it!

Scheme 18/03/2002 - 22:35

hhhh, ikke kom her å si at de ikke er flinke til å rappe! Hvor mye peiling har du på rap...ikke uttal deg om sånn om ting du ikke vet noe særlig om! Paperboys holder høy internasjonal standard. Hør på rimene, flowen og innholdet i tekstene hans. Det er få som er så flinke! Dessuten, det å selge mye betyr ikke at det er dårlig musikk!! Det hender faktisk at album er så bra at mange folk kjøper de...men de holder det kanskje ikke nede nok for deg fordi de kanskje selger mer en 1000 skiver. Paperboys har holdt på i 14 år mann! De er flinke, de lager fet musikk. Slutt å hate! Vær glad på deres vegne. Om du ikke liker musikk typen, betyr ikke det at de er dårlige!

Takk for meg.

Mapard 17/03/2002 - 11:18

"De e sånn som lager musikk for at d skal bli listepop. d e bare driiiit" Hva veit du om det egentlig? eeeegentlig? fjortiss

IDIOTISK 16/03/2002 - 21:23

D e som e helt idiotisk med disse annmeldelsene er at Nas med Stillmatic fikk samme karakter som denne cden! Jg tror helt seriøst at Nas sitt album som e i klasse med illmatic e en GOOOOOD del bedre enn de tullingene der! Word

hhhh 14/03/2002 - 22:00

syntes ikke de e noe sånn eksepsjonelt gode å rappe..de sånn typiske artister som kommer på topp 20 og spiser popcorn med short cut. d ekke min favorrit musikk. De e sånn som lager musikk for at d skal bli listepop. d e bare driiiit

t-tuff 13/03/2002 - 12:37

he, he, tror han vinnie har skalla noe vanvittig i et eller annet. ettersom han har bandasjert huet mener jeg.. he, he

Trulte_18 13/03/2002 - 10:57

De gutta er rå.... flinke..... får det til å svinge...... yeah:)

Navid The incredible 13/03/2002 - 03:04

Jævla fett album! Med unntak av bildene på coveret da. Madcon er singet til mitt selskap Incredible Productions, og Vinnie aka Øyvind har jo gjort en del greier på noen av mine artister sine skiver. Vinnie er i en helt egen klasse! Han har en flow som er hans.. dvs ingen andres.. Og produksjonene til Kakemonstret rocker som vanlig di! Dette er et produsenttalent som kommer til å sette Norge på hip-hop kartet en dag.. bare vent! Albumet til MadCon er jævla fett.. men når det kommer.. kan du jo ringe til Virgin å spørre.. hehe.. Øyvind! Gratulerer med et jævla fett album! Hilsen Navid.!

Anette 12/03/2002 - 19:56

Jeg klarer ikke annet enn å tenke på videoen til Pretty Fly for a White Guy når jeg ser disse gutta!

jaja 12/03/2002 - 19:28

haha. De lager kanskje fet musikk, men seriøst de typene der e latterlige! yoyo, fett nike head ettellerannet. haha

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish