Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Molo - Tankan (EP)
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Bonnier Music] Debut-ep fra norsk kvartett som ikke etterlater annet enn små forventninger til debutskiva. 3/10De fire karene fra Mo I Rana som danner Molo (tidligere Polar), bør strekke seg lenger enn dette, når tiden for debutskiva er inne. Man skal selvfølgelig være forsiktig med å avskrive et band eller en artist på grunnlag av en singel eller Ep, men det er av og til vanskelig å la være. Dersom dette skal være forsmaken på hva man har i vente når fullengderen endelig er her, er jeg redd det ikke smaker stort. I verste fall dårlig.


De fem låtene som er representert på "Tankan" blir rett og slett for spinkle, og når det legges "tyngde" på enkelte partier med sensitive strykere, blir det dessverre for lett gjennomskuelig. Det hele faller igjennom til likegyldighetens gullmedalje.

Bandet fremstår som et alternativ til studentfester hvor deltakerne er lei av de tradisjonelle tekstene om sommer og øl, men når alternativet er liksom-intellektuelle svadatekster og tomhjernede fraser, er jeg usikker på hvor godt alternativet virkelig er. "Selvfølgelig krever det mer av tekstene" uttaler vokalist og gitarist Kristian Lorentzen og gitarist Hans Petter Haaland om det å skrive på norsk.

Ikke nok med at tekstene er totalt uinteressante, men ordene er også svært vanskelig å få tak i. Deler av Ep'en er spilt inn i det etterhvert så legendariske Athletic Sound Studio i Halden, uten at det har blitt gull av gråstein av den grunn.

Molo er ikke annet enn et gjennomsnittlig norsk band, som ligger langt under gjennomsnitt når det gjelder å skape musikk med uforutsigbarhet og nerve. Småsytete poprock som sikkert er underholdende for den nærmeste vennekretsen.


Les også
- Kent: B-Sidor 95-00
- Lenny Kravitz - Lenny


Kommentarer fra brukere

Rune 08/04/2002 - 16:29

Makan til bullshit anmeldelse finner man ikke.For det første så har jeg aldri hørt noe så lovende som Molo utgjør på denne Ep'en,for det andre så har jeg nesten ikke sett et bedre live band enn Molo.For det tredje så synger de på norsk som er helt genialt,og det krever kanskje mer av tekstene,noe som jeg synes de har klart veldig bra.Låten "Tankan" er en låt du skjelden glemmer etter du har hørt den.Jeg ler litt av dagens anmeldere nå for tiden,så genuint idotiske anmeldeser,med mer idiotiske utsagn,for eksempel der Håkon Moslet gir Britney Spears en 5'er i terningkast,he he, går det ann,så Christian ikke bare at anmeldelsen din er totalt uinteressang men du er ikke noe annet en en vanlig musikk annmelder som snakker bullshitt om musikk som faktisk er jævli bra,og før du skriver om et band burde du vite hva du skriver om, for alle 4 i Molo er ikke alle fra Mo i Rana ,trommisen er faktisk fra Trondheim.Band som Molo,Kaizers orchestra,Furia,Delaware,Gåte er noe som er noe av det mest lovende innen norsk musikk på lenge.........Rune

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish