Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Peru You - In The Sea On The Sea
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Thatsperfectwonderball/Tuba] Kvintetten har gledet mange konsertgjengere de siste årene, og flere vil nok glede seg over albumdebuten også. Fin, men litt uslipt godpop. 6/10I den rette settingen, og bandet selv i bra slag, er en konsert med disse en svært hyggelig seanse. De utstråler kledelig lite selvhøytidelighet, men tar likevel musikken på alvor. De har dessuten mange gode låter, og balanserende mellom å skrangle og låte pent mjuke, har de en egen suksessformel på gang.
På ”In The Sea…” har de tatt mye av dette med seg inn i studioet, og akkurat det har ikke lykkes like godt som i konsertsammenheng. Visst er det fortsatt flere strålende spor, også den trivelige stemningen, men når du på konsert ofte får et betydelig sterkere helhetsbilde, er der verre å ikke henge seg opp i enkeltdeler på plate. Nakent og ærlig lydbilde er vel og bra, men da bør også det som blottes være tiltrekkende. Her er det nemlig hakket fór nakent, og med det resultatet at trommene – som spilles ubeklagelig – presser seg litt for tydelig frem, vokalen har tendenser mot ufordelaktig kjellerpreg, og soundet spriker for mye.

Musikken er egentlig så pen i utgangspunktet, at den delvise skranglingen virker – i hvert fall på undertegnede – noe skjemmende på helhetsbildet.

Men syting til side, og positive trekk frem, er det likevel en plate å låne oppmerksomheten. I hvert fall dersom man har øre for band som Stereolab eller The Sea And Cake, lekenhet og fengende popmelodier utført eksperimenterende. Det tidligere singelsporet ”Child Enjoy”, på albumet titulert ”Enjoy The Vision”, er et strålende høydepunkt sammen med blant annet åpningssporet ”Green Fields”. De er umulig å ikke spille flere ganger etter hverandre med begeistringen fortsatt intakt. La oss gjerne ta med den drivende, seige ”In My Body’s Lake Of Boiling Blood” i den klassen også.

Jeg har ingen problemer med å virkelig anbefale denne med et velment smil på munnen, men ikke av hele hjertet, og kanskje ikke til alle og enhver. Peru You er i hvert fall et band som forhåpentligvis vil kunne følges fremover også, og om jeg ikke spruter av lykke hele veien nå, vil de ha min fulle og hele oppmerksomhet. Denne sekseren er altså sterk. Veldig sterk.


Les også
- Peru-U - Child Enjoy / Pera Ya


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish