Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
And You Will Know US By The Trail Of Dead - Source Tags And Codes
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Universal] Disse 4 amerikanerne vil gjerne være rocken's redningsmenn. Her har de i motsetning til tidligere utgivelser vært månedsvis i studio for å kunne leve opp til hype'n de har fått det siste året. Men dette ble ikke noe mesterverk, men en helt ok plate som aldri ordentlig fester seg. 6/10Bak dette ganske dølle og pretensiøse band-navnet gjemmer det seg et knippe unge gutter som har tatt den så viktige engelske pressen med storm. Og som med alt som blir roset i NME, følger norsk presse etter som oftest, men ca. 1 år etterpå. Trail Of Dead (la oss kalle de det resten av anmeldelsen, da det er tidsbesparende) blir litt wok-rock, som min gode venn Vegard kalte Bærum-grusomheten Span for en tid tilbake. Du slenger inn litt sånn retro (se Velvet Underground), litt sånn moderne punk (se At The Drive-in), og litt støyrock (se Sonic Youth), og så wok'er vi det opp, og lar det surre i olje en liten stund. Desverre smaker det litt tamt. Her kunne krydder som originalitet gjort dette mer smakfullt.


Men la meg ikke svartmale dette fullstending, da det absolutt er lysglimt her. "Baudelaire" er en gjennomført svevende låt med bra nerve. Den akk så Velvet Underground'iske (se: The Strokes aka The Størks) "Monsoon" er også et av albumets sterkeste spor, og hadde kvaliteten holdt seg på samme nivå som dette, hadde jeg også gitt meg hen. Men det virker som om at bandet har gjemt seg bak større orkestreringer og bedre produksjon for å gjøre opp for at låt-materialet ikke sitter som det skal.

Jeg har hatt gleden av å se Trail Of Dead på So What for noen år tilbake, og jeg har også hørt mye på bandets forrige plate "Madonna". Og etter dette jeg kan konkludere med er at Trail Of Dead verken har oppfunnet kruttet, eller blitt dyktige nok til å reskape den visjonen de helt sikkert har med bandet.

"Source Tags and Codes" (ikke til å bli forvekslet med en HTML-bok) er en helt duganes rocke-plate, men nå som jeg har gitt den sikkert 30 lyttinger, fester som sagt ikke mer enn et par låter seg i hjernebarken til undertegnede. Det blir for pregløst og uoriginalt, men den innehar fremdeles nok bra ting til å tåle tidens tann. Jeg vil helt sikkert dra opp denne platen i tide og utide, men ikke i nærheten av så ofte som jeg burde, hadde jeg trodd hype'n. Nei, Rival Schools innehar fremdeles prisen for beste album i år, til nå.


Les også
- Rival Schools - United By Faith
- The Strokes - Is This It


Kommentarer fra brukere

Jonas 09/04/2002 - 06:49

Denne skiva bare vokser og vokser! For en utgivelse!

Bjørn 02/04/2002 - 11:47

Skammelig lav karakter. Beste rockeplata på fryktelig lenge er hva dette er.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish