Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
R.Kelly & Jay-Z - The Best of Both Worlds
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Island Def Jam & Jive/Zomba] Den plata er jo et bestillingsverk til deg, Marit uttalte en venn av meg for en stund siden. Ja, jeg følte det nesten sånn da jeg hørt at mine to kanskje største musikalske samtidshelter skulle lage et helt album sammen, og det var det nok mange flere som gjorde også. 8/10Jeg trenger neppe å ramse opp herrene R og Jiggas utallige triumfer på hiphop-touren og den sjelfulle r&b-arenaen, og det er heller ikke første gang de to samarbeider. De fleste husker vel i hvert fall fjorårets ”Fiesta”-remiks med et stort smil om munnen.

De går hardt ut med det fenomenale Megahertz-produserte tittelkuttet, som er som å bli slått hardt i magen og bli løftet opp på gullstol etterpå. På de øvrige låtene er det Kelly og Tone&Poke, også kjent som Track Masters, som styrer skuta. Track Masters har jobbet en god del med disse thugsa før, og var vel et åpenbart valg.


Hadde de hatt litt mer tid og litt mindre forventnings- og inntjeningspress på seg, kunne dette blitt en av ”urban” musikks store klassikere. Det har det ikke blitt, men vi har ingen grunn til å klage likevel. Alle låtene er bra, men ingenting er helt sjukt liksom, og det hadde vi jo håpet på. Flere av låtene kommer imidlertid garantert til å løfte taket når du får dem opp på at anstendig volum, i hvert fall ”Green Light” (årets ”Bad Boy For Life”?) og ”Shake Ya Body” (nok et klappe-anthem) der henholdsvis Beanie Sigel og Lil’Kim er gjester, og jeg kunne jo trukket fram alle egentlig. For som sagt; alt er bra.

Dette er ingen ”Blueprint” og det er heller ingen dampende og/eller sentimental love-session med mr. Kelly. Men hvis du tilhører dem som har drømt om ”Track Masters remix featuring Jay-Z” av en hel R.Kelly-skive, har den drømmen nå gått i oppfyllelse.


Les også
- Jay-Z - The Blueprint
- DVD: R. Kelly - TP-2.Com, The Videos
- R. Kelly - TP-2.COM


Kommentarer fra brukere

Max 07/06/2002 - 19:55

R. Kelly risikerer nå 15 (!) års fengsel, leser jeg - tiltalt for 21 brudd på lovbestemmelser om barnepornografi. Nasty, uansett om man tror han er skyldig eller ikke.

figga 08/04/2002 - 11:55

g33k; jay er titusen ganger bedre enn kelly! det er jo akkurat det jeg skrev. knallplate, dersom man greier å sile ut sutringen til kelly.

g33k 07/04/2002 - 21:19

det er ikke bare låta med lil' kim som er bra.. nr.10 (Get The money) er trolig en av de beste..

figga: jay er MINST like god som kelly!

Glenn 04/04/2002 - 12:08

Knallplate!!! The best of the whole world!!!

kåre 02/04/2002 - 15:20

Vel vel. la meg starte med å si at r.kelly e faen meg flink. Det e han som lager den ekstra lille puffen på sangene som gjør de så fete. Det er han som mekker soulen! Kanskje han har gjort et par syke ting i livet sitt(som feks å ligge med en mindreårig og ta det opp på film) men han er allikavel en kløpper til å synge. Ikke kom her og si noe annet! forresten, Er dette albumet like bra som the blueprint?

figga 27/03/2002 - 20:56

Jo, det er helt riktig. så?

Jo 27/03/2002 - 16:59

OK....(?) Figga, you aint no nigga.

figga 26/03/2002 - 03:42

r. kelly synger som om han driter pannekakerøre, men jigga rapper fortsatt overlegent. det gjør heldigvis dette til en plate man bør ha. låta med lil kim er blandt anna dritbra. løp og kjøp den, og svelg heller unna gulpingen til kelly.
Hova for president!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish