Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
X-Ecutioners - Built From Scratch
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Loud/Sony] X-Ecutioners, en ansamling av mer enn kompetente DJ’s fra statene, har gitt ut sitt andre album ”Built From Scratch”. Jeg har ingenting i mot at flinke DJ’s skal få utfolde seg utover en hel LP, men ved dette tilfelle hadde det kanskje holdt med en EP? 5/10X-Ecutioners består av Rob Swift, Total Eclipse, Roc Raida og Mista Sinista, fire DJ’s med nok triks i flosshatten til å kunne underholde gjennom et helt album. Men hvem er det som lar seg underholde med spor etter spor med scratching, juggling etc.? Ikke så altfor mange, så X-Ecutioners har helt riktig valgt å balansere mellom rene DJ-spor og låter med forskjellige MC’s.

De spora som kun består av DJ’s og platespillere er det ikke noe å utsette på, alle de involverte vet akkurat hva de driver med. Men dette er DJ’s som kanskje har mer fokus på det tekniske enn det lydmessige, så det blir mer battle-orientert enn Kid Koala-utforskende.


Når det kommer til sporene med MC’s, er resultatet langt mer ujevnt. Mye middelmådig produksjon kombinert med et par halvdårlige vokalinnsatser gjør at albumet får mange dødpunkter. Lydbildet varierer også mye fra spor til spor, så noen ganger får du feelinga av at du hører på et samlealbum. Albumet bærer preg av å være ganske vilkårlig sammensatt, og mange av sangene har ligget og støvet ned i lang tid.

Det blir derfor ikke noe helhetlig lytteopplevelse det her, men mer som en skikkelig kjip suppe med noen gode grønnsaksbiter. Large Professor gjør en fin innsats på åpningssporet ”XL”, M.O.P er hyggelige å høre på når de er sinte og Pharoahe Monch kommer som vanlig helt korrekt på ”The X”. Oppturene blir dessverre satt sjakkmatt av et par pinlige låter. Linkin Park-vokalisten fortsetter å drite seg ut på singelen ”It’s Going Down” og Everlast har faen meg falt så av som det er mulig å gjøre. Det er ikke så mange flere låter som er direkte dårlige, men det er altfor mange som er totalt intetsigende.

Et lite gjennomtenkt album som reddes av mye fin cutting fra flinke DJ’s, men du får ingenting du ikke har hørt fra før. Mye unødvendige ting skjer rundt omkring i verden, og utgivelsen av dette albumet er ett av dem. Hvis du er hypp på bra produskjon og friske MC’s finner du det helt andre steder, og hvis du er interessert i å høre på DJ’s med fast-forward tempo på henda bør du heller begynne å kjøpe mixtapes. Så kan noen forklare meg hva vi skal med dette albumet?


Les også
- Everlast: Eat At Whitey´s
- M.O.P., Rockefeller
- Paperboys - No Cure For Life


Kommentarer fra brukere

Galejonas 02/04/2002 - 15:51

Det er vel X-Ecutioners som annmeldes her, ikke Linkin Park (!!!). IKKE Linkin Park - X-Ecutioners! (Noen må jo ha det inn med teskje)

Morten Weak 30/03/2002 - 16:46

d nyeste albumet?? er vel fort vekk d eneste??

hei 28/03/2002 - 11:42

Linkin park: e dødsbra, sangene på det nyeste albummet e bare kongekule.

sarahlee 28/03/2002 - 02:06

What`s cooking, goodlooking?

S.T. YGGEN 28/03/2002 - 01:22

Ok, det her er sinnsykt.. var på vei til å kjøpe meg denne cd-en, men var tilfeldigvis innom en internett cafe på veien, og hva er dette?! Har kanskje bare venta helt psycho lenge på at noen skulle skjønne at han Linkin-Park vokalisten er egentlig helt rå! Jeg mener han er jo bare helt insane undervurdert,da?! Jeg veit ikke hvem X-ecutioners er, men hørte låta på Z-tv(heftig kanal, forresten!), og gjett hva jeg gjør nå... jo, jeg skal gå å kjøpe meg plata!!!!
HIP-HOP FOREVER!
Ps. hvis noen er hypp på utveksle meninger og e-mail, så kontakt Propaganda!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish