Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Millencolin - Home From Home
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Burning Heart/MNW] Velkjente Millencolin har roet skatepunk-faktoren betraktelig og laget sitt kanskje mest spennende album til nå. Så var det ikke mer som skulle til enn litt nytenkning da… 7/10Sammen med band som No Fun At All og Satanic Surfers var Millencolin med på å utvikle et lydbilde som ble karakteristisk for svenske pop/skate punk-utgivelser med base i Burning Heart Records. Fremdeles preges selskapet til en hvis grad av dette. Hva kan jeg si – enten liker man det, eller så er man dritt lei. Personlig er jeg mest overrasket over at Millencolin ikke har følt behov for å foreta noen vesentlig ansiktsløftning før nå.


Det er nok av feller et band med trang til å fornye seg kan gå i. Millencolin unngår dem alle, og på Home From Home har bandet funnet seg selv et sted mellom tung, melodiøs rock & roll og popcore uten at det virker påtatt eller unaturlig. Selv vil de sikkert hevde at de fremdeles er gode gamle Millencolin, noe annet ville vært for selvmord å regne i en bransje der det å utvikle seg musikalsk ofte fører til mistenksomhet og beskyldninger om det ene og andre.

Jeg tror likevel at Millencolin har forandret seg nok til å kunne nå et bredere og muligens eldre punk/rock-publikum. Denne plata inneholder noe av det beste jeg har hørt av denne generasjonen Burning Heart band og er en gledelig overraskelse, selv for en som har kunnet styre sin begeistring for dette orkesteret tidligere.


Les også
- Division Of Laura Lee - Black City
- Smash Mouth - Smash Mouth


Kommentarer fra brukere

fazil 13/05/2002 - 15:23

Mange sier at de er litt skuffet over Home from Home. Jeg må selv si meg sterkt uenig. Den nye skiva er jo ikke like rå som Life on A Plate eller For Monkeys. Men allikevel har den nye skiva mange godbiter som Fingers Crossed, Fuel to the flame og Happiness for dogs. JEg mener at dette er noe av det bedre av Millencolin har produsert. Digger forsåvidt så godt som alt Millencolin har gitt ut, men de beste er jo: Buillion(nr1), Fox, Leona, fingers crossed, Killer Crush osv (alle er jo så bra, umulig og bare plukke ut noen)

jeje 23/04/2002 - 08:56

uten tvil var pp bedre enn home from home, jeg syns pp vippet mellom god gammeldags og den nye "pop-punken".. home from home er nesten klin lik som PP. det blir for dårlig.. trenger forandringer..

Kommunist Banenen som har noe ondt i sinnet 04/04/2002 - 15:29

Jeg har ikke hørt no serlig fra "Home away from home" enda, men det jeg har hørt måler seg ikke helt opp med gode gamle "Tiny Toons" og "Life on a plate". Syns For Monkeys var en nedtur, men Pennybridge Pioners tok seg litt opp igjen. Må stikke å kjøpe denne plata så jeg får hørt onkli på den.

Henrik Main 02/04/2002 - 19:46

Home From Home er utrolig mye bedre enn Pennybridge Pioneers. Jeg likte aldri PP noe særlig. Home From Home, derimot, har gode melodier, clean sound, og selv om dette albumet ikke akkurat er noe "Life On A Plate", så er det veldig bra. Home From Home, Fuel To The Flame og Botanic Mistress gir meg t.o.m. den gode, gamle Millencolin-følelsen tilbake! Den var totalt fraværende i Pennybridge Pioneers.

Samiam 01/04/2002 - 21:51

Home From Home er noe av det beste Millencolin har produsert. Selvfølgelig kan ikke alle låtene måles opp mot perfekte Olympic og Buzzer fra Life on a Plate, men den holder et mye høyere nivå totalt sett enn tidligere utgivelser. Black Eye og Kemp er utgitt i nye, forbedrede versjoner og sounden er fremdeles MILLENCOLIN.

Morten Weak 30/03/2002 - 16:44

Home From Home er bedre enn Pennybridge Pioneers, men rekker vel ikke opp mot Life On A Plate og Tiny Tunes?? Savner litt flere ska-soloer og kjappe sanger. Men for all del; kult er d uansett!!

Jørgen N Henriksen 30/03/2002 - 16:20

Det skal liksom stå "Jeg liker ikke..." da.....

Jørgen N Henriksen 30/03/2002 - 16:19

Jeg ikke den nye plata er fullt så bra som den forrige; 'Pennybridge Pioneers'. Det er en av de beste platene jeg har. Den nye er ikke dårlig, men den forrige var mye bedre....

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish