Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The High And Mighty - Air Force 1
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Eastern Conference/Landspeed/Goldhead] Som regel alltid hyggelig å høre nytt med Mighty Mi og Mr. Eon, men denne gangen er det ikke så mye mer heller. 3/6På ”Home Field Advantage” fikk man i sin tid bekjentskap med to karer og et knippe gjester som på et både hyggelig, morsomt og fengende vis tok for seg hip hop ved å både sende kåte blikk bakover i historien, men også være barn av sin samtid. Mr. Eon var nok kanskje ikke heller der den drøyeste MC’en vi hadde hørt, men den raspete stemmen hans, og absolutt med evnen til å lire av seg kløktige rim, var – og er – det et album jeg fortsatt holder varm med jevne mellomrom.

Siden den gang er det kommet to ”Eastern Coference Allstars”-compilations og det varierte, men ofte gode Smut Peddlers-albumet sammen med blant andre Cage, og nå altså en ny nestenlangspiller.
Om dette derimot er å anse som et slags pausespill eller fullstendig album fra duoen er usikkert, men tatt lengden i betraktning (ca. 40 minutter) og til en viss grad materialet, er dette langt fra like helstøpt som ”Home Field…”. For det første har ikke Mr. Eon på langt nær like mye å si som er veldig interessant å høre på, og produksjonen er i hovedsak ganske slapp.

Den Mighty Mi-produserte introen ”Two Minute Drill” er en fantastisk flott electrosnutt, J-Zone har en ganske hyggelig beat på ”Artillery”, mens det produksjonsmessige høydepunktet kommer på ”You Don’t Wanna Fuck Wit”. Havoc og R.A. The Rugged Man gjester på mikrofonen, og egentlig er dette det beste sporet på hele albumet.
Andre spor, som old school-flørteren ”Illadel Jackmove”, "More In Outs" med Cage, og morsomme ”Mighty Mi In The Land Of Deadstock” er også grei lytting, men de er langt fra klassikere å regne. Generelt føles det som en viss grad av tørke her. Ingen skal behøve å finne opp hjulet hver gang, men en anelse freshness på en eller annen måte bør være der. Verken tekster eller musikk på ”Air Force 1” fremstår særlig friske. Heller som litt uinspirert jokking på en allerede fungerende formel. Sammen med et par høydepunkter, holder de seg med det for så vidt på rett side av det middelmådige.

The High And Mighty bør på ingen måte avskrives, men dette er nok ikke den plata man hadde håpet på. Er man likevel venner av gutta, kan den fint anskaffes uten å føle seg lurt. Kjenner man dem derimot ikke fra før, er nok heller ”Home Field…” å anbefale.


Les også
- Porno, igjen?
- Ugly Duckling- Journey To Anywhere


Kommentarer fra brukere

Prelle 12/04/2002 - 15:05

Jævla kvasi-hip hop. bare fordi de har caps og digger Nike, så betyr vel ikke det at de er MC's. Mer fake folk skal du lete lenge etter.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish