Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Nikakoi - Sestrichka
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[WMF/Tuba] Nikakoi serverer lunken elektrolapskaus på skittent fat. Det glir ned, men ettersmaken er temmelig tam og intetsigende. 5/10Nikakoi heter egentlig Nika Machaidze og er 30 år gammel. Han er interessert i video- og filmproduksjon og jobber for tiden med lydsporet til filmen ”Der Park”. Tidligere har han laget musikksnutter for tv og radio, i tillegg til å være dj på diverse moteshow. I 1999 ble han dessuten tildelt en pris på Paris Electronic Music Festival. Alt dette ifølge plateselskapets tyske webside. Skulle gjerne gjengitt mer av det som står der, men når det kommer til det tyske språk må jeg dessverre melde pass.


Musikk derimot, det er et språk vi alle kan forstå. Og i dette tilfellet er det elektro det er snakk om. Hovedsakelig instrumentalt, men med en dame kalt Tusia som gjestevokalist på et par spor. Musikken er forholdsvis rolig, og har en kjølig varme som ramme rundt de simple melodiene. ”Pling-plong-faktoren” er tidvis høy, og noen låter later til å være mer sære enn nødvendig. Innimellom skrur Nikakoi likevel opp tempoet et par hakk, og vi får da høre låter som virker mer tilgjengelige. ”Saldance” og ” Adamy” er eksempler på slike.

Videre kan nevnes det trivelige førstesporet ”Climb”, en låt som fenger med sin søte fremtoning og barnslige melodi. Også ”City lights” med Tusia på vokal fungerer helt greit. En helt annen stemning får vi med låta ”AdgilCX”; med sin mørke slentrebeat skaper den uro i sinnet. Mye forskjellig er det helt klart å hente på plata, men dessverre funker ikke alt like godt. Variasjon er bra, særlig i en sjanger som denne, men Nikakoi ender opp med noe som ikke kan kalles annet enn et ujevnt produkt.

Liker du musikk som Squarepusher og Aphex Twin vil du kanskje like Nikakoi også. Men slik denne anmelder ser det, er ikke Nikakoi på langt nær så interessant som de andre nevnte, i hvert fall ikke ennå. Men så er det da også hans første plate. Neste gang 30-åringen serverer middag håper jeg det vil smake bedre.


Les også
- Aphex Twin - drukqs
- Xploding Plastix - Amateur Girlfriends go proskirt agents


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish