Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Sven Vath - Fire
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Virgin] Tysk technokonge med helt uinteressant studio album. 2/10Ikke alle drar kjennsel på navnet Sven Vath. Kanskje ikke så rart, men du skal vite at tyskeren er en gammel DJ-gigant. Den forrige DJ Tiesto eller Timo Maas rett og slett. Og det gjør han jo i det minste litt interessant. Selv om skiva suger.

10 – 15 års erfaring er hva Sven kan dra opp av platebaggen. Og spør du noen i clubmiljøet i Frankfurt, der han drev den sagnomsuste klubben Omen, blir de sikkert blanke i øynene bare de hører navnet hans. Love Parade og Ibiza er steder du garantert treffer på tyskeren i løpet av år 2002. I flere år har han nemlig hatt fast klubb på Ibiza. Coocon Club har jeg selv danset meg svett på - og det anbefales hvis man liker det litt røft i kantene.

”Fire” er techno så tysk at det til tider høres ut som industri. Mest spennende er elektro/techno-låta ”Mindgames” som det lukter litt Kraftwerk av. Ellers er ”Je T`amie...Moi Non Pluss” en overaskende sak. Fransk heismusikk er ikke hva man forventer å høre på en tysk technoskive. Ellers banker låtene løs i BPM et sted rundt 135. Tenke seg til at dette er gitt ut på et så stort selskap som Virgin! Det sier ikke så rent lite om mannens posisjon.

Hvilket nr. i rekken denne skiva er, det tror jeg ikke engang Sven Vath selv vet, men jeg føler meg ganske sikker på at det er første studioskive siden ”Contact”. En skive som forøvrig var hakket dårligere.

Dette ble mye dritt om en artist jeg egentlig setter pris på. Men ærlig talt Sven Wath; ”Fire” up my ass.

Ps. Sven Vath har tydligvis byttet navn fra Sven Wath siden sist. Pussig...


Les også
- Sven Wath - Retrospective 1990 ? 1997
- Timo Maas - Loud


Kommentarer fra brukere

GiveADamn 27/02/2007 - 02:30

Dette her er den mest lattelige og forkastlige annmeldelsen jeg noen gang sett...Gjør vondt i Sjela mi når noen spyr ut sånne ord om Mannen som helt klart er tidenes DJ og Musiker. Og sammenligne han med Tiesto er en ren Skam! Tiesto??? Hvem er han i forhold Til Sven???...og du sieralt høres så Industrielt ut???...tenk over det en gnag til a?! Som vår kjære Ralf Hutter fra Kraftwerk en gang sa "The 'soul' of the machines has always been a part of our music. Trance always belongs to repetition, and everybody is looking for trance in life... in sex, in the emotional, in pleasure, in anything... so, the machines produce an absolutely perfect trance." Hivs Sven bare kan sette sammen masse fabrikk lyder Til en musikalsk helhet sier det litt om hvor genial han er...Skam deg!

XmAd 24/01/2007 - 14:35

Sven Vath er et geni! Han er og bli verdens beste Live DJ... Tiesto er en liten klump med bajs i forhold! Sven Vath kan ikke settes på liste!
He just vent up a level!
blæh du har misforstått litt:D Ikke sett ting i båser folkens:D Freak Out!

blæh 19/04/2002 - 11:38

trance og techno er ikke skikkelig musikk. ikke rart det bare blir en toer da:)

mordi 14/04/2002 - 22:27

tja...er iaff 3-4 brukbare låter på albumet, selv om det er veldig forskjellig fra sven's dj stil...
anyway, väth er ikke bare produsent...han er dj også...og han spiller FET techno live (vel, som oftest da)...sjekk ut noen av mix cd'ene hans (in the mix, coocoon 2001, osv), eller download noen livesets f.eks sven vath - hard techno mix - 17-12-00.mp3 for å få et litt annet inntrykk av en av de store techno gutta for tida :)

LaMonde 11/04/2002 - 11:51

Skal ikke si noe helt sikkert, men tror du tar litt feil om navnet til Sven...navnet er og har alltid vært Sven Väth. Merk deg a`en.hehe Musikkens hans er dessuten ganske spesiell og passer ikke for alle. Har ikke hørt "fire" jeg, men kan ikke tenke meg at det nødvendigvis trenger å være ""fire" up my ass".

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish