Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Luke Slater – Alright On Top
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Mute/Playground] Alright on top er en spennende utgivelse for deg som liker elektronisk popmusikk. Luke Slater tar sjanser, men resultatet viser at han vet hva han holder på med. 7/10Jeg måtte le høyt og lenge da jeg så en Oslo-avis utrope denne plata til en kalkun. Luke Slater’s siste prosjekt er nemlig langt ifra en flopp. Tvert imot er den et svært dristig og vellykket skaperverk. Sammen med vokalist Ricky Barrow har Luke snekret ihop en moderne elektropop-opplevelse, ulikt det meste innen sjangeren. En plate med velplasserte doser 80-tall og Commodore 64 i bakgrunnen, men med flotte melodier og morgendagens teknologi i front.


Med ”Alright on top” beveger Luke seg et skritt nærmere det kommersielle markedet. Noe mer tilgjengelig, men uten å miste sitt geniale særpreg. Forskjellen er at det ikke lenger kun er snakk om instrumental techno, vokalen til Ricky Barrow har fått en fremtredende rolle. For noen vil nok dette føles ubekvemt i begynnelsen, men etterhvert blir mye av dette materialet rett og slett uimotståelig. Plata er dessuten svært variert med tanke på de ulike låtenes uttrykk. Pur pop, rocka beats, neddempa stemninger, svett dansemusikk og moderne effekter – denne plata inneholder alt dette og mer til.

Noen låter skiller seg ut som særdeles gode og bør nevnes. ”Nothing at all” er platas første singel, en litt dirty låt som muligens har det som skal til for å kunne bli en liten hit. ”Stars and heroes” er en nesten Pet Shop Boys-aktig låt som virkelig tar lytteren til himmels, en ufattelig trivelig låt som bør frembringe brede smil. En annen favoritt finner du i ”Only you”. Den låter slik morgendagens popmusikk burde. Få også med deg sistesporet ”Doctor of Divinity”, en noe mer typisk Luke Slater-låt.

Til sist en liten anbefaling: Vokalist Ricky Barrow er til vanlig å finne i bandet The Aloof. De har bak seg et album kalt ”Cover the crime”, utgitt på East West Records i 1994. Den plata er rett og slett ubeskrivelig tøff, og vil for alltid være en av denne anmelders favorittskiver. Om du ennå ikke har den bør du absolutt sjekke den ut. Samtidig kan du også raske med deg den forrige dj-mixen til Luke Slater. Den kom ut på React ifjor og er kalt ”Fear and loathing”. Enjoy!


Les også
- Pet Shop Boys – Release
- DJ Asherun - Israel Flip on Henfield


Kommentarer fra brukere

Dj Flippa 27/10/2003 - 19:07

Det er sant starmist!!!! Party on!!!!!!!!

DJ Starmist 25/04/2002 - 18:46

Unnskyld meg, men Luke Slater er ikke så god. Jeg har hørt et par av mixene hans, og jeg gjør det mye bedre selv. Marco Carola/Gabry Fasano/Adam Beyer/Chris Liebing/Gaetano Parisio og Ricky Effe, inkludert alle i BXR ruler jordkloden. Og DSF Crew da... Best av alle (Hehe) (Meg og DJ Flippa) - Nå må vi lande platekontrakt snaaaart!!! Damn. Rave on, party people!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish