Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
BADLY DRAWN BOY
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
BADLY DRAWN BOY: HAVE YOU FED THE FISH?
(Playground)
6/6
Badly Drawn Boy aka Damon Gaugh er en merkelig, men genial skrue. Det er ikke ofte han lar seg avbilde uten lue. En gang ga han bort en av luene sine til en auksjon, men angret seg sånn at han like godt kjøpte den tilbake igjen. Sånne søte historier smelter et kvinnelig anmelderhjerte, gitt.
Have You Fed The Fish er oppfølgeren til The Hour Of Bewilderbeast, Gaughs fabelaktige debutplate. I mellomtiden har han laget filmmusikken til Nick Hornbys Gutter er gutter. Men nå er han tilbake med en av de beste platene som er laget i år. Med melodier som sitter som skudd, en stemme i tetsjiktet, og underfundige tekster. Passe naivistisk til at mange av mine mannlige kolleger som har vært i musikkanmelder- gamet lenger enn meg kommer til å si ”lar du deg virkelig lure av de liksom naive og sjarmerende greiene han driver med!”. Og da kommer jeg til å si at ”ja, det kan du ta gift på at jeg gjør!”. For Damons nerdete popmelodier har det som skal til for å bli klassikere, spør du meg! Hør bare på ”How?” Lytt på den, og du skjønner hva jeg mener. Har du hørt Belle og Sebastian på sitt beste er dette slettes ikke langt unna. Eller Paul Mc Cartney på en god dag. Eller Elliot Smith på sitt mest sårbare. Ja, Damon stjæler både her og der, men han smører det sammen til sitt eget. Så len deg tilbake og ta en flytur inn i det fargerike hodet til Badly Drawn Boy!

Marte F. HjortKommentarer fra brukere

DDIKKEE 18/12/2002 - 21:58

no blir det liv! RAI RAI

Bamse 05/12/2002 - 12:27

Prince? Alphaville? Få den stramme dongeribuksa ut av sprekken gutt! Det er ikke musikk det er ordensforstyrrelser. (Men Sonic Youth, D jr og DM er ganske bra selvfølgelig...)

Marte 04/12/2002 - 11:19

Har du hørt om ironi, gutt? Selvsagt var det mye bra på 80-tallet, blant annet The Cure som du nevner! Og selvsagt liker jeg ikke Paula Abdul og Kim Wilde på ordentlig! Og en ting til; Sammy er lissom kallenavnet til Samantha Fox, da! Nå må du begynne å følge med, ass!

pingla 04/12/2002 - 00:25

bra på 80-tallet? dinosaur jr, husker du, sonic youth, alphaville, depeche mode, the cure, prince... fler trengs vel ikke nevnes. kanskje samatha fox også da.

Marte 03/12/2002 - 16:12

Ok, da. 80-tallet hadde jo Paula Abdul, Kim Wilde og Limahl også, da. For ikke å glemme Sammy og Sabrina...

Marte 03/12/2002 - 15:27

Jasså, du vet åssen jeg ser ut og du, din luring? Da vil du nok at jeg skal forgå av nyskjerrighet nå, og formelig tigge og be om at du gir deg til kjenne! Greit, det! Pliiiiiiiiis fortell hvem du er, du ukjente mann! Eller bare et lite hint!? Og du; Propaganda kan leses av den eldre garde også, assa! Der det er hjerterom, vettu...

pingla 02/12/2002 - 17:17

gammel røy? du ser ikke slik ut for meg. om du absolutt vil vite det, så er jeg faktisk en anelse eldre enn deg. og idet jeg skreiv det innså jeg hvor trist jeg virker når jeg sitter og bruker tid her... og jodda, jeg LYTTER. det var forresten mer enn bare madonna, a-ha og jackson på 80-tallet. har jeg grunn til å begynne å tvile på deg utifra det marte? håper ikke det.

Marte 02/12/2002 - 12:31

Skjønner du har god smak når du liker både meg og Damon på en gang! Langt over 16; kan være så mangt, det.Husk at jeg er ei gammel røy som spiser små gutter som deg til frokost...Skjønner at du hører på skivene dine, men det er stor forskjell på å høre og lytte, og dere unge mennesker i dadg er jo så vant til at alt går i et forrykende tempo...Ting var annerledes på 80-tallet, da hadde vi bare Madonna, A-ha og Michael Jackson!

pingla 30/11/2002 - 19:13

langt over 16, kjekk som dundersalt, og med god smak, ja (det gjaldt både piker og musikk). jeg har nok lyttet til damon, men det er likevel ingen sekser. hva trodde du jeg gjorde med cd'ene mine om jeg ikke lytter til dem? tenker vi tar den tasen neste helg jeg:)

Marte 29/11/2002 - 13:23

Takk for støtten, Pingla! Klem er greit, men har ikke helt bestemt meg for tafs på stumpen ennå. Er du over 16? Er du kjekk? Da er det i så fall greit. Og den nye plata til Damon må lyttes til, skjønner du. Da blir`n en sekser!

pingla 28/11/2002 - 17:51

synes ikke denne plata er på langt nær like bra som the hour of... bra dette også, men den er altfor stiv i formen i forhold til forgjengeren. for DEN er bra. DEN er en sekser. denne nye er vel omkring en sterk, sterk firer, synes jeg. heia damon uansett. og en klem og tafs på stumpen til marte for god smak. du er ikke lurt. det er kollegen dine som er imageryttere.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish