Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
SUM 41
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
3/6 Denne plata er jo ikke helt ny, men er nok såpass fersk at en liten anmeldelse er på sin plass. Jeg fikk denne plata av Marte fordi ingen andre i Propagandaredaksjonen syntes noe om dette, eller rettere, - hadde noen forutsetninger for å synes noe om den. Derfor: dump skiten på Alv!




OK, seriøst. Jeg likte skatepunk da jeg var 18, da jeg cruisa rundt i pappabilen med Satanic Surfers på full vreng. Nå begynner jeg å bli eldre. Jeg stiller spørsmål som: hvorfor heter alle disse banda nå om dagen hete noe med en stavelse og et tall? Forrige plata til Sum 41, No Filler All Killer, ble tv-annonsert, og jeg er skeptisk til all musikk som blir solgt gjennom tv.

Does This Look Infected? er ikke så jævlig dårlig som Marte og de andre først ville ha det til. Men, og stort men, den er ikke så jævla bra heller. Etter zombiecoveret å dømme virker hele greia som en hyllest til Misfits. Å begynne å ta for seg enkeltsanger eller høydepunkter er lite poeng.


I en sjanger som dette, hvor konvensjonene er såpass stramme, er det få dårlige band, men du må virkelig ha noe ekstra for å være bra. Does This Look Infected? er ei helt grei plate. Catchy som influensa med allsang refreng, ooh – ahh – ohh, og oi-oi-oi. Ved andre gjennomhøring er begynner ting å sitte og plata vokser. Tredje gang blir den sikkert råbra.

Men dette har du hørt før. Og dette har blitt gjort bedre av andre. Mange andre. Men herregud, Does This Look Infected? er hyggelig nok og slår sikkert an på fjortisgutterommet eller i rånerbiler på Lillehammer.

Terningkast: dagens Alv gir den tre, men Alv 18 år gir den en firer.




Kommentarer fra brukere

KIM ERIK 09/11/2004 - 13:07

SUM 41 ER BEST

åse... 28/09/2004 - 13:06

og sum 41 er faen meg ikke rånemusikk

åse... 28/09/2004 - 13:04

de som sier at sum 41 ikke er bra, har ikke musikksmak..sånn er det bare

cesilie.. 15/03/2004 - 16:54

sum 41 er et drit bra band, de har utrolig mye kule tekster og sangene fenger.. noen ganger kan enkelte bli litt like men det gjør det ikke noe dårligere, hvis du begynner å bli litt gammel er det kanskje feil av deg å anmelde denne cden..ikke for din aldersgruppe

cesilie.. 15/03/2004 - 16:53

sum 41 er et drit bra band, de har utrolig mye kule tekster og sangene fenger.. noen ganger kan enkelte bli litt like men det gjør det ikke noe dårligere, hvis du begynner å bli litt gammel er det kanskje feil av deg å anmelde denne cden..ikke for din aldersgruppe

lena 15/03/2004 - 12:10

ruler . jeg elsker dette bendet. jævelig bra

ena 15/03/2004 - 12:09

drit kul musikk. love they

Linnea g. 17/02/2004 - 10:55

jag hatar sum 41 dom är så dåliga fy!

Milla 04/07/2003 - 00:14

Synes Sum 41 har gjort det ganske bra. Dette er musikk med mer personlighet og "attitude" enn framdyrka boyband-kliss. Vil dessuten legge til at Sum 41 ikke er et rent punk-band. Skal du høre skikkelig punk, styr i retning NOFX... Det er punk. Selv hører jeg på litt av hvert, selv om det har vært en del metal i det siste. Mener System of a Down er helt konge! (Sjekk ut anmeldelsen av Toxicity- albumet deres!)... Her er det både melodi, interssante tekster, skikkelig metal og en flink vokalist... For real.

No Use For A Name (Kjell T. Ring) 20/02/2003 - 20:11

Ska er wicked! Sjekk Jeffries Fan Club! BOYA!

Enge 19/02/2003 - 15:27

sum 41 e kvalitestsmusikk for faen!! isje sånn " bråk" som dimmu borgir (unntak: burn in hell) den er råbra ;) men sånn skrik mas kan bare brennes...hater det!! no use for a name ruler faen vilt!! :D

bOozie 13/02/2003 - 17:54

"ska" er også en type punk musikk, som er jævlig fett. last ned Goldfinger - Superman! Dere har vel sett DonaldDuck&Co reklamen? bakgrunnsmusikken der er ekte ska!

bOozie 13/02/2003 - 17:51

Zerom: KoRn - Slipknot - Children of Bodom - Cradle of Filth - Mudwayne - Dimmu Borgir - Satyricon: dette er ikke musikk, dette er noen jævla satanister som spiller ETT grep i takt med trommene. Disse er umusikalske jævler som tenker bare på sex,satan og stygg musikk

mvh.
bOozie

Dennis_ms 06/02/2003 - 19:54

Zerom: du missforstår, jeg er selv skater og hører ikke på pop/punk som det heter. Jeg synnes det er sinsykt ræva at det blir assosiert med skatere. Vi er jo ikke bare en type mennesker.
En ting til er at du sier at skatere er "harry".
Hviste du at hele gamle dimmu og satyricon skata i gamle dager?

Marianne 04/02/2003 - 14:26

Må ikke være punker eller drittunge for å høre på sum 41 vel? Det handler om kvalitetsmusikk, og sum 41 er FAKTISK flinke. Jeg hører på det meste.. Spineshank, korn, slipknot, blink, NUFAN, KAIZERS, PAPERBOYS... det meste. kvalitet er stikkordet :) Sum 41 er gladmusikk til de grader, og er supert til å høre på når du fester, rydder rommet... whatever :)

kalifornia 29/01/2003 - 18:24

jeg sier bare at korn er best..

og ikke sett laks i halsen! det er ikke godt.

skitsystem 18/01/2003 - 15:13

spineshank er noe drit. combatwoundedveteran for faen!

Bakk1 16/01/2003 - 08:35

Jævli bra gruppe!

The Man 10/01/2003 - 22:06

new disease mener jeg

The Man 10/01/2003 - 22:03

Spineshank - new desease ruler så jævli!!

Zerom 04/01/2003 - 23:23

Millencolin, NoFx +++ sum 41.. er så ræva musikk,, skaterdritt, ikke no godt å si om skatere, bare harry folk som skater, men men.. Punk er så Ræva musikk som det er mulig og lage... sett dere heller ned og hør på KoRn - Slipknot - Children of Bodom - Cradle of Filth - Mudwayne - Dimmu Borgir - Satyricon ..også videre.. da vil dere skjønne at Punk er RÆVA.... det eneste som går an er "Green Day - Time of your Life"

skitsystem 04/01/2003 - 18:07

(kom borti et eller annet, beklager)
...er vel også regnet som rimelig sell-out. skal du ha skikkelig seriøs undergrunns-punk som holder på hardcore-idealene bør du gi asshole parade, propagandhi, hot water music, skitsystem, krigshot, funeral diner, orchid og combatwoundedveteran. sistnevnte er fryktelig ekstreme og støyende, men grønnjævlig bra. kjøp "duck down for the torso" i morgen. BassPunk: spis avføring og dett ned fra en skråning og slå deg fordervet.

skitsystem 04/01/2003 - 18:04

nuh, NUFAN

skitsystem 18/12/2002 - 10:49

BassPunk: sum 41 og blink 182 er drit. enkelt og greit.

Tobbe 17/12/2002 - 12:56

E d nån som vet när SUM41 spelar i Köpenhamn och var? ISåfall maila mig på Tobbe_1985@spray.se.

MVH TObbe

Marte 16/12/2002 - 11:18

Kjære Jonas! Du bør nok ikke fornærme Alv med å insinuere at han er trønder; det er da stor forskjell på Hammerfest og Trønderlag må vite! Men ellers takk for en givende trønderanmeldelse!

BassPunk 15/12/2002 - 22:26

alle som kritiserer skatepunk (Blink182, Sum41 osv) kan bare dra rett til helvete. istedet for å sitte under dyna og runke til boyband-musikk er vi (punkere) ute og lever livet!

kristoffer 15/12/2002 - 20:51

skatepunk er ikke typisk rånermusikk det.
jeg spiller i et band som kun spiller skatepunk, og vi er 25 år gamle.
jeeses

Jørgen 14/12/2002 - 18:31

Sum 41 er støffe de. Fantastisk musikk.
Går litt fort eli ellers helt super

Jonas 14/12/2002 - 16:08

Hvis noen av dere vil lese artikkelen en gang til, kommer den her på lokal trøndersk. Vel bekomme!

-->

3/6 deijn plata e jo itj heilt ny, men e nok såpass fersk at ein liten anmeldelse e på sin plass. æ fikk deijn plata tå Marte fordi inga aijner i Propagandaredaksjonen syntes noe om herre, eiller rettere, - Hadd nån forutsetninga for å synes noe om 'n. Derfor: Dump skiten på Alv!


OK, seriøst. æ likte skatepunk da æ va' 18, da æ cruisa roinjt i pappabilen me Satanic Surfers på full vreng. Nå starte' æ å bli eillre'. æ stiller spørsmål som: Koffer heita aill herre banda nå om dagen hete noe me ein stavelse og et tall? Forrige plata te' Sum 41, No Filler aill Killer, vart tv-annonsert, og æ e skeptisk te' aill musikk som bli' solgt gjønna tv.

Does This Look Infected? E itj så jævlig dåle som Marte og dæm aijner først villja ha de' te'. Men, og stort men, 'n e itj så jævla brukbar heller. ætte zombiecoveret å døm virker heile greia som ein hyllest te' Misfits. Å begynne å ta for sæ enkeltsanger eiller høydepunkter e lite poeng.

I ein sjanger som herre, kor konvensjonan e såpass stramme, e de' få dålie band, men du må virkelig ha noe ekstra for å vårrå brukbar. Does This Look Infected? E ei heilt grei plate. Catchy som influensa me allsang refreng, ooh – ahh – ohh, og oi-oi-oi. Ved aijner gjennomhøring e starte' ting å sitte og plata væks. Tredje gang bli' 'n sikkert råbra.

Men herre hi du hørt før. Og herre hi vorte gjort likar tå aijner. Gæli mang aijner. Men herregud, Does This Look Infected? E hyggelig nok og slår sikkert an på fjortisgutterommet eiller i rånerbiler på Lillehammer.

Terningkast: Dagens Alv gir 'n tre, men Alv 18 år gir 'n ein firer.

gjesp 13/12/2002 - 20:39

Det er vel den minst modne, innsiktsfulle og givende anmeldelsen jeg noen gang har lest. Sorry. Hva er vitsen, hvem er Alv, er dere så nødne at dere trykker hva som helst?
Ikke noe personlig ovenfor denne Alv, bare et hint som et råd på veien.

Lars Ole 13/12/2002 - 16:31

skate punk er kult da ... men du må bare ha dritmye av det ellers går du lei

skitsystem 13/12/2002 - 13:49

moderne skatepunk er bare drit, for fjortiser på vorspiel. hør på converge og orchid i stedet.

men jeg skal være enig at det er fengende et par ganger. så blir du dritt lei. som sagt: orchid!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish