Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Anmeldt: Robbie Williams - "Live At Knebworth"
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Robbie Williams skal som kjent holde konsert i Valhall 14. og 15. november og hva passer vel da bedre enn en anmeldelse av Robbies konsertskive "Live At Knebworth" så heldiggrisene med billett får vite hva de har i vente..?




Den måtte selvsagt komme, og takk for det!
Her er etter min mening årets feteste konsertopptak uansett sjanger.



Som Robbie selv sier: “I want you to remember something for me.
This is Robbie Williams. I’m a singer. I am a songwriter. I’m a born entertainer.”

En ting som slår meg etter å ha lyttet på dette albumet en gang, er at mannen leverer varene. At mannen er verdens største entertainer for øyeblikket beviser han til fulle.


Det går år mellom de gangene konsertopptak som dette dukker opp.
Denne ble spilt inn under sommerens 3 konserter Robbie hadde på
Knebworthfestivalen. Jeg er sikker på at de rundt 400 000 tilskuerne hadde med seg et minne for livet når de forlot festivalområdet.

Albumet inneholder 14 av Robbies låter og hitene kommer som perler på en snor. Dette er nesten en fullgod erstatning hvis ikke du fikk med deg konsertene i sommer.

Åpningen med ”Let me entertain you” gjør at man får sinnsyke forventninger til resten.
Følgende skjer: Man sitter igjen med et smil om munnen etter å ha lyttet gjennom en gang.
Albumet sitter som et skudd, og mitt høydepunkt er versjonen av ”Come undone”

Årets beste album er herved servert og denne kommer til å ligge under tusenvis av juletrær.

Selvfølgelig får denne terningkast 6 av undertegnede.

Robbie Williams
"Live at Knebworth"
Chrysalis/Emi
Terningkast: 6



Kommentarer fra brukere

trine 07/05/2006 - 17:12

robbie robbie robbie nei nei du e berre så sykt deilig eg har såå j*****g lyst og møte dæ love you ska te london i october håper vi møttest love you fra din store sanne snille beste og største fan trine love you you are my life :P:P:P:P:P looooooooooooooove you lollol

Robbielover 26/04/2006 - 21:59

Robbie e faen mannen i mitt liv!! Han e den finaste mannen som fins=)
Elske an

robbie digger 21/03/2006 - 15:14

haner drit rå og sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
love you robbie

digger deg 16/01/2006 - 16:49

Hei Robbie(L)I love you su

miss robbie 12/01/2006 - 21:17

dont now

miss robbie. 09/10/2005 - 13:30

den går på kino...enten slutten av oktober elr begynelsen av november

Hanne 04/10/2005 - 17:43

Robbie e BÆST! Hanj e denj bæste entertnainern!
E d nån som veit om hanj kjæm t norge snart??
Æ har så JÆVLI løst å sjå'n live =o)!!!!! Om nå'n veit nå, kontakt mæ på knupp_91@hotmail.com!!!

Stine 02/10/2005 - 19:15

Skal det gå på kino??? Ikke TV altså? Kino? Det høres litt rart ut. I så fall, når og hvor?

miss robbie 01/10/2005 - 12:30

ja d stemmme d...mn han skall hålle en konsert i berlin. og den skall gå på kino over heeeeeele europa

Stine 25/09/2005 - 13:35

Er ikke nordic music awards i Danmark i år? Han planlegger verdensturne i 2006 så vi får vente å se om han kommer til Norge! Det blir spennende!

miss robbie 23/09/2005 - 17:15

e d må være på nordicmusic

annette 20/09/2005 - 22:06

hei når kommer robbie williams til oslo spektrum neste gang?

miss robbie 17/09/2005 - 18:23

okey d...
e åsse er litt optatt eller komer til da..
sjønn du..
e skall på leir skole fra 19 til 23 september..
23 september er bursdagen min så e har litt å vert å styre me4 e å :P

? 17/09/2005 - 16:28

Har mye å gjøre for tida, lekser osv. Skal prøve å logge meg på litt oftere!

miss robbie 14/09/2005 - 10:16

heizann(tønna:P
æææææææ du...du e veldi lite på msn åsså..
har du blokka me ler noe sannt??

miss robbie 22/08/2005 - 16:28

okey da......
snx på msn da=)
hehehehe

hilsen verdens største robbie williams fan

? 17/08/2005 - 14:23

Greit. Nå har jeg lagt deg til lista mi. Og jeg har fortsatt ikke behov for å bli blinker for å snakke med idol- kjendiser.

miss robbie 16/08/2005 - 22:56

til ?: heloooooooo det er jo blinkere til opp til 40 år....tone fra idol er der alijandro cristian siri fra farmen eva fra idol mari fra idol tilome jorun geuten fra første idol....mange menge kjendiser...john arne rise..

? 12/08/2005 - 12:08

Jeg tror ikke jeg er den fødte blinker. Det er sikkert moro når en er 14 år, men tror ikke det er noe for meg.
Jeg vet jeg ikke har svart på spørsmålet ditt. Det var bevisst, så grusom jeg er. Nei, jeg heter Karoline.

miss robbie 10/08/2005 - 20:16

e fikk ikke svar på spørsmåle mitt.....
ka heter du(bare lure åsså)

miss robbie 07/08/2005 - 16:36

til ?: det er på en måte en hjemmeside=)
det er helt gratis=)
du har gjestebok drfolk kan skrive til deg=)
og b-post nesten det samme som e-post bare du har det inne på blink=)
du har vennesider dr du kan skrive om venninene dina.....som har blink da...
du kan lage til sida di....
du har quiz eller sann spørsmål om deg selv som andre skal svare på=)
og mye mer........
du kan ha bilde av deg selv å=)
du kan ha deg en egen gruppe=)
det har jeg den heter:alle som elsker robbie williams=)
eller noe sånt=)
det er drit gøy der inne=)

? 04/08/2005 - 21:16

Hva er blink da? Hva er det som er så spesielt med Blink? Hva kan jeg gjøre der annet enn å snakke med folk?

miss robbie(silje rw rw) 03/08/2005 - 15:30

ja kan vi snakke om noe anna???????
er du siker på att du ikke har blink på www.dagbladet.no??
vist ikke så går du inn på dagbladet.
nor du er der..så trykker du på blink nesten helt øverst=)
så kommer det frem en anna sie.
så står det inn til sia:
bruker navn og passord...
nedenfor der så står det bli en blinker=)
så trykker du der...så ser du...
pliz bli blinker=)
pliiiiiiiz=)
vist du blir det så vær så snill gi adressa til me=)
det er drit gøy på blink=)
der kan vi åsså prate sammen=)
vist du lurer på noe så spørr me=)
adressa mi på blink er:
sille93 og rw93

hilsen nr 1 robbie williams fan(silje)(miss robbie)

ps: e bare lura men ka hete du egentli???

miss robbie (silje rw rw) 31/07/2005 - 20:43

ja ja selfølgeli vet e det=)
mamma har sakt att e kan gå å se viss e vill...me besteveninna mi

? 28/07/2005 - 22:56

For min del er det på tide med et nytt samtaleemne, ja. Har ikke noen konkrete forslag.
Jeg er ikke så opptatt av hvem som hadde rett!
Har du hørt at Robbie er ønsket til Notodden i Telemark. Det er plass til 20.000. Det blir i så fall 25. juli 2006. Det hadde vært rått. Sansynligheten for at han kommer er jo ikke stor, men det er jo lov å håpe!
Jeg gleder meg :D

Lille M€€ her;);):D:D 27/07/2005 - 23:09

e hete ikke miss robbie lenger...:D
hehe

miss robbie (silje rw rw) 27/07/2005 - 13:19

til ?: hva skal vi snakke om da?????
og vi kan vell si att begge hadde rett ?????

hilsen nr 1 robbie williams fan (miss robbie )(silje rw rw rw)

silje rw rw 21/07/2005 - 11:57

til lille mee her :
hei mirri

Lille M€€ her;);):D:D 21/07/2005 - 11:51

e e faktisk heilt eni me dokke!
e ska heller ikke si ett eneste ord på ka dokke skrive(feil)...=D

silje rw rw rw 21/07/2005 - 11:45

til ? : nei e gidd bare ikke å krangle mer .
om en liten bagatell.
vi kan vell si att begge hadde rett????
og jeg vskal ikke komentere vert eneste ord du har feil åsså.(bare vist du gjør det hehehehehehe)
=)=)=)
ja ka skal vi snakke om da ???????????????

hilsen nr 1 robbie williams fan

ps ! ikke for å lure men va heter du egentli

silje rw rw 21/07/2005 - 11:32

hei lille miss robbie:

hei mirri =)

Lille M€€ her;)(IKKE MISS ROBBIE!!) 21/07/2005 - 11:15

til ?:
unnskyld at e bare begynte å fortsette krangelen dokka så...i'm sorry...
e har vært veldi dom i d siste..:S
hilsen Lille M€€
PS.:
d e ikke e som kalla d for heks...

? 20/07/2005 - 20:51

Det er skummelt dette. Nå er jeg blitt skikkelig redd for å skrive feil på denne siden. Så mye som jeg har disset deg for nettopp. Best å rette det opp før du påpeker det! Det staves "for å forhindre" Litt mye Å!

? 20/07/2005 - 20:46

TIL SILJE RW RW RW:
Jeg vet ikke helt hva du snakker om nå (med rett på begynnelsen og slutten?), men jeg må bare si at jeg har vært litt hard og brutal, så håper ikke du har blitt såra. Hvis du har det så beklager så mye.
Hva var det som plutselig fikk deg til å snu på det? Bare sånn får å fårhindre en ny krangel: Jeg spør ikke for å henge deg ut.
Vi kan sikkert snakke her, og nei jeg har ikke blink på dagbladet.

silje rw rw 20/07/2005 - 20:15

til ? : du hadde faktisk 4 skrive feil.
og unskyld for jag har vert så.......ja ka kaN man si....
isoffall unskyld..
jeg bhadde rett på begynnelsen og du rett på slutten..sorry.
vist du ikke vill snakke med meg på msn vill du snakke med meg her inne da ??????????????????
har du foresten blink på (dagbladet.no)????

hilsen ei som vill be om unskyldning åsså (også nr1 robbie williams fan)

? 20/07/2005 - 18:06

TIL SILJE RW RW RW:
"Vær forsiktig lille munn hva du sier". Slik sies det i barnesangen! Ikke vær så påståelig Silje. Louser er foreløpig ikke et engelsk ord! Taper - loser. Slå opp i ordbok så kan du komme krypende til korset etterpå, men det er nok ikke like litt da tenker jeg.
Du sier du kan ta igjen! Ta igjen for hva? Jeg kommenterte at du hadde skrevet feil flere steder, man da du fortalte at du gikk i 6. klasse beklaget jeg at jeg hadde kommentert feilene. Jeg forstår det. Jeg har ikke så skyhøye forventninger til en 6. klassing ( nå 7. klassing vel å merke), men du er ikke særlig ydmyk for de som har levd et par år mer enn deg!
Du ber meg slutte å kommentere det du skriver. Hva vil det si? Det betyr vel at du ikke vil "snakke" mer med meg! UHUUUUU nå ble jeg såra! "Gjerne" sier jeg da!
Hvis du har planer om å kommentere alle mine skrivefeil så vær så god. Hvis det er gleden din her i livet så er jeg svært villig til å hjelpe deg med det! Jei kann jo prøwe og lege till noen extra så du for no og gjørde. Der fikk du noen skrivefeil. Ble du glad? :D

silje rw rw rw 20/07/2005 - 16:39

ooooooooooooooooops skrev feil

du sa tror du at du er kul nor du skriver engelsk.
nei ho tror ikke det sjønner du

louser
taper vist det er bedre

silje rw rw rw 20/07/2005 - 16:36

til ? : slutt å komenter veninna mi no da .
ikke akurat komenter da men :
slutt å prøver du å være kul nor du snakker engelsk osv.
å nei e har ikke kommet å klage til ho miriam som ho heter eller veninna mi . TENK.
OG HO KAN GODT KALLE DEG HEKS FOR MIN DEL ÅSSÅ.
endli kan e ta igjenn det heter louser ikke loser hehehehehe. no skal e komentere vert eneste ord du skrive feil .
å slutt åp komenter det jeg skrive er du snill!!


hilsen nr 1 robbie williams fan! !!!!!!!!!!!!!!!

? 19/07/2005 - 20:41

TIL LILLE MISS ROBBIE:
Hjelp! Hva er problemet ditt! Jeg blir skremt. "Heks heks heks": Hva er det der for noe?
Jeg sa ikke at du var dum. Det var jo akkurat det jeg prøvde å understreke!
Føler du deg kul når du bruker engelske ord på norsk? Det pleier å være en fordel å være i stad til å stave ordet "loser" før man skriver det selv.
Hvordan merker du at jeg er selvgod? Vær så snill å svar på det spørsmålet. Hvordan merker du at jeg er selvgod?

PS! Silje har ikke sagt noe til meg, som jeg ikke har svart på. Jeg vil ikke snakke med hu over msn. That's it. Hva skal vi snakke om? På msn snakker jeg helst med vennene mine og jeg er ikke vidre interessert i å bli verken din eller hennes venn.

lille miss robbie 19/07/2005 - 17:43

heks
heks
heks
heks
hehehehehehehe
og jeg er ikkedum heller da louser hehehe
jeg hadde vert på parti med silje uansett så det så.
og en ting til heregun korr sjøl god du er åsså.

hilsen lille miss robbie


ps! og koffor gidd du ikke å svare silje

? 19/07/2005 - 12:24

TIL LILLE MISS ROBBIE:
Nå ble du vel glad. Ble du ikke? Du fikk tatt meg i en skrivefeil. Var det godt for deg?
Fint at du forstod hva jeg mente (med fornærma, selv om jeg skrev fornærme) Du kan jo sitte å gosse deg litt over det!
Jeg tviler IKKE på at dere er venninner! Det jeg sier er, at det kunne ikke være noen andre enn nettopp venninna hennes som stiller opp for henne! Det er jo egentlig ganske flott, det er jo det venner er til! Bra "Miss Robbie"! Nå sitter du sikkert å lurer på hva poenget mitt er da, for det kan jo ikke DU forstå: Det er ikke så veldig vanskelig å ta venninna di sitt parti i en sånn diskusjon. Selvfølgelig tar du venninna di sitt parti, men hvis du ikke hadde vært venninna til Silje hadde det vært imponerende, men det er ikke imponerende, siden du er venninna til Silje. Dersom du ikke forstod det nå, så ikke spør meg igjen hva jeg mente. La folk tro du er dum, framfor å åpne munnen å bevise det! (Hvis du tolker dette som at jeg mener du er dum, så er det ikke riktig. Jeg mener ikke det. Så vær så snill å ikke krangl med meg om det!

PS! Jeg vil ikke si at jeg setter pris på at folk kaller meg noe sånn som heks. Bare sånn at du vet det!

lille miss robbie her;) hehe:P 18/07/2005 - 18:52

no skreiv du feil..!!!
d hete fornærma,ikke fornærme!
akkurat sånn gjør du me silje..!!!!!!!!
så du trenge ikke si nokke på d..!!!!!!!!!!!!!!!!
hilsen nokken som syns at han robbie williams e flink å synge!

lille miss robbie 18/07/2005 - 13:34

til ? : nei faktisk ikke !!
ho e faktiks veninna mi vi går i sammeklasse!
vi to var på internett så gikk vi inn hit , så leste e hele diskusjonen deres.
så jeg skreiv en melding til deg faktiks.
å nei ho komm ikke å klaga til me heller din heks!
og du komenterer faktisk vert or ho sir det ser jeg på denne sia å.
å for siste gang jeg er veninna hennes bare spørr ho sjøl.
HEKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HI- LSEN MISS ROBBIE

? 17/07/2005 - 22:07

TIL LILLE MISS ROBBIE HER:
Dersom Silje har blitt fornærme eller noe sånt, er vel hun i stand til å si det selv? Dessuten KOMMENTERTE jeg ikke det hu skrev. Vi hadde en dialog.
Jeg blir ikke fort sur nei, det er ikke riktig. Jeg skriver det jeg ønsker å si. Er det noe galt i det?
Hvis det var noen som skulle stille opp for stakkars Silje så måtte det være venninna, ja. Kom Silje å sutra litt hos deg da? Og fortalte hvor slem "grusomme dama" på nettet hadde vært! UHUUUUU...

Lille miss robbie her ;) 16/07/2005 - 18:08

Til dn 17-årige jenta som kommentera alt ho silje rw rw rw sir...: mn kan e bare få kommentere en litn ting..???
e syns d e litt domt at du kommentera nestn ALT ho silje rw rw rw sir..:S
du blir så fort sur du!!!!!!:@
hilsn vennina til silje rw rw rw

silje rw rw 12/07/2005 - 23:38

greit

? 01/07/2005 - 19:27

TIL SILJE RW RW RW:
Nei, vet du hva? Nå har jeg ombestemt meg. Jeg er så lite interessert i å ha mail-adressa di. Jeg kommer ikke til å snakke med deg.
Hvorfor? Fordi du er en 6 klassing og jeg har ingen glede av det.
Takk og farvel! Hyggelig, sa du? Fullt klar over det!

? 01/07/2005 - 19:00

TIL SILJE RW RW RW:
Jeg er ikke noen behov for snakke med deg, men hvis du ønsker det, så gjør det meg ingenting.
Sjønner ikke helt hvorfor men, det er OK.

silje rw rw 27/06/2005 - 17:56

til ?: ja svar da ER DU SNIll

silje rw rw 25/06/2005 - 17:01

til ?: ja vil du snakke med meg eller ikke?????
hilsen nr 1 robbie williams fan

? 20/06/2005 - 22:59

TIL SILJE RW RW RW:
Jeg så jo at jeg er ei jente og sa også at jeg liker RW. Men jeg har ikke lyst til å gi ut mailadressa mi sånn over nettet (nei, DU er ikke farlig!) Du kan gi meg din adresse hvis du har veldig lyst til å prate på MSN!

silje rw rrw rw 20/06/2005 - 16:01

ååååååååååååååååååååååååååååååå no må du ta å gi deg asså. e spurte om er du ei jente???? og liker robbie williams? foresten koffor får jeg ikke msn adressa di ????? så kan vi prate der. e er bare ei jente som skal begynne i sjuende er jeg farlig da??????????? hilsen nr 1 robbie williams fan

? 19/06/2005 - 19:21

TIL SILJE RW RW RW:
Nei, akkurat nå diskuterer vi hva jeg skal svare på. Du skrev "svar da", og jeg vet ikke hva du spør om. Ganske tåpelig egentlig!
Og ja, jeg har msn, men adressa mi får du ikke!

silje rw rw rw 19/06/2005 - 13:58

til?:jeg mener hva haåller vi på og diskuterer no? diskuterer vi om å forgude stjerner nei diskuterer vi hendikepa nei. ingen ting hva diskuterer vi??????????????? hilsen nr 1 robbie williams fan. ps har du foresten msn?

? 18/06/2005 - 16:04

TIL "SILJE RW RW RW":
Hvilken diskusjon??? Hva er det for et spørsmål?
Vi har jo en diskusjon på gang her, og du spør om hvilken?
Jeg kan jo oppsummere litt for deg: Vi har snakke om å forgude stjerner, om å blande seg i hva andre skriver, om rettskriving, om å kalle andre handikappa, ja i det hele tatt ganske mye.
Hvis ikke du har fått med deg alt dette, nei da er det ikke håp.
I'm going! Godbye!

silje rw rw rw 18/06/2005 - 15:43

til ?:ja jeg snakker til deg.hva skal vi snakke om da og vilken diskosjon???????+ hilsen nr 1 robbie williams fan

? 17/06/2005 - 13:10

TIL SILJE RW RW RW:
Snakker du til meg? Isåfall: Hva er alternativet? Ikke holde kontakten? Det er ingen andre alternaviver for min del!
Men vi har jo en diskusjon på gang her da!

silje rw rw 17/06/2005 - 13:07

skal vi hålde kontakten her inne på
denne sia hilsen nr 1 robbie williams fan

? 15/06/2005 - 22:27

TIL SILJE RW RW RW:
Beklager, men du svarer jo ikke på spørsmålet nå uansett. Du sier "svar!"- Jeg sier "svar på hva?"

robbie lover 15/06/2005 - 20:48

love din konsert!!!!!!!!!!!! drit bra!!!!! love you!! remeber that!

silje rw rw 15/06/2005 - 15:14

til ?:beklager men du må ha forveksla meg e har ikke skreve det der jeg. kjønner du. så ikke beskyld meg det står kansje mitt navn der men det er ikke jeg som har skreve heller. om det var det ville jeg ikke sakt hendikeppa til deg heller, e ville si (skrevet) svar da er du snill. hilsen n nr 1 robbie williams fan

? 12/06/2005 - 19:09

TIL SILJE RW RW RW:
Igjen: Du svarte ikke på spørsmålet mitt. Jeg kan ikke fordra at folk ikke svarer på spørsmålene som blir stilt. Kan det være så ufattelig vanskelig å oppfatte et spørsmål. Og i tillegg til å la vær å svare på spørsmålet, kommer du med slike frekkheter. Det er rett og slett forkastelig. Tenk om jeg faktisk satt i rullestol, og så spør du med den mest respektløse tonen om jeg er handikappa! Du burde være glad jeg ikke sitter i rullestol. Tenk litt på hva du sier (skriver).
Nei, jeg er ikke handikappa, men jeg forstår ikke hva jeg skal svare på!
Er det et problem for deg?

silje rw rw rw rw rw 12/06/2005 - 14:46

til ?: er du helt hendikepett eller hilsen nr 1 robbie williams fan

? 05/06/2005 - 19:28

TIL SILJE RW RW RW:
Hva skal jeg svare på?

SVAAAAAAAR SILJE RW RW RW 05/06/2005 - 00:35

TIL SÅNT JA: SVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR DA DIN DIN DIN DIN DIN.......SVAR. DU ER BARE REDD FOR MEG SÅ , OG ROBBIE WILLIAMS E BEST SÅ IKKE ANDRE OG IKKE DU HELLER. HILSEN NR 1 ROBBIE WILLIAMS FAN

silje rw rw rw 03/06/2005 - 22:48

TIL SÅNT JA: DU ER EI JENTE DU JA .RART.SOM SIER SANT OM RW HEREGUND ASSÅ. JENTE UFATTLIG . DA ER DU EI LITA GUTTE JENTE DU A.HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE JENTE????????? HILSEN NR 1 ROBBIE WILLIAMS FAN

Sånt, ja! 03/06/2005 - 16:22

TIL SILJE RW RW RW:
Ahhhhh. Nå skjønner jeg hva du mener med sant (eller sånt).
Det har ikke med smak å gjøre. Hvis du ikke ser problemet ditt, orker jeg ikke å snakke mer om det! Du forstår det sikkert om noen år, (forhåpentligvis).
Jeg er nok ikke gutt på 11, nei! Jente på 17!

SILJE RW RW 03/06/2005 - 14:31

TIL SANT?: SORRY E FORSTO IKKE SPØRSMÅLETT DITT SANT BETYR SÅNT MEN VI KAN FORSATT SKRIVE TIL VÆR ANDRE OM ROBBIE WILLIAMS. ER DU FORESTEN GUTT ELLER JENTE HÅPE DU ER EI JENTE VIST DU ER EN GUTT HÅPE E ATT DU E 11 ÅR MINST DA MEN DET TROR JEG IKKE HILSEN NR 1 ROBBIE WILLIAMS FAN

silje rw rw rw 03/06/2005 - 14:18

TIL SANT: VI HAR IKKE NOE PROBLEM UANSETT6 VOR MYE VI FORGUDER ELLER ELSKER HAN, SÅ ER DET IKKE DITT PROBLEMMM VERSIN SMAK . HVA ER DET SPØRSMÅLETT DITT DU FORESTEN VIL HA SVARETT PÅ??????? HILSEN NR 1 ROBBIE WILLIAMS FAN

Sant? 02/06/2005 - 22:56

TIL SILJE RW RW RW:
Kan det være så vanskelig å svare på det ene spørsmålet jeg har stilt? Nå vet jeg ikke hvor mange ganger jeg har spurt om dette ordet "sant". Kan du ikke bare svare?
Jeg har ikke noe problem med at folk forguder stjerner. Jeg skal innrømme at jeg syns det er kvalmt, men jeg har ingen problemer med det. Sannheten er at dere (inkl. deg) sitter med problemet. Dere er bare ikke bevisste på det!
Jeg syns Robbie Williams er orginal og kontroversiell (og det har ingenting med han å gjøre), men dere elsker han, alt han gjør, sier og ER. Det er farlig. Dere klarer ikke skille hva han gjør som er bra og hva han gjør som er galt. Fortsatt ikke Robbie jeg tenker på spesielt, men generelt.Han gjør gale ting- Ikke fordi det er Robbie vi snakker om, men av den grunn at han er et menneske. Jeg prøver ikke å si at det ikke er greit å "elske" noen, men å forgude er noe annet. En forguder ikke mennesker!
Jeg vet ikke hvorfor jeg sier dette til deg, men det er vel et misslykket forsøk på å gjøre deg bevisst på det.
Now I realize: The time is wasted!

silje rw rw rw 02/06/2005 - 21:04

TIL SANT:så ikke si negative ting om meg, og andre . pass på deg selv ka så om e forguna hann da?????? koffor må du bry deg om e forguda han. er det ditt problem eller???????? hilsen nr 1 robbie williams fan

Sant? 01/06/2005 - 22:13

TIL: SLIJE RW RW RW
Ro deg ned, kompis. Du trenger ikke gå i forsvar! Jeg forstår dette med stavinga jeg har klaget på. Please ikke snakk mer om det. Det er ordet "sant" som mangler en forklaring.
Jeg har forresten aldri sagt et vondt ord om Robbie Williams. Du kommer jo ikke med et eksempel en gang! Jeg har bare sagt negative ting om deg og andre som forguder han fordi det er DISGUSTING

silje rw rw rw rw rw 01/06/2005 - 20:21

til sant: e er faktiskk den beste i klassa til å skrive,men på internett eler msn osv. bruker jeg ikke å være så nyaktig. det virker ikke som om du liker robbie williams heller.det tror jeg heller ikke på hvordan du skriver om robbie williams . hilsen nr 1 robbie williams fan

Sant? 30/05/2005 - 18:08

TIL SILJE RW RW RW:
Du har rett. Du går bare i sjette klasse, og jeg kan ikke forvente at du er bedre til å stave enn dette. (I utgangspungtet skjønner jeg ikke at jeg i det hele tatt gidder å diskutere med en sjette-klassing.)
Som svar på spørsmålet ditt kan jeg fortelle deg at jeg liker Robbie svært godt. Men jeg maner det ikke ut, og jeg forguder han ikke.
Men du svarte ikke på spørsmålet mitt. Hva betyr "sant" for jeg skjønner det fremdeles ikke. Passer jo ikke inn i sammenhengen. Dette var det du skrev: "Du e en dust siden du sier sant om robbie williams".
Kan du forklare hva ordet "sant" gjør der?

silje rw rw rw rw 30/05/2005 - 16:21

til sant: du bryr deg om hva andre synest om robbie williams og om hvordan vi skriver osv det er veldig plagsomt.siste spørsmål: hvorfår er du her inne på denne siden, vist du ikke liker robbie williams????????? . og en ting til . e går i sjette og sjette klassinger er ikke så flinke å skrive heller(noen er) hilsen nr 1 robbie williams fann ps e er veldig flink å skrive å stave men på datan er e ikke så nøyaktig. fårstå det da

Sant? 28/05/2005 - 21:20

TIL: SILJE RW RW
Kanskje det er dialekten, men hva legger du i ordet sant? For min del er det det omvendte av usant/feil/ikke riktig/falskt eller rett og slett the truth.
Hvorfor kan jeg ikke snakke sant om Robbie Williams. Mest sannsynelig er det noe annet du mener med dette "sant".
Hvorfor skal jeg ikke bry meg om andre. Hele livet dreier seg nettopp om å bry seg om andre. Du bryr jo deg om Robbie! Hvis man ikke bryr seg om andre har man vanligvis problemer. Tydeligvis noe vesentlig du ikke har forstått.

silje rw rw 28/05/2005 - 14:47

TIL VÆR SAKLIG:e går faktisk i 6 klaSSE.Du e en dust siden du sier sant om robbie williams.Hvorfår må du bry deg m, og du e en dust fordi du bryr deg om andre. hilsen nr 1 robbie williams fan

Fruens Wilje 27/05/2005 - 14:44

joda han er jo bare best, men jeg håper at vi kommer til å få brukt gratisgreia på hans neste konsert i England! YIHAAAAAAAA
King of Entertainment!

Fru.W 27/05/2005 - 14:40

Robbie er best!!!
det er jo bare helt soleklart!!!
Robbie williams er best,,,jeg har alle cd hans,,,,han er konge,,, *smask*
Ikke sant I ?

Vær saklig 22/05/2005 - 00:29

Kjære Silje, min venn!
Hvilken klasse går du i? Fordi jeg går ut i fra at du er student.
Du må lære deg å sette pungtum. Husk å puste, fordi jeg forstår ikke hva du sier!
Robbie Williams er flink han, men det finnes grenser til å mane ting ut.
(Dessuten staves det: venninne, bortskjemt, menneske, hold opp, meg, siden m.m. Når du får disse vesentlige stavemåtene på plass, kan du ta deg tid til å skrive meldningen på nytt.)
Til slutt, et spørsmål: Hvorfor er jeg dust? Vær litt saklig!

silje rwrwrw 21/05/2005 - 17:01

til å forgude stjerner jeg og min beste veninne er tull du er en borsjemtdrittunge som sier sant robbie williams e best såååå om han er ett meneske det er vi å så bare ti still du har ingen ting på denne sida og gjøre og hålopp og bry deg om mei og min besteveninna . dra deg vekk fra denne sia din dust
hilsen nr i robbie williams fan

Ups... 21/05/2005 - 14:22

Sorry folks! Feil i meldinga mi..(rødme)
...Det er så utrolig kvalmt...Ikke: jeg er så utrolig kvalmt..

Å forgude stjerner 21/05/2005 - 14:20

Unnskyld Silje, men jeg bare må kommentere meldingen din!
Jeg er så utrolig kvalmt når fan (ikke fenn. Det staves fan!!!) forguder en stjerne og i tillegg uttrykker det sånn som det!
Æsj! Dersom du ikke klarer å la vær å skrive navnet hans, da har du seriøst problemer. Han er bare et menneske, ikke en gud du kan tillbe.

silje rw rw rw 20/05/2005 - 22:22

robbie williams e best e er verdens største fenn han e bare så utrolig kjekkog søt snillog...han e ubeskrivelig hann e alså best hørte dokke han e besat og kidneb du håller kjeft om robbie williams viss du skal si no om han så si noe bra han fortjena bedre enn deg ....e har alle cdene dine alle musikkvidone plakater bilder robbie williams bakrun på datan e skrive rw på alle skole bøkene mine,og alt ssom går an å skrive på til å me på toaletter hehehe hele rommet mitt er fult av robbie williams bilder kom å hold en konsert i ålesund eller oslo hilsen dim allller støøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøø- øøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøø- ørste fenn ps og det mener e og

susanne!!!! 12/05/2005 - 17:09

Robbie williams er best,,,jeg har alle cd hans,,,,han er konge,,,kidneb du er en idiot som i det hele tatt gidder å være på den siden,,,,dust azz,,,,heia robbie!!!!;-)liten hilsen fra din største fan,,,,

Kidneb 19/04/2005 - 12:36

Robbie er en idiot

Thomas eirik 19/04/2005 - 12:32

Robbie Williams e best

Tor Den Kule 31/03/2005 - 10:43

Robbie du må reise til Bergen og holde konsert for alle Bergensere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan ikke la være å irritere meg 28/03/2005 - 20:00

Bare lurer på en ting: Hvorfor skriver dere "Åhhh...Elsker deg Robbie/Du er digg/Han er best" osv inn på denne sida. Hvem bryr seg hva dere mener om han, og hvor vidt dere vil ha han ned i buksa! Det er totalt uinteressant. Om ikke for andre så hvertfall for meg. Uansett: Det er sikkert få som bryr seg om hva jeg mener(akkurat som jeg ikke finner interessant hva dere mener), men så er vel dette tross alt en side der man kan skrive det man mener om en sak. Jeg håper dere ikke oppfatter detter som en anklage, for jeg gjør jo bare det samme som dere har gjort(skrive det jeg mener). Jeg vet ikke hva jeg vil oppnå med denne meldingen....Det er jo bare jeg som irriterer meg over folk som legger ut meningsløse meldinger på nettet, men få folk til å slutte med det ville vært supert. Jeg vil hvertfall opplyse alle disse Robbie- elskerne om at Robbie aldri kommer til å lese meldingene deres og at dere ikke oppnår noenting med det. Jeg vil til slutt presisereat at dette ikke har noe med Robbie Williams å gjøre.

ROBBIE WILLIAMS IS THE KING!! 22/03/2005 - 15:48

Robbie ruuuler:) Han er driiiiit flink til å synge, Angel,missunderstod. o.s.v.. =) Og han er driiiit pen=)han er en sjarmør!!!!
ROBBIE ER BEST;)
Ingen er eller kommer til å bli bedere enn han til å synge!!!!
HAN ER BESSSST=D
ROBBIE IS THE KING OF THE MUSIC;)
MANGE klemmer fra to fans...

ROBBIE WILLIAMS ER BEST=) 13/03/2005 - 11:24

JEG ER HELT ENIG MED DERE SOM ELSKER ROBBIE WILLIAMS!!! HAN ER BARE KONGE.
HAN ER DRIIIIIIIIIT DEILIG=)
I LOVE ROBBIE WILLIAMS
I LOVE ROBBIE WILLIAMS
I LOVE ROBBIE WILLIAMS
ROBBIE WILLIAMS ER BEST!!!!!!!!!!!!!
KLEM FRA EN SOM LOVE ROBBIE WILLIAMS

ROBBIE I LOVE YOU!!! 12/03/2005 - 11:54

Jeg elsker Robbie williams sååååååå mye at det går ikke an.
Det er ingen i verden som er kjekker enn han.
Det er heller ingen som kan synge sååååååååå bra=)
Han er deilig=)
I LOVE YOU ROBBIE WILLIAMS!!!!!
Robbie heter egentlig Robert Peter Maxmillan Williams. Kult navn.....
Det var en som lurte på hvor mange år han er, han ble 31 den 13.februar!!!!! GRATTIS PÅ ETTER SKUDD ROBBIE WILLIAMS!!!!
Mange klemmer fra verdens største ROBBIE WILLIAMS fan.......

LOVE ROBBIE=) 11/03/2005 - 23:35

Hei alle robbie williams fan!
Alle som liker Robbie williams er best!!!
I LOVE ROBBIE WILLIAMS=)
I LOVE ROBBIE WILLIAMS=)
I LOVE ROBBIE WILLIAMS=)
Han er jo driiiiiiiiiit flink.
Han er såååååååå kjekk.
vet noen om han snart kommer til norge om dere vet kan dere pliz skrive til ansob@start.no
mange klemmer fra en som elsker robbie williams=)

Love u Robbie 26/02/2005 - 10:05

He he.. måtte sgriva æin t. æg elske dg a heile mitt jerte. HEREGUD du e sååååå drit bra. u e dn beste. alle vennan mine e eni, m mg. hilse frå dei åo. we love u...

Love u Robbie 26/02/2005 - 10:01

Heregud!!!!! AMEN! An e drit bra. I love u. Mn æg elske ein an ein åo. Mn Robbie sler ingen. Lova Ya.

i love robbie 10/01/2005 - 11:02

var det noen som så på senkveld eller??
hvor gammel er han, egentlig?? love him sooo

robbie williams=the king 10/01/2005 - 10:59

jeg er verdens største robbiefan, men vet det ikke..... det sier jo litt.... men alle sammen:
når dere finner det ut skriv det da.. pliiza

goo robbie!!! 10/01/2005 - 10:57

fortsett å skrive om robbie a!! når ska han hit??

Tiril 21/12/2004 - 12:46

jeg digger RObbie så mye at det nesten ike går ann.......... han er så bra azza......

sir *** 14/12/2004 - 21:29

robbie han e kongen, robbie han e kongen vi liker han fordi vi oxo er knger. la oss si det sånn: robbie er jesus, mens vi er de tre vise menn... ehæ, dere skjønte va jeg ville fram til ikke sant??? en ting til robbie e sterkar enn deg så !!!!!!!

gogo 14/12/2004 - 21:24

beckham sug i fotball... oida !! kom kanskje litt ut av sammenheng der... jaja, det kan je gjør godt at robbie ruuuuuuuuuuuuuuuuuule :')

robie fan 14/12/2004 - 17:05

hallois.. ROBBIE er verdens beste artist.. han kan danse, han kan synge, han underholder som bare faen.. elsker deg robbie.. ingen over og ingen ved siden av

camilla 05/12/2004 - 15:20

wehey!! robbie kommer til senkveld på fredag! MÅ sees!!! de sender et konsert opptak eller noe på nyttårsaften også, på tv2! kl 00.05... jeg personlig sitter vel neppe foran tv skjermen akkurat da, men må ta det opp;)

Trine-lise 01/11/2004 - 13:24

Robbie Williams e verdens beste artist!!!!!
det er ingen som kan si noe anet:p

da kling 14/09/2004 - 13:43

Robbie Williams er INGENTING mot slpknot vs Slayer!

The King 14/09/2004 - 13:21

Vet dere at Robbie Williams kommer til Spektrum 23. oktober og skal opptre under Nordic Music Awards?????? DÅÅÅÅÅÅNNN.....Gjett om jeg skal dit!!!!

The King 23/08/2004 - 19:58

Sorry! Skrev feil dato på den nye singelen og Robbie Williams Greatest Hits!!! "Radio" kommer ut den 4. oktober og Robbie Williams Greatest Hits kommer ut den 18. oktober. Singelen "Misunderstood" kommer ut i forbindelse med den nye Bridget Jones-filmen i desember ;o) Noe å glede oss til med andre ord!

The King 23/08/2004 - 19:48

Har hørt stygge rykter om at Robbie skal ha pause en stund...men boken "Feel" kommer ut 1. september, så kommer den nye singelen "Radio" den 18. oktober + singelen "Misunderstood" litt senere. For ikke å snakke om samlealbumet hans med gamle låter pluss de to nye. Husker ikke helt når den kommer,men det er rundt oktober/november tror jeg... Er det noen som har gode forslag om nettsider som det står en del om Robbie? Ikke den offisielle, for der er jeg allerede medlem ;o)

rob fan nr.1!!! 13/08/2004 - 11:15

nån såm veit om rob kjæm t norge å har konsært snart?? æ e desperat!!!

robbie-lover 02/08/2004 - 21:47

er det noen her som vet om/evt. når robbie kommer til norge eller sverige neste gang??

rob fan nr.1!!! 28/07/2004 - 16:25

Rob e en sinnsyk flink sanger me ei række brae låta!! E d nån såm e i mot eller??? E d nån såm veit om hanj ska ha konsert i norge snart?? Vis nån møte hanj, så itj glæm å hils'n fra mæ!!!

robbie er verdens kjekkeste mann!!! 21/06/2004 - 18:38

Robbie ruller, han er dritt flink til å synge, å verdens kjekkeste mann... Slå den da!!!!!!!!

Meregra 19/03/2004 - 14:16

Robbie er og blir en av de største! Var i Stockholm og Oslo. Var helt konge! Er det noen som vet om det finnes noe på nettet om konserten i Stockholm?????? Det var en helt vanvittig konsert!!!!!!!

Rob's dirty Angel 04/02/2004 - 22:39

Hey hey, drit bra anmld. jeg var så heldig å få være på konserten i Stockholm og i Oslo!!! Har aldrig opplevd berde show :-) Skulle gjerne vært på flere av hans konserter, man får liksom ikke nok av Robbie!!!

Pjokken 16/12/2003 - 16:39

Robbie ruler!!! i come undone...with feathers in my hair...GO RISØR!

robbie elsker (seriøøøøst!!):D 16/12/2003 - 11:36

robbie williams konsert va DRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!dåkker ana ikje!!!seriøst!når han kom opp fra gulve og bynnte me let me entertain you,va æ heilt VILL!!!:D

robbie-elsker! 19/11/2003 - 17:14

Jeg elsker alle sangene hans og alt han gjør! han er en born entertainer! jeg elsker deg robbie!!

vegas 15/11/2003 - 11:10

leste nettop anmeldelsen til vg for gårsdagen konsert, ingen tvil om robbie er en entertainer av de sjeldne og som virkelig hører hjemme på en scene, i dag så finnes det vel ingen andre som innehar den energien og karisma som robbie innehar, han er et unikum.

Salgsavdelingen 31/10/2003 - 15:57

Vi ønsker med dette å takke vår meget gode venn og fantastiske sprudlende kar Yngve for et godt samarbeid i Propaganda.Kjempeleit å miste deg Yngve, vi ønsker deg lykke til i ny jobb!!

Robbie... 31/10/2003 - 13:48

Billetter finnes, men er dyre: www.billettnett.no

Anker Hansen 31/10/2003 - 13:47

Var på konserten hans i København i sommer. 46.000 tilskuere og et fantastisk show!! GLED DERE ALLE SOM SKAL! Jeg skal også til Vallhall!! Terningkast 7!

anna 28/10/2003 - 14:36

æ trur ikje d e fleir biletta..d sto sinnsykt mange folk ute i regn i 3 tima førr å få bilett..så...æ e ikje sekker=)

Gladjenta 28/10/2003 - 09:25

Kunne ikke vært mer enig Roger!
Robbie er superbra......

Robbiefrelst 27/10/2003 - 13:04

Er det noen billetter igjen?

anna 27/10/2003 - 12:33

heeey!æ ska på konserten i oslo vallhall!!!yeeey!e d kult,eller e d bære kult?heilt enig me at han robbie e en "born entertainer"=)

christopher 25/10/2003 - 01:03

Var så heldig å oppleve Robbie under konserten i Stockholm. Det er bare en opplevelse for livet, og Live at Knebworth albumet gjenspeiler mye av opplevelsen. Til alle de som har fått bilett til Vallhall er det bare til å glede seg. Bra anmeldt, kunne ikke vært mer enig.

racerole 24/10/2003 - 17:40

Hei!
Må si jeg er helt enig med deg! Robbie Williams er en "born entertainer":)

Roger B 24/10/2003 - 15:06

Hei Fiona!
Selvsagt kommer det flere anmeldelser utover.
Som du vet har påtrykket på sidene her vært sinnsykt, dermed har det tatt litt tid.
Men den som venter på noe godt osv.......
Har du noen forslag på noe du vil ha anmeldt?

hilsen rogern

fiona 24/10/2003 - 14:42

Endelig en ny musikkanmeldelse!
Kommer det flere?

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish