Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Robot - Fake Or Real
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Starboy/BMG)Klar for litt svenskepop igjen? Robots oppfølger til den tidvis glitrende Automatic, er nu i butikken, og for alle som lot seg sjarmere forrige gang, skulle nok dette også kunne være snadder for deres ører. Riktignok litt mindre naivistisk, og med mindre tydelige humoristiske innslag denne gangen, men med flere overtrufne poprefrenger og intelligente synthlinjer. Dessverre med litt for mye dødkjøtt. Av Ruben GranDeres forrige plate var betraktelig mer lo-fi i uttrykket (uten å høre til den genren). Casiotangentene deres skranglet liksom litt mer da. Dessuten var det veldig mye som lå nær ved å være rimelig søtt, i hvert fall direkte sjarmerende, og det hele låt noe enklere. På Fake Or Real har de allikevel sin egenart intakt, og den karakteristiske stemmen til vokalisten er fortsatt umulig å ta feil av.
 
Saken er at de tydeligvis har blitt eldre. Musikk er alltid alvorlig, så også deres forrige album, men de virker åpenbart mer seriøse her. Dessuten har de bedre råd, og dermed mer strøken lyd og flere keyboards å velge i. Det gjør ingenting. Fra å være svenske, snille småtroll, har de blitt jålete dandys med et anslag ironisering, og det er ikke negativt ment. Litt på spissen var de Doktor Kosmos på forrige plate, men utviklet seg til et powerpopaktig Pet Shop Boys.

 
For her er discopoppere som She Walked By, hvor engelske synthlooper bærer mye av futten. En riktig fin låt er det. På den
glimrende Wasted er det mer klassisk, svensk pop som kunne sende tankene til band som Brainpool, men med betydelig elektronisk backup. Et suverent refreng i en veldig bra låt.
 
Flere gode spor er det, men det er også en håndfull intetsigende melodier som ikke vil attakere fengmuskelen samme pokker. Man
har da forsøkt, men på sitt slappeste låter de fortsatt som Dubstar vannet ut i det som ligger igjen etter oppvasken. Gedigne høydepunkt, men irriterende nedturer. Litt som livet liksom... At de forresten har markante strofer fra Forelska I LærerenLove Bazaar er kanskje ufrivillig, men huff så grøssende usjarmerende.
 
Karakter: 6 av 10Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish