Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Roni Size / Reprazent - In The Møde
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Talkin¿ Loud/Universal]


Roni Size visker bort alt blekk etter stempelet som alternativ fløtepus innen D&B-sjangeren og kliner til med ukonvensjonell hardhet i form av en musikkstil som trolig ligger litt på siden av hva allmennheten faller for.


8/10
Hipapard eller drum&bass, dette er uten tvil den vanskeligstilte oppfølgeren til forgjengeren New Forms. Og det virkelig oser av slåsskampstemning på In The Møde; den er definitivt ikke noe man tørrjokker etter. Så er det sagt. Med seg har RS/Reprazent Wu-Tang¿s Method Man, den organiske lydboksen Rahzel, samt NME¿s utopiske presidentkandidat, Zack De La Rocha. Av lydsirkelens innfridde er det uten tvil Rahzel som imponerer i høyest grad, «In tune with the sound» bør oppleves. Men la oss konsentrere oss om sevjen i stammen av trommer og bass. ¿Snapshot¿ er antagelig et av de flotteste sporene på platen, tett etterfulgt av singelen ¿Who told you¿, som også gir oss følelsen av suggesjon og krutt. Et noe ensrettet lydbilde avtegner seg likevel, tatt i betraktning enkelte krumspring med større innslag av vokal og andre mer eller mindre naturlige lydkilder. Og det er kanskje det eneste negative ved In The Møde. Om platen sees på som seksten enkeltstående låter, er kvaliteten gjennomgående høy på samtlige (noe annet ville være rart fra den kanten). Men slik er nå ikke alltid utgangspunktet for lytting. Tross alt er vi her stilt overfor en fullblods langspiller, og en følelse av energioverskudd ved platens første halvdel avtar og gir lytteren en følelse av utmattelse og repetisjon etter hvert som nummerne klatrer på displayet. Dermed blir In The Møde best i små porsjoner, gjerne ute på disco, om det er tingen også for deg. Men her snakkes om kroppslige begrensninger. RS/Reprazent legger alt i alt ingen skjul på at de liker lyd, fart og action, samt at et tilsnitt av musikalsk kvalitet er essensielt på en plate stappfull av drum&bass. Og dette klarer de, i tillegg til å opprettholde integritet innenfor en sjanger som stadig valses over av nyvinninger og kloninger i pop-industrien.

mBKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish