Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Div. Art.: Outcaste pres. The First Five Years
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Outcaste/Playground) Da smarte hoder i London bestemte seg for å starte en label som skulle sammenføre britisk klubbmusikk med asiatiskorienterte toner i 1995, ante de neppe hvordan det skulle ende. I dag, fem år etter, er det liten tvil om hvor betydningsfull rolle de har fått. Denne oppsummerende samleren illustrerer ikke bare det ved mangfoldet, men ved å være tidvis fantastisk lekker lytting.


8/10
Her er riktignok ymse, fra den nå døde sitarpioneren Ananda Shankars tolkning av ¿Light My Fire¿, til chillmesterne Thievery Corporations funky, laidack ¿Lebanese Blonde¿. Plata skal vise både hva Outcaste har oppnådd, men også inspirasjoner, og relatert musikk. Akkurat dette er på en side strengt tatt unødvendig, eller kan vitne om at labelen selv ikke har tilstrekkelig materiale. Slik er det ikke, og skal man da ikke koste på seg mer enn femten spor, burde de holde seg til sine. Selvfølgelig en sak som lukter av uenighet...


Likevel er ikke dette blitt en dårlig samler, og de illustrerer også godt det de har ønsket. Deres eget flaggskip, Nitin Sawhney er godt representert, og vi får blant annet en ny versjon av ¿Tides¿ avslutningsvis. Flotte saker, som på elegant, flytende vis faktisk klarer å lage tilbakelent bølgeskvulpchill uten å tippe over mot trance-cheese. Likeså er Up, Bustle & Out, vanligvis på Ninja Tune, til stede med ¿Revolutionary Woman Of The Windmill¿. Snop. Kittus hinsides funky ¿Baby, Let¿s Dance Together¿, Shris jazzy drum ¿n¿ bass på ¿Trains¿... Schnadder.

I tillegg er det visse spor som dessverre drar ned herligheten. Nevnte ¿Light My Fire¿ er viktig, og dessuten illustrerende, men lager irriterende humper i et elegant landskap. I hovedsak låten i seg selv sin skyld. Nitin Sawhney er dessuten medvirkende på fem av sporene her, og det er strengt tatt å ta i. God mann, ofte utsøkte låter, men det finnes for pokker flere enn han som kan dra lasset, eller? Spor som i dag fremstår som til dels visne og intetsigende forekommer også. Viktige i sin tid, men sammen med kremsporene her hjelper ikke det på tilløpene til intetsigende følelser.

Uansett, venner, denne bør anskaffes. Vi snakker både viktig, delvis banebrytende, og hovedsakelig utsøkt å samme tid. Det er tre ting på en gang, og det forekommer i hvert fall ikke ofte på samleplater innen relaterte sjangere om dagen. Stikker seg frem som en liten diamant blant smusset. Ikke helt fedigslipt, men av stor verdi.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish