Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Sade: Lovers Rock
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Epic/Sony) Lang tid er gått siden Sade sist øste sin smektende, men samtidig lett rustne stemme over all verdens stuer med dempet belysning. Heldigvis, kan man vel si, er hun tilbake, åtte år etter. Her er både doser av jazz, dub og soul, pakket inn i Sades egne popviser. Særdeles tilgjengelig, og derfor beklagelig vennlig. Vakkert, og derfor varsomt flott.


7/10
¿Lovers Rock¿ er aldri farlig på noen måte, aldri spesielt utfordrende. Men selv om denne ufarligheten hviler over plata, er den samtidig uunngåelig forførende med jevne mellomrom. Stemmen til damen er i stor grad svært unik, og dertil både sensuell og førende på samme gang. Den burde også denne gangen kunne røre ved soul-lovers såvel som rullingsrøykende Allers-damer. Du risikerer å høre denne plata på studenthybelen en søndagskveld, og se den under juletreet med navnet til far¿ din på.


Bare for å gnage mer på denne snillheten. Produksjonen er egentlig varm nok, men heller aldri med utskeielser av noe slag. Låtene kunne med fordel fått mer kjøtt til tider, og soundet ligger ofte litt for nær det vi kanskje noe for enkelt blir vemmet av, når menn som Sting skal briljere. Ikke akkurat flinkisoppvisning, men noe av den samme følelsen. Kall det gjerne glatt, men likevel låter det ikke pregløst. Mangelen på et par ekstra finesser i studioarbeidet savnes bare til tider, en anelse monotont er resultatet, og man preges bittelitt av det.

Damen er blitt ganske voksen, men er vel seg selv ganske lik. Hun har langtfra stagnert på samme sted hvor hun en gang befant seg, men tatt Sade-formelen videre til i dag. Samtid, bevissthet, og den modenheten en voksen kvinne bør inneha. Formelen er derimot fulgt ganske strengt, og større variasjon i låtene ville vært en fordel, for det går mye i samme løypa. Men tross anslag av strømlinjeformer, er dette i stor grad en rett og slett deilig plate. Dyssende beats, klunkende piano, klimprende gitarer, og igjen denne stemmen- umulig å mislike. Flere spor mangler litt av den overmåtelige magien, men her er også hensettende høydepunkt. Ufarlig, men god.


Les også
- Victor Davies – Victor Davies
- LNV aka Les Negresses Vertes - Acoustic Clubbing


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish