Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Mystikal: Let´s Get Ready
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Jive/Zomba)Hvis du skulle smyge på denne platen mens du har venner på besøk, er sjansen stor for at noen plutselig utbryter: HVA I HELVETE ER DETTE? Dette er fordi Mystikal har en rimelig hensynsløs måte å rappe på. Glem Busta Rhymes, Ja Rule eller DMX, Mystikal hyler rima sine som om det ikke var noen dag i morgen. 6/10Dette er musikk ni av ti hip hop-interesserte nordmenn ikke skjønner seg noe på, og som er like populært som Captain Crunch i USA. Der er Mystikal superstjerne med gull og platina-album bak seg. De to siste platene var på Master P´s No Limit label i det skitne sør, som mange mener var innovative, og mange mener var tilbakestående. Alle hadde rett. Uansett, Mystikal har nå hoppet av, og får kyndig og variert produksjonshjelp av blant andre Outkast og The Neptunes, samt andre avhoppere fra No Limit.

Neptunes har med hell samarbeidet med mikrofon-eksentrikere før, jfr blant annet ¿Got Your Money¿ fra Old Dirty Bastard´s sinnssyke ¿Nigga Please¿, og her er det også låter som kan gjøre deg hard på flaska på vorspiel, smidd over samme lest. Det er riktignok ikke Neptunes-låtene som egenhendig trekker snittet opp, for beat-messig er det mye flott. "Smoked Out" er vaskekte dirty south: Vakkert, og samtidig filth flarn filth. "Come See About Me", med bitch-school-avgangseleven Da Brat, gir de som ikke vet om de skal danse eller le når de hører Mystikal et etterlengtet pust i bakken, med funkbaserte, nesten Sermonaktige beats.

Mystikal går aggressivt til verks for å få folk til å bevege seg på dansegulvet. Men hvis låtene hans får jentene ut på gulvet, slik M befaler i "Shake Ya Ass", er det nok ikke bare fordi de frykter konsekvensene hvis de ikke adlyder. Selv takler jeg bare Mystikal i små mengder. Men hvem vet, hvis DJ´en spiller ¿Shake Ya Ass¿ der jeg er ute og drikker neste gang, finner jeg kanskje selv veien ut på dansegulvet, og rister min egen beinete rumpe som en postmann med en pitbull hengende fast i anus etter tennene.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish