Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Mario Lopez: Mother Earth
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(DJBeat/VOW) Det er veldig lett å sette seg ned å slakte en trancecd på generelt grunnlag. Med banale melodilinjer, patetiske vokalstrofer og et pompøst lydbilde skrudd sammen over 137 BPM er det lett å være stygg i kjeften. Men skittkasting "for the sake of it" er ikke slik vi anmelder i Propaganda. Mario Lopez, eller Thomas Schatz som han heter, er tross alt en av de nye lokomotivene innen trance-verden. Og da fortjener han å bli tatt på alvor. 6/10Selv om "Mother Earth" ikke kan beskyldes for å være grensesprengende har den en og annen vri som hever den over super-kommers-trance som DJ Jurgen. Cd´en begynner med de tre singelene "The sound of nature" 1 og 2, samt "Into my brain". Tre låter som er så forutsigbare som bare trance kan være. Men det er ikke vanskelig å skjønne at det funker for en og annen ecstasy-spisende tenåring. For meg blir det lett litt svett.

Det er sikkert nøye kalkulert at "Mother Earth" begynner med de tre hitene. Akkurat som det er nøye kalkulert at skiva blir mer og mer spennende jo lenger ut man kommer. Først med den rap- inspirerte "I´ve got no time". Som riktignok ender i det sedvanlige crescendoet vi alle kjenner som godt. Så den svært så melodiøse og litt mer aggressive "Where I want to be and die". Og ikke minst skivas to høydepunkter "Beautiful world" og "Strange day". Begge låter som lett kunne vært kamuflert i et hardt og godt progressivt house sett. Og det er et kompliment.

At skiva inneholder tre mixer av de tre første låtene er sikkert fint. Men strengt tatt unødvendig. Selv om åpningen på "The sound of nature part 2" (Mario Lopez club rmx) er ganske fresh. Cd en inneholder forøvrig video til "The sound of nature".

Jeg kan anbefale deg "Mother earth" hvis du vet du liker små doser kommers-trance. For Mario Lopez får såvisst til det han prøver på. Likevel har jeg mye mer lyst til å anbefale en skive som den siste til Juno Reactor. Mye mer søkende og mye mer spennende. Sjekk ut begge så vet vi hvor du står til neste gang.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish