Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Rage Against The Machine - Renegades
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Epic/Sony]


Verdig avskjed med Zach De La Rochas periode i Rage Against The Machine. Denne samlingen coverlåter bevitner at bandet fortsatt har kvalitetene selv om det i lengre tid har stått dårlig til med deres egen kreativitet.


7/10
Rage Against The Machine kom sinte til verden med en helvetes masse på hjertet. Deres aggresive, politiske budskap var kjærkomment i en stadig mer navlebeskuende musikkbransje, og et snev av opprørsånd våknet hos de yngre. Men Rage har aldri vært unikt, de har bygd seg opp i kjølvannet og ved siden av en rekke andre band og musikere, og det er her Renegades kommer inn som en hyllest til og et slags punktum for prosjektet. Her er Rolling Stones "Street Fighting Man" og MC5´s "Kick Out The Jams", Bruce Springsteens "Ghost Of Tom Joad" og Cypress Hills "How I Could Just Kill A Man", og en masse annet. Det er veldig lett å snuble når man tar på seg å covre slike låter, men Rage klarer å manøvrere seg gjennom på overbevisende vis, og de greier i tillegg å sette sine tydelige spor.

Renegades er på mange måter en slags forsvarstale for rap metal, etter at Limp Bizkit og andre har gjort sitt for å klovnestemple sjangeren, og det er i høyeste grad vellykket. Rage Against The Machine, som alle bandene de hyller på Renegades, har ikke bare fortjent livets rett, de har vært pådrivere i den delen av musikkbransjen som vil at musikken skal være noe mer enn bare musikk. Det er med litt vedmod at dette er det siste vi får høre fra den orginale Rage-besetningen, men på samme måte som de beviser livets rett, beviser de også at alt har sin tid. Og fortiden har innhentet Rage Against The Machine. Takk for følget.
Kommentarer fra brukere

Feeder 05/12/2002 - 15:50

bare en liten ting, i anmeldelsen skriver Mats duden rage isteden for rage against the mavchine. Mats, skal du forkorte Rage against the machine så er det R.A.T.M. og ikke rage. du skjønner det at det finnes et annet band som heter rett og slett rage. R.A.T.M. rules!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish