Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
R. Kelly - TP-2.COM
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Jive/ Zomba]


Dette har jeg gledet meg til lenge. Og nå trenger vi ikke vente lenger. R. Kelly er tilbake, og det med sitt kanskje beste album til dags dato.


9/10
Bare for å få et par ting på det rene: R. skriver, arrangerer, og produserer. Ikke bare for seg selv, men også for andre (Aaliyah og Sparkle, for å nevne noen). Han har en uttrykksfull og flott stemme som han bruker med hele sin sjel. På toppen av det hele ser han ganske så bra ut.
Han er SUPERstjerne i Statene, men her til lands har han fått mer ris enn ros.
Han har fått hard medfart på grunn av de noe drøye balladene ¿I belive I can fly¿ og ¿Gotham City¿ fra hans forrige album ¿R¿. Greit nok det, men hvis disse kritikerne hadde tatt seg tid til å høre på hele plata, hadde de oppdaget mange fantastiske låter som ¿Home Alone¿ og When a woman¿s fed up¿. Nok om det. TP-2.COM, har jo ført til en god del kamel-svelging allerede.


Denne plata er et helstøpt soul-epos, med alt hva det medfører. Her er kjærlighet, hat, sinne, sorg, glede, frustrasjon og sjalusi. Og sex, da, det må vi ikke glemme. 18 knallsterke låter, som de ofte sier i reklamer. Her er det intet mindre enn sannheten. Tekst, melodi og produksjon overgår hverandre.

Kellys store styrke er hans evne til å lage enkle, direkte og originale låter som ofte er så kraftfulle at man sitter igjen med gåsehud og tåre i øyekroken. På denne plata skjer det hele tiden. Dette er soul fra og for sjela.
¿The greatest sex¿ er garantert en av de flotteste og mest uforutsigbare kjærlighetssanger du har hørt på lenge. Skulle tro at man kanskje ble litt beklemt av en sang med en slik tittel, men ikke når R. gjør det. Da blir man bare rørt og glad på hans vegne. ¿Idon¿t mean it¿ er en ¿spiker´n på hodet¿-beskrivelse av den type vriene parforhold vi alle kjenner til. For ikke å snakke om ¿A womans threat¿ med sin ekstremt dystre og flotte melodi, og eventyrmetafor. Kløktig.
I ¿I wish¿ sender han varme tanker til gamle hood¿n, om venner som har gått bort og den vanskelige suksessen. Her tar han faktisk i bruk både gospel- og barnekor. Kunne lett blitt alt for mye, men resultatet er meget bra.

Av de mer muntre låtene ( R. blir aldri veldig munter) er ¿R&B Thug¿ utrolig tøff , både i tekst og produksjon. Minner om Janet og Busta Rhymes ¿What¿s it gonna be¿, og bør føre til mye artige bevegelser på dansegulvet, litt sent på kvelden. ¿Fiesta ¿ er nok en perle.

TP2.COM er rett og slett en samling fremragende låter som i grunnen taler for seg selv. En plate for alle som er opptatt av god musikk, og som ikke er redde for en ekte mann med ekte følelser.
En for barnebarna.


Les også
- DVD: R. Kelly - TP-2.Com, The Videos
- Fat Joe - Jealous Ones Still Envy (J.O.S.E.)
- Gerald Levert - Gerald’s World
- R.Kelly & Jay-Z - The Best of Both Worlds


Kommentarer fra brukere

Lisa 15/02/2003 - 21:19

Det eneste jeg har å si om dette albumet er kjøp det det er bare det beste R&B albumet jeg har hørt!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish