Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Tumbleweed : Another Kind Of Happiness
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(GDC/Tuba) Dersom du av en eller annen grunn går rundt med sterke fordommer mot country, gjør du deg selv en stor tjeneste ved å gå til innkjøp av denne skiva. Eller la vær, og fortsett og lev i den triste country-løse tilværelsen. 7/10Vi nordmenn har ikke akkurat vært bortskjemte på kvalitetscountry de siste årene, men det kan virke som om ting er i ferd med å snu. "Another Kind Of Happiness" er Stavangerbandet Tumbleweeds debutalbum, og til tider gir det meg troen tilbake på at det finnes et countryliv også her hjemme. For det er et imponerende stykke arbeid Tumbleweed leverer. Det første som slår meg etter åpningslåta "Fire Me" er: "Nei, nei, nei", og det er ikke av skuffelse, men en blanding av musikalsk lykke, og samtidig en mistanke om at dette kan bli litt for tungt å svelge i godt over 40 min. For "Fire Me" er en desperat reise i overkant av fire minutter, med et totalt vrengt lydbilde på vokalen, og småhissige fuzzgitarer, og om den ikke akkurat angriper deg, knuffer den deg i hvert fall litt på skuldra.

Men bekymringen er bortkastet tid, for etter dette tar dere hverandres hender, blir bestevenner, og vandrer sammen bort til leirbålet for mer hygge.

Musikken kan sies å ligne en skranglete og skjev utgave et sted mellom Whiskeytown og 16 Horsepower, med et lite anslag HonkyTonk av og til, noe som kommer særlig frem i låter som "Something For The Pain". Men først og fremst er dette rølpete countryrock, som inkluderer flotte melodier med en god dose trøkk!

Hvis man skal nevne noe negativt om dette albumet, må det muligens bli vokalist Rolf Gjesdals stemme, som til tider kan virke litt vel teatralsk, men dette ødelegger likevel ikke helhetsinntrykket man sitter igjen med - Et album som absolutt er verdt pengene.
Frustrasjonen som uttrykker seg gjennom nesten hele skiva, kommer også tydelig frem i hvordan den vakre avslutningsballaden "Ifyouleavemecanicomewithyou?" er skrevet på.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish