Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Dope Smugglaz: Dope Radio
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Mushroom/Playground) "It´s all about electronik and it´s all about haveing fun". Det er så man tror på Dope Smugglaz når de hevder dette. For "Dope Radio" er en skive spilt inn mer på glede og påfunn enn på noen helhetlig plan. Men det kan jo bli masse moro av det også. 7/10Dope Smugglaz er et band som består av T. Sheridan og K.Binne. Hvis det sier noen noe som helst. Bandet er et slags nymotens Happy Mondays, bare mye mer variert, og med den eneste fellesnevner at låtene enten skal være dansbare eller helt ute på tur. At den gamle Happy Mondays vokalisten Shaun Ryder gjør en gjesteopptreden, er nok ikke særlig overraskende. Han er jo viden kjent for sitt lette håndlag med dop. Skiva begynner med "Instruduction For Use (translated from japanese)", og det sier vel litt. Mens sitater som "What Did You Do In The Summer Of Love, Grandad" forteller at gutta må ha hatt det rasende festlig når de spilte den inn.


Av danselåter vil jeg først og fremst nenvne "Mi Glad You Liked It...Now Step". En sikker dansgulv-vinner overalt der housemusikk spilles.

Å sjanger-kategorisere denne skiva er slettes ikke lett. Her er disco, big beat, techno, house og hip-hop i skjønn forening. Et sammensurium vil noen si. Et sammensurium det er fullt mulig å like sier nå jeg. En boks av overraskelser er nå i alle fall det ¿Dope Radio¿ er. Og apropos bokser så må jeg jo vie coveret litt oppmerksomhet. Gjennomsiktig, rundt, og med et varselsfarget klistremerke på. Ikke helt mainstream det heller, for å si det slik...

Dette er en skive som får 10 blanke poeng for oppfinnsomheten. Men det er også en av de cd´ene du tar deg selv i å forhåndsprogrammere. Disco låten "Dobbel Dobbel Duch" er feks et verk jeg ikke gidder høre igjen. Det høres ut som Bentley Rhytme Ace som kødder. Men for all del, hvis du liker overraskelser, så er dette en cd proppfull av slikt. Den elektroniske disco utgaven av Ween. Ja, det er hva dette er.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish