Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Diverse artister: O´ What a Day
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(UCM/Playground) Det gjør meg ikke godt å gi denne cd´en så dårlig karakter som en 5´er. Men sammenlignet med andre norske house-samleplater som har kommet den siste tiden, er ikke dette bra nok. For det er faktisk et lite stykke fra de kritikerroste samle-skiven Telle records og ¿Prima Norsk¿, til ¿O´ What a Day¿. 5/10Det finnes absolutt bra ting ved "O´ What a Day". Så lenge Illumination er representert, er man jo sikret en viss kvalitet. Og det er også våre norsk / engelske venner som starter det hele med sin langt fra best låt; "Cookie Raver". Siden Olle Abstract og Pål Stangefruit Nyhus står oppført som "digital editing" regner jeg med at det er de som har mikset sakene. Pussig nok i så fall. For miksingen er ikke noe å rope hurra for. Greit at beaten sitter og sånn, men hadde Strangfruit spilt dette house-settet en kveld jeg var på Jazid, hadde jeg dratt i protest. Faktisk irriterer det meg at skiva i det hele tatt er mixet. Dette er en presentasjon UCM sine artister, og da bør låtene bli presentert hver for seg, ikke lappet sammen slik man har gjort her.


Som du sikkert skjønner er dette en lett sommerlig house cd, et sted mellom sofakroken og dansegulvet. Men andre ord en svært overbefolket genre der artister står i kø, både i Norge og på kontinentet.

For deg som ønsker å gå ut av år 2000 med mer enn to norske house samlere i cd-hylla, (kjøp heller Telle og Prima Norsk før denne) skal du vite at dette ikke er noe dårlig kjøp. Artister som Bjørn Torske, SlowSupreme, og ikke minst Kyd & Kango leverer sofa house de fleste kan leve med.

Verre er det at de ha tatt med den verste Mental Overdrive låta jeg vet om. Og jeg liker vanligvis MO. Men "Comming For Your Love" er cheezy og voldsom, og passer ikke en gang inn i dette hourse-settet. Så det så.

Ingen skive for historiebøkene med andre ord. Men ingen skive å skamme seg over heller. Hadde "O´ What a Day" kommer for noen år siden hadde vi vært over oss av begeistring. Nå er vi mer kritiske.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish