Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Ferry Corsten & Robert Smit: Tsunami One
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Tsunami/EMI) Jeg får faktisk ganske ofte spørsmålet om det finnes noe bra trance. Da svarer jeg som sant er, at det gjør det. En av de DJ´ene man kan stole på er Ferry Corsten. Sammen med for meg helt ukjente Robert Smit, har han gitt ut en dobbel cd kalt ¿Tsunami One¿. En cd som helt klart faller inn under kategorien bra trance. Selv om den er ganske så kommers av seg. 7/10Bare så det er sagt, har gutta en cd hver: Corsten sparker i gang det hele med sitt eget prosjekt System F, og låten "Lost In Motion". Vi får med en gang lyst til å høre mer. Det i alt 16 spors lange løpet fortsetter med Moonman, som også er et Corrsten prosjekt, før en av de meste kritikerroste trance artistene i år, Bt, slipper til. Deretter dundrer X-cabus videre i et herlig driv, og slik forsetter det i nesten 80 minutter. Låtene ligger hele tiden og vaker trygt forankret i kommersland. Men det tipper bare sjelden over og bli så ille at man rynker på nesen. En av de låtene jeg synes skiva kunne klart seg uten er faktisk Paul Van Dyks "Tell Me Why". Så da kan du kanskje danne deg et bilde av hvor i Trancelandskapet denne cd´en ligger.


Dette er på ingen måte hverken banebrytende eller nyskapende. Men såpass bra at du absolutt bør skaffe deg den hvis du liker trance. Og faktisk så bra at du kan sjekke den ut hvis du er av de som lurer på om det finnes noe bra trance. Corrsten er nemlig en veldig flink trance-DJ.

Hva med den ukjente mannen med det kjente navnet, Robert Smit ( Robert Smith fra Cure er en annen fyr!). Det er vel ikke helt feil å si at disse gutta utfyller hverandre godt. Dvs. at Robert er ganske mye slappere der Corsten er progressiv, og kjører løpet. Robert speller mer for damene vil jeg si. Mer vokal, flere pauser, og et mer feminint sound. Høydepunkter må bli låtene Qardran "The Love I Lost (Progressiv Mix) og Timo Maas Remixen av Pascal FEOS låten "Overflow".

Som seg hør og bør avslutter Mr. Smit sitt eget sett med en låt han har mekka sjæl. Smiter heter prosjektet, og "Both Places" heter låta. Da har det gått 2 timer og 37 minutter siden Corsten dro det hele i gang. Mye musikk for pengene, med andre ord.

Dette er en dobbel cd, der jeg liker den en og ikke den andre. Hvis du skal by opp meg til dans, tror jeg du bør sette på Ferry Corsten-delen.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish