Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Lewis Taylor: Lewis II
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Island/Universal) Hvorfor ikke flere har viet denne mannen oppmerksomhet er meg en gåte. Dette albumet representerer ikke bare en dundrende god røst, men også flust av frekke arrangementer og fantastiske låter. Lett kjølig soul, men med varmende effekt. 8/10Lewis går ikke bare i sporene etter gamle tradisjoner, og har heller ikke kastet seg på den mest åpenbare siden av nåtidig kommersiell og metallisk r&b. Han er historien tro, og i betydelig grad et barn av i dag, men tydeligst en stemme av seg selv. Stevie Wonder lusker på flere måter rundt, mens man spesielt hva angår stemmen, gjerne kan trekke visse paralleller til svenskenes Eric Gadd.

Låtene er nærmest gjennomgående av hyggelig karakter. De smyger seg på deg, og virrer rundt i hodet til du er blitt venn med dem. Det hviler et nærmest kjølig preg over produksjonen, med ofte spinkle tangenter i nevnte Wonders baner, sløve strykere, og backingvokalarrangementer i ladd falsett. Likevel er ikke dette i hele tatt ei kald skive. Intensiteten og innlevelsen til Taylor er upåklagelig. Ikke bare at han ser til å mene hva han prediker, men han synger av hele seg. Og det låter så hinsides flott.


I begynnelsen føler man det nesten motsatt; at stemmen hans er både pregløs og distansert. Så er derimot ikke tilfellet. Hør den fantastiske ¿Satisfied¿, eller ¿You Make Me Wanna¿ mer enn et par ganger, og du skjønner fort hva jeg mener. Han får det til å svinge, og det er tydelig at funkskivene har blitt svelget på glad mage en gang i Taylors tid. Dessuten evner han å gjøre de aller mest neddempede låtene på et vis som hverken høres sviskete eller påtatt ut. Da kunne man ikke krevd stort mer enn at han hadde unnlatt de sporadiske, svulstige metal-gitarene, og eventuelt laget enda et par godlåter. Men det er mange av dem, det er hovedsakelig overveldende snadder som her bys på. Pust ut, svelg ned, og nyt i lange, lange drag.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish