Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Offspring - om karriere
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Albumet er spilt inn i NRG-studios nord i Hollywood, med Brendan O¿Brian som produsent, men ble gjort helt ferdig i Atlanta, hvor det ble mikset, og de la noe av vokalen. Tidligere har O¿Brian produsert andre store navn som Pearl Jam, Korn, Limp Bizkit og Rage Against The Machine. Tydeligvis er Offspring blitt en av de store gutta i klassen. For å opprettholde det bør materialet helst by på noe som vil tirre fansen. Jobber dere på noen spesiell måte når dere lager nytt album?

-Som oftest skriver Dexter låtene, eller i hvert fall har store deler av hva som skal bli albumet, så kommer vi sammen, og begynner plukke gjennom det. Jeg tror vel at denne var mer komplett når resten av bandet fikk den, enn noen av de tidligere. De egentlige forandringene skjedde i studio, hvor deler ble fjernet, deler ble lagt til. Egentlig ganske likt hvordan vi har gjort det før, bortsett fra at vi satt igjen med betydelig flere låter til slutt enn vi har gjort noen gang, og en hel mengde detaljer som skulle på plass. Det ble ganske hektisk på slutten.


Hva med "Original Prankster", den første singelen fra skiva?

-Jeg veit ikke helt hvordan Dexter begynte med den låta, men den var veldig riffbasert med en mengde skikkelige kraftkorder, og hadde refreng, vers og alt det der. Vi begynte derimot å eksperimentere med å legge bort alle kraftriffa, så vi kom opp med dette enkle entone-riffet, og det fikk en ganske lik følelse som på "Come Out..." og "Pretty Fly...". Vi angrep det på samme måte med vokalen, og forsøkte å legge til hooks og lignende som var tilsvarende.

Føler dere et visst press til å skulle følge opp de store suksessene dere har hatt?

-Jeg tror at der hvor vi er akkurat nå, er det bare et press for å beholde plassen vår innen mainstream rock. "Americana" var en like stor overraskelse som det "Smash" var, for vi hadde allerede hatt vår bit av kaken. Vi hadde vel egentlig ventet å avslutte karrieren med et haug album som "Ixnay On The Hombre", he, he. Vi kaller det vårt karrierebyggende album.

Akkurat det albumet var vel egentlig å regne som en skikkelig nedtur. Det solgte dårlig, hadde ingen nevneverdige hits, og Offsprings stjerne så stygt ut til falme etter gjennombruddet med "Smash". De lot seg tydeligvis ikke knekke, og er til nå stadig på vei oppover listene såvel som på folks bevissthet.

Er det vanskeligere å være kreativ og sulten når ting går bra, og dere ikke trenger å bevise noe?

-Ikke det minste. Jeg tror du alltid kan være på hugget så lenge du ikke blir fullstendig selvtilfreds, og tar greiene for seriøst. Holder du hodet på riktig plass, vil du også være sulten. Vi er ingen typiske rockestjerner, og kommer fra en scene som er mer jordnær og anti-rockstar. Ikke at det er noe galt med rockestjerner, selv om jeg synes mye av det blir litt kunstig. Det er morsomt, og jeg liker både noe av musikken og holdningen til mange typiske. Artig at de menneskene finnes, men dét er ikke hvem vi er.

- Om albumets navn og fulle damer backstage
- Karriere, press om suksess og å være sulten
- Napster og nettet
- Reklame og småroller i filmer
- Det var en gang en vaktmester
- Tom musikk, fansen og punkpurismeKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish