Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
SLÅ I HJEL TIDEN - VÆR SÅ SNILL!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Presseblokken var tom, hodet var tomt og bassisten i (hed) PE virket lei. Det var da jeg skjønte at vi måtte kjøre gocart.


Journalistene kommer og går inn og ut av backstagelokalet på Rockefeller i Oslo. De samme spørsmålene stilles om og om igjen, om enn i noe forskjellige formuleringer og med varierende gnist.
Vi ser alle slitne ut, bare øynene til promotionfolket er smalere og blankere enn mine egne. Blant kanapeer, uendelig mange crew- medarbeidere, i et mylder av stressede mennesker, bortgjemt på et bord sitter en mørk, nesten skallet mann med velfrisert ansiktshår, bak-frem-caps og kikker ned i den papirdukdekkede bordplaten. Hans håndtrykk er påfallende slapt, men hans øyne er oppsiktsvekkende levende. Som seg hør og bør for enhver respektabel bassist i et metalband er han også noe fyldig rundt hoftene. Han presenterer seg som BC.


Alle bare må!
Det tar ikke mer enn noen minutter før jeg forstår at dette ikke kan gå bra. BC viser ingen interesse overfor meg eller noen av de andre journalistene. Han er en sliten rocker. Stemningen er spent. Jeg forsøker meg med å tilby en sigarett, noe han høflig takker nei til. Jeg spør om han er straight-edgder og stemningen blir noe løsere. Han kaster hodet bakover og roper mot sangeren som sitter opptatt med en annen journalist:
- Yo, Jahred, han typen her spør meg om jeg er streit, ha, ha, ha¿..
Jahred, en karismatisk punk-rasta som for bare noen uker siden ble arrestert av FBI for ulovlig å ha mottatt marijuana med bud, rister oppgitt på hodet, lager lyd som en surklende vannpipe og roper, nesten synger følgende melding ut til folket:
- Everybody must get stoned!
Jeg snur meg, må le litt av Dylan-referansen og spør BC om hvordan han slår i hjel dødtid på veien, ved siden av å motta groupiekomplementer da selvfølgelig.
- Jeg er ikke en som bruker opp tiden min på å gruble. Jeg har alltid vært en rastløs type som har hatt problemer med å sitte stille, på skolebenken så vel som på fortauet. Jeg er en handlingens mann, en adrenalinjunkie om du vil. Du vet forresten ikke om noe kult jeg kan gjøre her i Oslo mens jeg venter på å gå på scenen?

Veiens fristelser
Det går noen minutter og så sitter vi en taxi, på vei mot Gokart- huset på Ekeberg. Vi snakker litt om den nye skiva ¿Broke¿ som kom ut tidligere i høst, om fremtiden, fortiden, om sammenligningene med Limp Bizkit, Korn og Rage Against the Machine, om deres egne
g-punk og om alle de forskjellige gokartbanene BC har besøkt den siste måneden.
- Jeg har bestemt meg for å sjekke ut alle banene i Europa. I løpet av de to og en halv månedene vi skal turnere her skal ikke èn eneste gokartbane gå glipp av BC¿s ¿burned rubber¿.
BC kommenterer alle de pene norske jentene, men benekter at han lar seg friste til å utnytte posisjonen han er i:
- Å, du vet, jeg har kjæreste og barn hjemme i California, så jeg bryr meg vel egentlig ikke så mye om de greiene der. Jeg overlater godsakene til de andre gutta ¿ ¿they¿re getting plenty of head¿.
De jævlene.
Han ser tenkende ut i luften, som om han veier en tanke og så spør han med dempet stemme:
- Er damene lette på tråden her?
Rockestjerner¿¿.

Best i test
Inne på gokart-banen er BC et prakteksemplar av en vinner. Ikke bare er han en suveren sjåfør, men han er ydmyk etter seieren, spør meg om jeg slo meg fælt da jeg kjørte inn i veggen, om jeg er komfortabel med at han tok meg igjen med èn runde og gir meg et vennlig klapp på skulderen.

(hed) PE vant på gokartbanen, om de med sin kombinasjon av hip-hop og heavy metal vinner våre onde rockehjerter like klart vil tiden vise. Den amerikanske nu-metal scenen har i hvert fall fått et sympatisk nytt skudd på stammen.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish