Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Foo - seriøse klovner
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Ikke alltid seriøse klovner
The story so far
- Vi holder vanligvis aldri pressekonferanser, fordi det ikke finnes nok folk som er interesserte i oss, spøker medlemmene i Foo Fighters.
- Er det dere som kjøpte den forrige plata vår? spør Taylor de frammøtte journalistene. Foo Fighters lar sjelden anledningen gå fra seg til å slå vitser, men de prøver også å vise at de kan være seriøse. Frontmannen Dave Grohl har spilt i forskjellige band siden han var tolv, og han trakterer de fleste instrumenter. I Nirvana spilte han trommer i tiden før Kurt Cobains tragiske selvmord, og det er ingen tvil om at han er ironisk når han hevder at det fine med å spille i band er at man slipper å ha en ekte jobb.

- Vi er veldig seriøse når vi lager musikk. Det kommer kjedelige dager innimellom da jeg bare har lyst til å gå hjem, men hvis jeg ikke hadde likt det jeg driver med, ville jeg sluttet, sier Grohl.

Foo Fighters er også kjent for å lage svært underholdende musikkvideoer. Dave Grohl har i videoene utmerket seg som en god skuespiller, men foreløpig har han ingen konkrete planer om å spille inn ordentlige filmer.
- Vi er heldige som kan lage akkurat det vi vil, eller velge å få hjelp av andre. Som regel kommer vi opp med ideene selv. Musikkvideoene er en nødvendighet, så da kan vi like gjerne har det litt gøy med dem, sier Grohl.
- Har dere planer om å gi ut live-album?
- Vi gjør konsertopptak nå og da. Vi gjorde for eksempel et i Atlanta nylig, og det ble filmet også. Forhåpentligvis gir vi ut et live-album snart.
I tillegg til å slå vitser om seg selv, har medlemmene i Foo Fighters det for vane å være morsomme på andres bekostning. På en CD-ROM bandet ga ut, opptrer Grohl som en forfyllet, avdanket og selvopptatt rockestjerne, noe som har skapt en del reaksjoner.
- Det var absolutt ment som en spøk. Selv begynner jeg bare etter at det er blitt mørkt. Scenen skulle være en parodi på gamle rockere som drikker seg fulle hele tiden, henger ut og snakker om hvor store de var og hvordan de forandret verden. Det skulle altså være morsomt, men det er det tydeligvis ikke lenger, sier Grohl.Kommentarer fra brukere

Hive 21/05/2002 - 15:07

Fett.. Foo Fighters tar av... men jeg savner Nirvana ass..

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish