Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Kriminelle latino-rytmer fra N.Y.
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Fun Lovin¿ Criminals elsker salsa, Norge og marihuana. På hatlisten står egoister, rasister og George W. Bush. Nå slipper newyorkerne ny plate, og releasekonserten holdes i Warzava. Aller helst ville de vært på Maui, men vi måtte nøye oss med å møte bandet i London.
Av Erland Hein Lange-I USA er det ingen som ønsker å være intelligente, fordi det ikke tjener til noe. Det eneste som teller, er å få bra betalt, sier Huey, vokalist i Fun Lovin¿ Criminals. New York-bandet begynner å bli drevne i gamet, og de er blitt tøffe nok til å ytre sine meninger overfor pressen. I likhet med flere andre kjente musikere kritiserer Huey sterkt at Bush ble valgt til ny president. Så mye misliker han den nye presidenten at han nekter å kalle seg amerikaner ¿ Huey er fra New York, som han mener bør betraktes som en liten øy like ved USA.
-Jeg er virkelig flau over presidentvalget. Men husk at USA er en ny nasjon. Vi er akkurat ferdige med å drepe alle indianerne, og vi er i ferd med å slutte og undertrykke de svarte, så det er tydeligvis på tide å finne på noe nytt. Amerikanerne måtte skru klokka tilbake, så de valgte rasistsvinet Bush til president. Det blir forferdelig. Jeg er pinlig berørt.

På vei hjem fra turné fikk Fun Lovin¿ Criminals anledning til å dra innom Maui på Hawaii. Der opplevde rockerne en ukjent virkelighet som de fortsatt, og uoppfordret, liker å snakke om.
-Maui er den rake motsetningen til New York. Hjemme er det bygater og asfalt, der var det paradis med palmer. På Maui kunne vi reflektere over New York. På ett tidspunkt må man må utvide perspektivet sitt. For å forstå hvor du er, må du på en måte stille deg utenfor. Det er det vanskeligste i livet; å utvide perspektivet. Vi bruker humor til det, og det funker, men humor på Hawaii er enda bedre.

Huey er opprørt over de konservative vindene som blåser over landet. For en tid tilbake ble han arrestert da han og to kamerater syklet langs elva i hjembyen mens de delte en joint.
-Det ble en stor sak, men det var egentlig bare morsomt. Vi syklet ganske fort langs elva, da tre karer med skytere hoppet ut av en bil. Vi trodde de skulle ta noen bak oss og svingte til siden, men de ropte at vi skulle stoppe. De sa "dere ble sett med en joint". To av oss ble arrestert, én fikk gå. Politimennene var kule, det var borgermesteren som hadde blitt gal i hodet og laget nye lover. Jeg skjønner at folk reagerer på at unger røyker pot, men selv velger jeg å røyke. Jeg sier verken at det er rett eller galt. Normalt kan fornuftige voksne mennesker ta fornuftige avgjørelser for seg selv, og jeg ser ikke det store i å ta en joint, så lenge jeg ikke kjører bil eller lignende. I USA må du være 21 for å drikke, men 17 for å være i militæret. Du kan altså dø for landet ditt, men du får ikke ta deg en drink. Velkommen til Bush-land! Sier Huey og tar et dypt drag av en annen joint.
FLC om valg og USA
FLC om sin egen musikk og Nicole Appleton
FLC om samfunnet og NorgeKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish