Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Vise besteforeldre del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Fairchild forteller at han blir deppa av å snakke for mye om disse tingene og at det er viktig å se skjønnheten i all elendigheten, men han kan ikke dy seg for å fortsette:

- Jeg synes det er fryktelig leit å se hvordan ideene og samfunnsvisjonene forvitrer. I dagens USA er det en akutt mangel på refleksjon. Se bare på den nye presidenten vår "W", som han liker å kalle seg. Han avslører seg selv og store deler av det amerikanske folk samtidig. Skal vi komme oss videre er nok kanskje på tide at vi stopper opp og gjør opp status for utviklingen så langt.


Grandaddy er ikke rockestjerner i tradisjonell forstand og det er heller ikke interessant for dem å bli det. Etter en hard turnè med debutalbumet måtte bandet gå i tenkeboksen og revurdere hvilke kanaler de ville bruke for å nå publikum. Rockelivet, som i følge Fairchild, kan utarte seg som en patetisk flukt fra virkeligheten, ga ingen svar, bare tusenvis av nye ubesvarte spørsmål.

"The Software Slump" vitner om meget kreative utfoldelser i studio. Er Granddy mer komfortable med å jobbe i studio enn på scnenen?

- Liveopptredenen blir liksom filmversjonen av boka, om du skjønner hva jeg mener. Mindre overlates til fantasien fordi vår fysiske tilstedeværelse representerer et forstyrrende element. Studio er mye mer spennende. Ingenting slår den kreative delen av studioarbeidet der man kan gjemme seg bort fra omstendighetene. Jeg elsker unnfangelsene som får hårene til å reise seg på kroppen.

Dere må ha hatt mange slike hårreisende stunder da dere spilte inn albumet?

- Ja, og jeg blir fortsatt emosjonell når jeg tenker tilbake på den tiden. Vi hørte på mye gammel country og en del klassisk musikk som gjorde at klarte å skape stemninger vi aldri hadde følt tidligere. Jason Lytle ( vokalist og låtskriver ) er en fantastisk mann som vet hvilke strenger han skal spille på for at vi sammen kan nå høydene. Det er det alt handler om ¿ hvordan vi sammen kan bli bedre - ikke hvordan vi kan utkonkurrere hverandre. Gjennom musikken vår ønsker vi å inkludere flest mulig mennesker i den verdenen vi tror på.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish