Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
TO SKRITT AV GANGEN
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
FLIRT kjemper mot ukorrekte rykter med two-step på norsk.


Det måtte to tenåringsjenter til for at vi skulle få den første norske utgivelsen i UK garage-sjangeren. Oslo-jentene Sandra og Anne Kathrine tok seg tid til en prat med Propaganda midt i et hektisk program av skole, lekser, gutter og promo-arbeid.Gratulerer med Norges første two-step utgivelse! Hvorfor valgte dere den sjangeren?
- Vi ville gjøre noe litt annerledes. Ikke bare gi ut en vanlig poplåt, liksom, men gjøre noe nytt. Og så liker vi two-step, da. Vi har hørt mye på Craig David, og de første singlene hans, de han gjorde med Artful Dodger, de likte vi veldig godt. Vi ble inspirert av det, sier en engasjert Anne Cathrine.
Det å gjøre sangen på norsk, var enda et skritt i å gjøre det annerledes.
- Sangen hadde opprinnelig engelsk tekst, men den likte vi ikke. Så vi ble enige med produsentene våre om å lage en norsk tekst, på den betingelsen at vi fikk bestemme tema. Og ryktespredning er noe som opptar folk på vår alder, sier Sandra med et lurt smil. Teksten er ikke direkte selvopplevd, men de har begge venner som har vært i liknende situasjoner.


"Ukorrekte Rykter" er skrevet og produsert av Dreamscape. Kan dere fortelle litt om dem?
- Det er et nytt norsk produksjonsselskap som holder til på Tøyen i Oslo. De er fire gutter gutter i tjueårene, som har holdt på sammen i cirka et år. De har jobbet mye hver for seg, med folk som M2M og Flava 2 Da Bone, men bestemte seg for at de ville gjøre mer sin egen greie. De fungerer omtrent som managerne våre også, i tillegg til at de lager all musikken. Det er veldig bra å jobbe med dem, særlig fordi de nesten er på vår alder også.

Jeg har hørt videoen deres er ganske kul. Hvordan ble den til?
- Takk! Den laget vi nesten selv!
Sammen med en kameradame fikk de så å si frie tøyler på Arkaden i Oslo, og det ga dem muligheten til å raide butikkene på kjøpesenteret og ta med seg alle vennene sine. Det er viktig for dem.
¿Vi vil at vennene våre skal vite hva vi driver med og ta del i det så mye som mulig. Når vi spilte på premierefesten til "Lime" på Rockefeller, sto 20-30 av vennene våre helt foran og sang med og var helt ville. Det var kjempe gøy!

Sandra og Anne Kathrine møttes på en fest for litt over et år siden. De ble introdusert av en felles venninne som mente de to hadde veldig mye til felles. Og det stemte. ¿Hun sa at vi begge gikk rundt og sang hele tiden, og at vi bare MÅTTE møte hverandre.
Et halvt år senere var de to en offisielt en duo. En av Dreamscape-gutta, som Sandra kjente fra før, tipset dem om en audition på et plateselskap|. Jentene dro, og det resulterte i platekontrakt.
- Det har gått veldig fort, og det er kjempegøy, men det er viktig for os å prioritere skolen og venner. Vi kommer til å fortsette med dette så lenge det er gøy, men jeg ser for meg en mer "vanlig" jobb i fremtiden, sier Sandra, som går i første klasse på medielinja på Sogn. Anne Kathrine går i andre på Lamberseter. Begge to kunne tenke seg å jobbe innen media i fremtiden. ¿ Musikk er jo noe man kan drive med resten av livet, uten å nødvendigvis ha det som yrke, mener Anne Kathrine.

Hva slags musikk liker dere å høre på?
- Alt mulig!, hører jeg nesten i kor. "All my life" med K-Ci&JoJo, sier Sandra etter en kort tenkepause. Og Backstreet Boys! ¿ Jeg liker Madonna. Hun har evnen til å alltid komme med noe som er nytt og bra. Og så liker jeg Kings of Convenience, sier Anne Kathrine. Ricky Martin, Craig David og Marc Anthony er andre favoritter. Begge to har sunget stort sett hele livet, og Anne Kathrine synger aktivt i kor.

Gutter er også noe som jentene prioriterer. Ingen av dem har kjæreste for øyeblikket, men nekter ikke for at navnet Flirt har noe med deres egen oppførsel å gjøre. Sandra er foreløpig fornøyd med singelstatusen, hun gjorde det slutt med kjæresten for en måned siden.
Har du lyst på kjæreste, Anne Kathrine?
¿ JAA! Jeg har ikke hatt type siden september!, klager hun. En viss fem år eldre og betraktelig mindre blond jente på motsatt side av bordet tenker at hun jammen ikke har noe å klage over, men lar dette likevel være en oppfordring til alle unge menn der ute!

Hvis alt går som det bør, selger "Ukorrekte Rykter" bra nok til at neste singel "Drømmer" slippes om et par måneder. Så får vi se hvor langt de svært sjarmerende og sympatiske jentene kommer med sin flørting med gutter, two-step, tekster på norsk.

2 STEP-RELATERT:
-Wookie-intervju
-Wookie-albumet
-Artful Dodger-albumet
-True Steppers-albumet
-To skritt senereKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish