Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
HELLRIDE
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
- Madrugada vil dø ut med trenden! Folk er ikke interessert i å ha det kjipt. Selv om skandinavisk rock er på vei ned, bekymrer det meg ikke. Vi vil ta den med oss rett opp igjen!


Peter Vegem, vokalist og gitarist i rock'n'roll-bandet Hellride, virker ikke å være det minste bekymret for den melankolske trenden som herjer i landet. I likhet med resten av bandet, som formelig gløder av vill energi:
- Det er bevist gang på gang at rock ikke vil dø. Det er verdens dummeste utsagn! Verdens største band spiller jo rock!, legger Peter Boström til.
Bassisten er en tredjedel av Hellrides nye besetning. For mens debutskiva "Making Out With Fire" , som kom ut ved juletider, bestod av Vegem, Zugly og Tex, er det kun førstnevnte igjen. Med seg på laget har han fått tre spilleglade svensker: Claes Engström på gitar, Kenneth Vidjeskog på slagverk, og allerede nevnte Boström på bass.

- Alt er faktisk bedre nå, slår Vegem fast. - Før var det jeg som dro lasset alene, og de andre ga rett og slett faen, og var ikke interessert. Nå er vi fire stykk som er like bestemte på at vi skal komme noen vei. Det var selvfølgelig kjipt da de to forlot bandet, og jeg sto med den nye skiva i hånda, men Hellride har aldri vært bedre enn nå, og det er en helt annen atmosfære!
- Det er en gruppesound, hvor det beste fra alle fire kommer fram, sier Kenneth, og får støtte fra Claes:
- Vi er nødt for å være fire, for å være Hellride!

Det som ikke er uvanlig for norske band i startgropa, og som også hendte med Hellride, er at skiva kom ut, men så ble det stille. Hva skjedde?
- Ja, det har vært stille, og det skyldes veldig dårlig promotion fra plateselskapets side, helt enkelt. Vi gjør alt vi kan, men det er ikke så lett, påpeker Vegem, som heller ikke er helt fornøyd med publikum her hjemme:
- Det finnes ikke rom for rock i Norge. Vi må faktisk ut, for det er umulig å selge vesentlig her. Nordmenn på konsert har ikke skjønt det. Men vi spilte i Tromsø i helga, og der sto publikum sånn! (her holder Vegem armen i en nitti graders vinkel, slik at underarmen peker rett opp i taket, med knyttet neve, rett foran trynet mitt, for å vise den pønkete attityden de har i nord).

Og dårligere stemning skal det tydeligvis ikke bli, når det hardtslående bandet entrer scena på So What! den første torsdagen i denne måneden:
- Det blir svette, energi og rock'n'roll. De som har sett Hellride tidligere vil få seg en overraskelse, sier Claes.
- Publikum vil gå i knestående, slår Kenneth fast.
- Vi er et nytt og bedre band nå. Det er en ny verden, rett og slett. Nesten religiøst! Folk vil si "jeg var der" i ettertid, sier frontfigur og den kanskje mest energiske av dem alle, Peter Vegem.

Så gjenstår det bare å se om Hellride holder hva de lover. Ifølge Kenneth har i alle fall bandet "asskul" når de spiller. Så da smitter det vel over på publiken?

-Hellride - liveKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish