Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
FUSED
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Fused består av to unge menn og en ung dame. Da bandet er et forholdsvis nytt navn i musikkfloraen, ba vi de fortelle oss litt om bakgrunnen og musikken sin. På Oslo Plaza ble undertegnede møtt av tre opplagte og fresh´e mennesker, som tydeligvis ikke har rukket å bli lei promotering og reising.


I stedet gledet de seg over det fine været og utsikten fra hotellets toppetasje. Noen "blasert-popstjerne"-nykker var ikke å spore, de var mer enn villig til å fortelle om seg, sitt, og sitt ferske album "Audio". Sam Onervas tok på seg å fortelle hvordan det hele startet.

-Jeg og Max (Reich) hadde kjent hverandre lenge, og vi drev på med et house-prosjekt. Det vi manglet var en syngedame, og slik var det at Petra (Hallberg) kom inn i bildet. Det fungerte jo som du skjønner veldig bra, og etter hvert flyttet vi til London.

Hvorfor London? Sverige har jo etter hvert mye å skilte med på musikkfronten?


-Vel, først og fremst fordi vi ble signet til et engelsk selskap, vi unngikk mange praktiske problemer ved å flytte dit. London er uansett stedet å oppholde seg hvis man driver med musikk.

Overgangen gikk greit?

-Vi var veldig klar for et miljøskifte da vi dro dit, men i begynnelsen likte i hvert fall ikke jeg byen noe særlig. Etter hvert har det gått seg til. London er jo en skikkelig metropol, det skjer ting hele tiden.

Hva med musikken, ble den påvirket av flyttingen?

-Veldig. Vi hadde mye materiale vi hadde laget i Sverige, som rett og slett ikke passet i London. Derfor forkastet vi det gamle, og startet på ny frisk. Vår musikalske bakgrunn er ganske forskjellig, men felles for alle er at vi har lyst til å lage dansemusikk med sjel.

Hvordan gir det seg utslag i arbeidet? Har dere en konkret plan når dere setter i gang?

-Nei, vi føler at det gir oss mer rom for eksperimentering. Alt handler om utvikling, det er en konstant utvikling så lenge man fortsetter å gjøre ting. Sånn sett følte vi at det var viktig å gi ut skiva nå, for å fortsette utviklingen. Det eneste vi konkret strebet etter på denne skiva, var at det skulle bli så god lyd som mulig. Vi ville ha skikkelig hi-fi lyd.

Hvordan har skiva blitt mottatt i Sverige? Jeg tenker litt på det at dere dro til London osv., har dere fått noen sure kommentarer?

-Faktisk bare fra én person, men han hadde i tillegg hengt seg skikkelig opp i den greia. Hele kritikken hans var uansett så usaklig at det ikke var noe å bry seg om. Slike mennesker vil det alltid finnes, det er bare å overse de. Man kan ikke gjøre alle til lags.

Live-spilling, har dere gjort noe særlig av det? Kanskje vi får muligheten til å se dere i Norge snart?

-Vi har etter hvert utviklet et skikkelig live-konsept, med musikere på scenen og slikt. Det gir en bedre og mer helhetlig konsert. Så veldig mye har vi ikke spilt enda, men vi trives veldig godt med det. I Sverige har vi hatt noen morsomme live-opplevelser, med god respons fra publikum. Spesielt den gangen Max og Sam ble så fulle at de falt overende, veltet synther og annet utstyr, rotet øl i platespillerne... Hehe, det spørs om vi ikke bør gjøre det litt mer profesjonelt fremover!
Vi kunne godt tenke oss å spille i Norge, gjerne på en utendørs festival eller noe slikt. Det er veldig deilig om sommeren, publikum smiler og er med, solen skinner... Jo da, det gjør vi gjerne!


Norske festivalarrangører vet i alle fall nå at bandet er villig, og publikum burde også være positiv til Fused sitt glade budskap. Bort med skyer, frem med sola, og opp med volumet!
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish