Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Billie Piper - Grand!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Hun er en liten jente, snart atten, og på vei mot en karriere som popstjerne. Av utseende er hun ikke mye ulik en hvilken som helst norsk Headon-blondine, men elegante håndbevegelser avslører en nøye innstudert grasiøsitet. Propaganda møter henne i en gigantisk suite på Grand Hotel. Av Henrik Vold


Terrassen alene er større enn opptil flere million-leiligheter på Grünerløkka. Selv kryper den lille jenta tett opp i en sofa i den store stuen, og det er tydelig at vi ikke er de første journalistene i dag, og sikkert ikke de siste.

Du heter Billie¿ Det er vel ikke egentlig et jentenavn? Ønsket foreldrene dine seg en gutt?

Jeg håper ikke det¿ Navnet mitt er litt unisex, synes du ikke det? En av søstrene mine heter Harley, broren min heter Charlie, en annen heter Ellie, og så videre. Faren min var i USA like før jeg ble født, og det var vel der han fant ut hva jeg skulle hete¿

Her i Norge har vi en veldig populær fugl, Billi (fra RIMI), og vi lurte på om du var i slekt¿? (Genialt spørsmål! Publisers.anm)


Jeg håper ikke det¿ Nei, ikke det jeg vet.

Det er mange Britney Spears-kloner ute for tiden, blonde jenter som løper rundt og henger seg på den galeien. Er hun en inspirasjon for deg?

Ja, på noen områder, men da jeg begynte fantes ikke Britney Spears eller Christina Aguilera. Jeg ga ut mitt første album et år før noen engang hadde hørt om noen av dem. Året etter dro jeg for å skrive mitt neste album, i stedet for å dra på turneer - og da jeg kom tilbake svermet det av unge kvinnelige soloartister. Men jo, Britney lager bra videoer, og jeg synes hun har mye talent.

Hva synes du om holdningene de tar, ikke sex før ekteskap og så videre?

Det synes jeg ikke er relevant til musikken, og det er ikke noe jeg har lyst å snakke om. Jeg tror mye av deres holdninger bunner i religion, og jeg er ikke religiøs i det hele tatt. Jeg har ikke prinsipper basert på det. Blir du forelsket i noen, skjer det som skjer.

Nå har vi ikke sett noen av videoene dine, men spiller du på sex når du opptrer?

Jeg bruker ganske sexy klær, men de er smakfulle. Jeg ser ikke ut som en hore, hvis det er det du mener. Jeg bruker bare det samme som alle andre tenåringer. Jeg liker gamle klær, ikke bare sex og glamour.

Hva prøver du å si med musikken din?

Det siste albumet ¿Walk of Life¿ er min livshistorie. Jeg har gitt mye av meg selv, og det er en ganske skjellsettende opplevelse. Jeg har lagt inn mye forskjellig musikk, så albumet mitt passer til alle anledninger.

Hva hører du på selv?

Alt. Bob Marley, Beatles, Rolling Stones, mye garage, house, gammel festmusikk, det varierer med humøret. Gammel festmusikk er moro, da kan jeg hele teksten, og synger med så det gjaller.

Hvem vil du nå?

På begynnelsen av karrieren min var publikum veldig ungt, fordi jeg var ung og spilte pop. Nå er de litt mer modne, mye fordi jeg også er litt eldre, jeg er snart atten. Jeg vil vokse sammen med fansen. Jeg tror jeg appellerer til folk mellom seks og trettiseks.

Er du redd for å miste det du har?

Ikke egentlig, fordi jeg ikke kaster ut album etter album. Jeg bruker lang tid på hvert album, og tar tid til å tenke og reflektere over hva jeg sier med musikken. Musikkselskaper er for grådige, for hvis de får en stjerne er de mest av alt opptatt av å melke suksessen og lage album etter album. Jeg vil ha noe som varer, jeg har lyst til å gjøre dette noen år, omtrent som Madonna. Jeg bruker tiden.

Hva liker du med Madonna?

Hun er unik, ærlig og artistisk. Hun sier dette er meg, liker du det ikke er det samme for meg. Etter hvert album har hun forsvunnet og kommet tilbake med ny musikk, bare blitt større og bedre. Hun tar sjanser og er spontan. Jeg elsker spontane mennesker.

Til slutt: fortell en engelsk vits ´a, Billie...?

Jeg husker ingen¿


Bilder av Pia Skjøthaug
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish