Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Paperboys
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Paperboys er kanskje et nytt navn for mange. Propaganda møtte Vinnie, den ene halvdelen av duoen, i studio. Der fikk vi høre mer om dem, samt en av låtene deres.Paperboys har faktisk holdt på i mer enn ti år. Vinnie og Jay Jay møttes i -89, og samarbeidet begynte smått å ta form. Gradvis ble utstyr kjøpt inn, og ferdigheter tilegnet. Etter hvert ble det mer seriøst, og rundt -92 sendte de en demo til Tommy Tee, som den gang jobbet på Mega Records. Resultatet var ikke videre oppløftende;

-Det blei litt sånn "Don´t call us, we´ll call you".
Dette tok tydeligvis ikke luven fra dem. Nå er de signa til Bonnier, og skive kommer utpå sommeren. Vinnie innrømmer gjerne at høye salgstall og inntekter ikke hadde vært å forakte.


-Først og fremst håper jeg at skiva blir bra. Men vi er jo også hypp på å tjene penger på dette. Håper å kunne leve av musikken, og kanskje etter hvert kunne flytte til et varmere land.
Paperboys har nemlig en litt annen bakgrunn enn de fleste andre hiphop-navn i Norge. Gutta møttes i Tanzania, der foreldrene jobbet med u-hjelp.

I motsetning til mange andre, som trykker opp singler og 12" selv, for på den måten å skaffe nok oppmerksomhet til å få seg en platekontrakt, har ikke Paperboys produsert noe særlig før de nå kommer med skive på etablert selskap. Skjedde det litt plutselig?

-Personlig synes jeg ikke det. Vi har jo som sagt holdt på i over ti år nå, og om vi ikke har gitt ut så mye selv, har vi gjort gjesteopptredener, for eksempel med Mad Con. Vi har ikke vært så hypp på å komme ut med noe før nå, heller. Eller, hypp har vi vel vært, men vi har ikke følt at vi har ligget på det nødvendige nivået for en plateutgivelse. Det er ikke noe kvalitetsstempel å ha gitt ut noe, det skal jo ikke mye til. Vi valgte å vente til vi følte det sto respekt av det vi laget.

Med seg på skiva har de fått Mad Con, Noora, Kleen Cut og andre. Og kan man dømme etter den ene, uferdige låta Propaganda fikk høre, står det mer enn nok respekt av materialet. Paperboys er nok et navn du blir bedre kjent med.

Kommentarer fra brukere

Difinitift 17/02/2002 - 11:01

Paperboys er en av de beste norke rappere som rapper på engelsk

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish