Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Outsidaz
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
D12-konserten på Rockefeller 30. august kunne også by på prominente gjester. New Jersey-gruppa Outsidaz sto for oppvarmingen, og Propaganda tok en kort, og svært kaotisk, prat med noen av dem.


Strengt tatt fikk ikke Propagandas utsendte snakket så mye, ei heller så veldig mange av Outsidaz´ medlemmer. Young Zee, som vel må sies å være en slags frontfigur i gjengen, var nemlig i svært så godt slag. Faktisk litt for godt til at vi fikk noe særlig fornuftig ut av han, men svært så underholdende var det likevel.

Etter de vanlige problemene med å få samlet crewet, noe man blir vant med etter å ha intervjuet hip hop-grupper noen ganger, benket vi (Propaganda, Kingsize, Stress, og to fra radio) oss til det som minnet om en mini-pressekonferanse. Young Zee tok rollen som toastmaster, eller MC (Master of Ceremony) om du vil, og beholdt den til det hele var over.


Etter litt reflektering over tykkelsen på brødet her i Norge, prøvde vi å få mannen inn på rett spor. Blant annet lurte vi på om dette var første gangen gutta turnerte i Europa.

-Nei, vi har vært over her et par ganger før. Vi har vært litt rundt omkring, blant annet på en festivalting i Sverige, Hultsfred het det vel. Vi har vært litt rundt omkring. Hip hop begynner å slå an også her, men i begynnelsen når jeg begynte å rappe trodde jeg aldri vi skulle havne på denne kanten [av kloden]... Folk som ikke engang snakker språket vårt hører på musikken vår, og det setter vi pris på. Jeg vet om store stjerner som aldri har kommet seg hit, så vi er glad for å være her.

Det er jo sjelden artister på turné snakker dritt om landet de er i, men Young Zee så ut til å mene det han sa om publikum på denne sida av Atlanterhavet.

-Det jeg liker ved publikummet her, er at folk ikke bare har én favorittartist. De vil ha litt undergrunn battle-shit, som er det vi driver med. Rap er ikke bare snakk om juveler og våpen. Vi spiller mange steder der folk ikke kan relatere til slike tema. Folk som ikke har masse våpen, våkner om om morran og starter Rolls Royce´en sin... De setter pris på det vi gjør.

Hvem som spiller for nevnte publikum er et kanskje litt uklart, men dette var tydeligvis ikke dagen for de helt konkrete svarene. Vi overså det faktum at også Outsidaz gjerne kan legge ut om våpen og juveler, og lot Young Zee raljere videre. Etter gjentatt masing om where´s the weed at, I know ya`ll got some! fikk vi han til å snakke litt om gruppas nye album, "The Bricks".

-Vi har med folk som Rockwilder, Method Man, Redman, Kelis, Rah Digga... Redman kjenner vi fra lang tid tilbake, gjennom han traff vi Method Man. Vi ble med de på turné en gang, og det var helt sinnsykt. Eminem har vi også turnért med, det var også helt vanvittig tilstander.

Hva som var helt vanvittig kan vi bare tenke oss til, det er i hvert fall tvilsomt at mannen snakker om været. Uansett, det var stort sett det vi fikk vite angående albumet, men de kunne røpe at de snart skal ut på turné selv, "så snart alt plateselskap-rotet ordner seg". Gutta har nemlig vært innom et par plateselskap uten å selv føle at de har fått så god behandling. Nå er de på Ruff Life Records, men har planer om å starte sin egen label.

Resten av tida gikk stort sett med på tullprat og slengkommentarer om andre i hip hop-miljøet, samt diverse inside-opplysninger om tilstanden til diverse "stjerner i miljøet". Da vår tilmålte tid var over, var vi mer lattermilde enn oppdaterte på Outsidaz, men det er jo strengt tatt ikke en kjip ting. Hvordan Outsidaz var på scenen, kan du lese om her.


Les også
- Afroman - The Good Times
- Bubba Sparxxx - Dark Days, Bright Nights


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish