Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Eskobar
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
For to år siden debuterte den svenske trioen Eskobar med "Till We're Dead". I disse dager er de ute med oppfølgeren "There's Only Now", og et endelig gjennombrudd blir synligere og synligere.- Vi er ganske egoistiske, og tenker virkelig bare på oss selv. Vi har bare gjort en skive som reflekterer hvordan vi har det, og vi har det bedre. Derfor låter det litt gladere, sier gitarist Frederik Zäll, og trommis Robert (selvfølgelig kalt Robban) Birming fortsetter:
- Den forrige plata var mer tilbake i tiden, mer avskalet og mer akustisk i lydbildet. Det er mer utpregede refreng på "There's Only Now".

I likhet med debutplata, inneholder også "There's Only Now" en låt hvor vokalist Daniel Hellqvist synger duett med en kvinne. Resultatet har blitt låta "Someone New" med Heather Nova. En uhorvelig vakker og småpompøs kjærlighetssang i god popånd:
- Nei altså, den handler jo om, i hvert fall for meg, om ekte kjærlighet. Dersom man virkelig elsker noen, så vil man at den personen skal ha det så bra som mulig. Med eller uten en selv. Daniel ser opp bak den sorte britpopsveisen mens han inntar hotellets finskårne melon som dessert, før han fortsetter:
- Det er det ekte kjærlighet handler om. Det er egoistisk kjærlighet om man bare vil ha noen, selv om man vet at vedkommende ikke er lykkelig. Når hun (Heather Nova) ringte for å si at hun var med, ble jeg ganske nervøs, men etter å ha skrevet grunnideèn til "Someone New" var jeg utrolig fornøyd. Jeg mener, hun er utrolig bra, og har en fantastisk stemme, men jeg har vel ganske bra selvtillit så...jeg kjente ikke noe press. Hun var helt enkelt enkel å jobbe med.

På platas andre spor, "Why London?", som er en av de få dunkle låtene, avsluttes det med: Why London?/ It's Not Your Home/ Why London?/ Just A Warzone.
Et stykke lyrikk som fort kan bli en trist stemningsrapport fra virkeligheten.
- Ja, faktisk. Nei, men den handler jo egentlig ikke om London, det er en låt om tapt kjærlighet, og kunne egentlig like gjerne blitt kalt "Why Stockholm?", sier Daniel. Frederik synes likevel det blir ekstra spesielt når låt nummer ni har fått navnet "Skyscraper". Terrorangrepene i vest har faktisk fått direkte følger for bandet:
- Musikkvideoen til "Into Space", ble i en periode sensurert på svensk TV, for vi hadde med kræsjende fly der, sier Frederik.

- Dessuten skulle vi spilt inn en ny video i London, men de hadde stengt hele plassen, så vi fikk ikke komme inn. I hvert fall ikke hele bandet med saker og utstyr, så vi sendte over fotografen vår, for å ta noen bilder. Vi kaller ham bare Rambo, ler Daniel.

Den svenske trioen er nominert til MTV Awards i kategorien Beste Nordiske Band senere i høst, noe Daniel ser på som utelukkende positivt:
- Selve nomineringen betyr ganske mye når det gjelder media og presse, og at folk får høre om oss. Dessuten betyr det vel at MTV spiller låtene våre mer.


Les også
- Eskobar - Theres Only Now


Kommentarer fra brukere

julianne 24/10/2001 - 18:07

tenkte kanskje at du ville ha litt slikt snask ja...!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish