Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Autopulver - del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Autopulver kommer iallfall til å markere seg mer i Norge i tiden som kommer, med plateutgivelse og en serie konserter. - Vi kommer til å kjøre så mange konserter vi kan. Det var på tide å spille på en studentfestival her i Oslo. Vi har jo spilt endel på SoWhat også to ganger på Rockefeller.

- Vi har spilt en del konserter i Belgia og Nederland, og da har vi ikke fått tid til å gjøre så mye her hjemme. Dessuten er det ikke så mye vits å spille konserter i Norge når vi ikke har noen plate på gang, og vi har jo ikke hatt noen plate ute på 3 år, sier Dagga.


Frode er enig: - Dessuten er det kulere å være utlending. Kashmir står som nummer to på plakaten på denne festivelen, og de er fra Danmark. Vi har jo solgt flere plater enn dem. Men de er utlendinger. Sånn er det bare.

Det finnes utrolig mange kjellerband rundt omkring - hvorfor kommer de fleste seg aldri ut av kjelleren?

Dagga tenker seg litt om. - Det dreier seg mye om selvtillit. Det hjelper ikke å være flink til å spille, det er mange som er mye flinkere enn oss til å spille. Men det nytter ikke å være kjempeflink til å spille Bryan Adams-låter på Smuget, du kommer jo ingen vei med det! Vi prøver å komme opp med noe som er bra og litt nytt. - Ja, sier Anders. Det dreier seg om å ha tro på sine egne greier. Man må være flink til å lage låter.

Finne på noe nytt høres jo greit ut, det. Men er det egentlig mulig å finne på noe nytt i år 2000?
- Det behøver ikke være så veldig nytt, da... Dagga ror seg tilbake.
Men han slipper unna, for Frode avbryter. - Folk sier til oss at vi er flinke til skrive låter, men hvorfor er vi det? Vi har jo sittet og jobbet endel med de sangene, da...

Jeg sitter i et rom med et norsk band som synger på engelsk, og da må man bare spørre. Dårlige tekster blir ikke bedre fordi om de er på engelsk sånn som endel band synes å tro. De fleste nordenn uttrykker seg faktisk bedre på norsk... Så hvorfor engelsk???

Moromann Rune blir aktiv under cowboyhatten. - Vi har jo vokst opp med musikk på engelsk! Bortsett fra the Kids, jeg hørte faktisk på dem. Så det er det vi har et forhold til. Norske tekster er helt kult, det, men det er ikke oss. Dessuten er litt av poenget med musikk å nå ut til flest mulig. Engelsk blir nesten som å spille instrumental musikk, da skjønner alle hva du driver med. Og da får man jo muligheten til å reise rundt.

Dagga skyter inn at de har drevet på i Belgia og Nederland i et par år, men gjerne vil videre. - USA og England er jo det som er best. - En liten klubb i New York, med bare en 6-700 mennesker, kommer det drømmende fra Rune. Og nesten bare jenter, selvfølgelig. Pene jenter...

Han fortsetter forklarende: Damene i New York er ikke finere enn i Oslo, men de har mye mere sminke. Det er kult. Jeg pleier å si til damer at de burde sminke seg mer. Men det er klart at hvis man er dritpen så kler man jo hva som helst. Da kan man ta en rød sokk på hodet....

Autopulver har sin egen hjemmeside, som faktisk er griselekker. Det er Frode som står for den, og han påstår at han også er den som bestemmer over internett. Men Rune hevder at han ikke er helt bak mål han heller. - Jeg er kjempeflink til å surfe. Mest på porno, for der er det mye bilder og liten skrift...

Sånn tilslutt gir Autopulver råd til alle dere som vil ut av kjelleren og inn i studio.- Det beste rådet er å ikke spille coverlåter. Hvis man er 14 år er det greit, man lærer jo endel av det. Men hvis man begynner å nærme seg 20... Selv om det du lager høres forferdelig ut, er det bedre enn en som er dritflink og spiller tre sett med coverlåter. - Ja, sier Rune gravalvorlig. Vær ikke handlingslammet!

Autopulver består av:
Frode Lamøy (trommer, perkusjon, programmering, keyboards...)
Dagga (vokal, gitar og perkusjon)
Anders Hunstad (keyboard og pekusjon)
Rune Lamøy (gitar og programming)
Victor Borge (bass)

Sjekk ut Autopulvers hjemmeside:

http://www.autopulver.comKommentarer fra brukere

Tom Erik 29/11/2001 - 22:00

Rett og slett trist at Autopulver har sluttet.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish