Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
MIS-TEEQ!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Med sin snertne blanding av r&b, UK garage og pop, er de elegante og sjarmerende unge damene Sabrina (22), Alesha (22) og Su-Elise (19) i ferd med å ta Europa med storm.For omtrent et år siden nådde Mis-Teeqs debutsingel ”Why?” åttendeplass i England. Ganske spesielt for en ny garage- jentegruppe som omtrent bare var kjent innenfor Londons hektiske klubb-og dj-miljø. Men ”Why?” fant altså veien fra svette dansegulv til radio og hitlister, mot alle odds. Enda bedre gikk det med oppfølgeren ”All I Want”, som ble en stor sommerhit og endte som nummer to på hitlisten. Med ”One Night Stand” beveget de seg bort fra den røffe garagen, mot mer likandes r&b-pop. Det resulterte i gode listeplasseringer over hele Europa, og nå er de ute med debutalbumet ”Lickin’ on both sides”


Er det noe spesiell grunn til at ”One Night Stand” ble den første singelen utenfor Storbritannia?
”Ja, vi vet jo at garage er et veldig engelsk fenomen som ikke er så stort i andre land ennå. Derfor ville plateselskapet slippe ”One night Stand” fordi de trodde at en r&b-låt ville ha større appell, og det kan nok stemme” sier Su-Elise.
Men grunnen til at vi har kalt albumet for ”Lickin’ on both sides” er at vi er BÅDE r&b OG garage. Det er også derfor vi alltid har r&b mikser av garage-låtene våre, og omvent. Vi nekter å velge!” ler Sabrina.

Dere har jobbet med de norske produsentene Stargate. Hvordan var det?
Å, det var fantastisk! Vi var veldig nervøse når vi kom dit, fordi de har jobbet med så mange kjente og hatt så mye suksess, men de var bare kjempehyggelige og profesjonelle. Vi var opp i Trondheim i en uke og jobbet. Det var kjempegøy, hevder Alesha, den mest snakkesalige av de tre som også tar seg av gruppens karakterisktiske MCing.

I tillegg til Stargate har jentene fått med seg et A-lag av produsenter og samarbeidspartnere på debutalbumet sitt, bl.a. r&b-gudfar Blacksmith, garage-guruene Ceri ”Sunship” Evans og Ed Case, og de kritikerroste bråkmakerne So Solid Crew.

Som en viss annen vellykket jentegruppe var også dere fire til å begynne med, ikke sant?
Jo, det stemmer. Men hun valgte å slutte fordi hun ønsket å være nærmere familien sin oppe i nord, noe vi hadde forståelse for. Jeg kunne aldri ha gjort dette hvis ikke moren min bodde i London og hun støttet meg i det jeg drev med, sier Alesha.
Det er mange som sammenlikner oss med Destiny’s Child av andre grunner også, og det tar vi som et komplement, smiler Su-Elise. Men vi prøver jo først og fremst å være oss selv og vise hvem Mis-Teeq er, og det tror jeg vi klarer, både utseendemessig og musikalsk.Kommentarer fra brukere

morten 28/02/2002 - 20:00

Alesha er GRIIISEFREKK!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish