Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
TROLLMANNEN MALIN
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
- Å være soloartist er dritskummelt, sier Jesse Malin. Han har lang fartstid som musiker, og har turnert med storheter som Ramones, Kiss og Dead Kennedy`s. Han spilte punk i D. Generation, hardcore i Heart Attack og rock i Bellyne. Nå er det kun ham og gitaren.Jesse Malin er i disse dager ute med soloalbumet The Fine Art Of Self Destruction. Malin har blitt bestis med Ryan Adams- som har produsert albumet.
- Det er både utrolig skummelt og veldig deilig å være soloartist, sier Malin. Jeg er veldig sårbar når jeg gjør alt alene, og det er uvant. Samtidig er det en lettelse å kunne ta alle avgjørelser på egenhånd, you know, slippe å diskutere hvert riff og hver tekstlinje med andre bandmedlemmer.

Med sitt korte, mørke og rufsete hår, triste øyne og slacke stil minner han unektelig om makker Ryan Adams. – Hvordan startet samarbeidet med Adams?
- Vi begynte å prate sammen etter en konsert jeg spillte med D.Generator. Ryan var stor fan, og vi fant rett og slett tonen med en gang, forteller Jesse.
Dette vennskapet resulterte i soloplata til Jesse som de to sjelefrendene brukte seks dager på å spille inn.
- Alle sangene er tatt opp live i studio. Plata er en blanding av gamle og helt nye låter, og tekstene er for det meste selvbiografiske. Jeg har selvsagt forandret på navn og steder, men ellers er tekstene veldig nakne. Det er nesten som jeg har gitt ut dagboknotatene mine, ler Jesse.

- Det virker som New York er en viktig by for deg, hva er det som er så spesielt med den?
- Jeg er født og oppvokst i Queens, så jeg elsker den byen! Musikkmiljøet der er helt genuint. Det blomstrer hele tida, og stadig vekk dukker det opp nye talenter som vil noe med musikken sin. Dessuten kan du være helt anonym i New York, du kan vandre rundt som hvem som helst og få inspirasjon. Den byen er det helt motsatte av Hollywood, som bare er bullshit!, sier Jesse engasjert. – Jeg liker ikke den mainstreamkulturen Hollywood står for i det hele tatt!

- Føler du at du er en del av den singer- songwriter- bølgen som pågår nå?
- Jeg kan forstå at folk ser meg i den sammenhengen, men jeg må innrømme at jeg selv ikke liker så mange andre singer/ songwritere. Men jeg liker godt det Ryan gjør, selv om jeg blir lei av at alle sammenlikner oss hele tida. Jeg mener, musikken vår har ganske forskjellige uttrykk. Men jeg har mye å takke ham for, musikken min hadde ikke nådd ut til så mange hvis jeg ikke hadde fått blitt med ham på turne i år, sier en ydmyk Malin.

Som inspirasjonskilder nevner Jesse blant annet Neil Young, Queens Of The Stone Age og The Ramones. Joey Ramone har vært en av Jesses mentorer og inspirasjonskilder i alle år.
- Han var en veldig god venn, minnes Jesse. – Han var veldig snill; stillte alltid opp, lånte meg penger og sånn. Jeg savner ham veldig!

Da er telefonkortet til Jesse nesten tomt, og han forter seg å si at han gleder seg stort til å spille i Oslo 11. desember. Uten Ryan, men med gitar og stor stemme. Gled dere!
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish