Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Richard Ashcroft del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Og nå har du et fint hus og en Porsche 911...?
-Nei, jeg kjøpte en Boxter til Kate. Og etter at bandet ble oppløst så har jeg vært i London og gjort opptak til det nye albumet. Den eneste sjansen jeg har hatt til å bo i dette huset har vært noen helger. Komme hit, gå og legge meg, våkne opp og tenke: for et fantastisk sted, jeg hadde elsket å bo her, tilbake i bilen, ned til London og tilbake i studio.

Så egentlig har jeg bodd på det samme stedet som da vi spilte inn Urban Hymns. Jeg har mere penger enn noensinne, men oppholder meg i det samme jævla miljøet. Stedet mitt på landet er ett komplett paradis sammenlignet med der jeg bodde før.


Det virker som om folk tror at man må mangle noe for å lage bra musikk, være fattig og elendig. Men hvis det var tilfelle ville vi bare hatt halve Beatles - karrieren. Fra 1963 ble de kjørt rundt i London av en sjåfør og levde livet. Det samme med the Stones. Det som er bra med rockemusikk og alle de stdene jeg har vært på er at jeg alltid er den eneste rockeren der. og det er kult.

Hvordan er det å ha penger?
-Hvorfor skal all den gode maten, de bra stedene og den friske luften være reservert for forretningsfolk og internettmillionærer? Jeg husker da jeg fløy med Concorde, for meg var det en stor greie å komme til New York på tre timer. Det var spennende. Bak meg i flyet hørt jeg en samtale, en mann som sa han skulle tilbake neste dag, han skulle bare til New York for å spise lunsj. Det er helt vilt, men vanlig for folk som dem. Min materielle velstand i forhold til de folka - ja, det går ikke an å sammenligne. Penger var aldri et mål for meg.

Folk som har penger som sitt store mål finner plutselig ut at penger bringer masse nye problemer. Og så knekker personligheten deres helt sammen. De må finne nye drømmer og mål å nå. Og da får du det klassiske scenario: skuespiller eller musiker går fra materiell velstand for å bli guru og finne religionen. Jeg er fullt klar over den sirkelen.

Men jeg sier det, at når jeg endelig kommer tilbake til huset mitt kommer det til å skape noen flote sanger. For første gangen på lenge skal jeg gå ut av bilen og se på himmelen. Og den er full av stjerner istedenfor en oransje glød. Jeg skal gå lange turer på slettene - alt det der er like viktig for meg som det urbane liv.

Jeg må ha muligheten til å komme meg ut av byen, hvis ikke blir jeg gal. Hvis man har råd til det skal man gjøre det. Det er fantastisk. Spesielt når jeg skal på turne. Det verste kommer til å være å dra derfra, det er ille nok på søndager når jeg drar tilbake til studioet i London.

Dessuten må du dra fra sønnen din?
-Han blir med meg overalt der jeg drar til han begynner på skolen. Det blir ikke noe problem. Jeg er ikke for å etterlate damer og barn hjemme for så å dra sin vei. Jeg vet ikke hva vil skal gjøre mens Kate er på scenen med meg, men vi får vel manageren til å være barnevakt.
les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish