Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Richard Ashcroft del 3
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Er du en god ektemann?
-Jeg tror nok jeg kan være mye bedre...Det er poenget. Jeg kan sette av mye mere tid til forholdet, og det er noe jeg vil prøve å oppnå. Være litt mindre selvsentrert. Jeg prøver så godt jeg kan!

Leser du bøker om oppdragelse?
-Nei. Men jeg vet at det er en kjempeforandring og at det er tåpelig å forestille seg hvordan det kommer til å være om noen år. Jeg tror det kommer til å forandre livet mitt på en positiv måte.

Mange synes det er vanskelig å oppdra et barn, men jeg synes det egentlig er en slags lettelse at det faktisk er noe annet enn mitt eget hode som trenger meg. Det gjør at jeg ikke kan kaste bort så mye tid på å tenke for mye på ting, analysere alt mulig.


Jeg ser fram til en slags gjenoppdagelse av uskyldigheten i barndommen, ting som man glemmer å sette pris på som eldre. Barn ser små mirakler i alt mulig. Jeg gleder meg til å oppdage verden på nytt med min sønn. Men på et musikalsk nivå vil det nok ha stor innflytelse på meg. Det betyr selvfølgelig ikke at alle sangene mine kommer til å handle om ham.

Men følelsesmessig er det som hundrevis av dører som blir åpnet på vidt gap, det er en veldig spirituell greie. Jeg vil ikke påstå noe annet enn at jeg var vettskremt før fødselen. Ikke for at jeg ikke skulle greie det. Det er bare ett av de øyeblikkene da men trår vann i ingenmannsland.

Følte du at du sto foran en stor dør?
-Mmm. Jeg har ventet på at den døren skaulle åpne seg en stund, det har vært litt kom igjen, kom igjen! Jeg har full respekt for Kate, som på en måte har vært gravid gjennom meg med dette nye albumet. Det er vanskelig å være med meg, vanskelig å være med noen som meg som er i en produksjonsprosess. Fiolk må legge sine egne liv til side.

Blir du så oppslukt av musikk at det er vanskelig for deg å snakke om noe annet, som foreksempel spise middag med kona di eller ringe henne for å se om hun har det bra?
-Ja, det omfavner virkelig livet ditt på grensen til det ubehagelige. Det er derfor jeg sa at når dette albumet er ferdig vil jeg at musikk skal være en del av livet mitt og ikke omvendt. Jeg vil ikke stå i skyggen av "Richard Ashcroft", hvem det enn måtte være, eller Verve.

Derfor er det viktig, helt essensielt for at jeg skal klare å holde på med dette litt lenger. Å ha et liv, ha en kone og en sønn. Fordi jeg har holdt på på denne måeten i ti år nå, og hvis jeg hadde fortsatt sånn hadde jeg kommet tilbake en dag og det hadde ikke vært noen der. Hvem har lyst til å bo med noen som bare tenker på musikk?

Man går ikke ut av studio etter ni timer og er ferdig med det, det er helt umulig. Fragmenter av musikk flyr gjennom hjernen din og det er ikke noe man kan kontrollere, du tror TV`en spiller den sangen du har jobbet med hele dagen mens du lager deg en kopp te. Masse bisarre ting...Så putter man hodet på puten og man kan ikke la være å tenke på hva man har gjort og hva man skal gjøre. Det er en 24-timers greie.

En gang har jeg lyst til å spille inn et album i en helg og mikse det i uka. Kanskje jeg prøver å lage en plate på to uker.
les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish