Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Blur - til slutt
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Blur har gitt ut plater i ti år nå. Kan man regne med at de vil holde på i ti år til?
- Jeg har alltid trodd at jeg skulle holde på med dette hele livet. Men jeg så J Mascis fra Dinosaur Jr. i går, og hørte noen 18-åringer akke seg over at han så ut som bestemoren deres. Det har de sikkert rett i, og for en som ikke kjenner historien til fyren fremstår han nok bare som en ekstremt gammel mann med gitar. Om noen år vil kanskje folk betrakte oss på samme måte. En litt skremmende tanke, igrunn, sier Graham Coxon.


Kjendislivets forbannelse
I tillegg til å lage hitsingler, har Blur vært mye i media på grunn av Damiens forhold til Elastica-vokalist Justine Frischman. De var på mange måter alternativrockens Victoria og David Beckham, og opplevde et mediepress av tilnærmet kaliber, inntil deres meget offisielle brudd for rundt tre år siden. Damien har fortsatt problemer med å skjønne hysteriet.
- Jeg finner det overraskende at folk virkelig kan være så interesserte i vårt daglige liv. De eneste gangene det vikrelig bryr meg er når ungen min, som på ingen måte har valgt å bli kjendis, blir fotografert. Når jeg går på et bransjeparty kan jeg derimot ikke forvente annet, sier han. Damien innrømmer at han til tider har moret seg på paparazzienes bekostning. En gang betalte han en uteligger penger for å rappe kameraet til en fotograf som fulgte etter ham.
Man kan skjønne at Damien ikke er overbegeistret for media, etter behandlingen han og Justine fikk. Det er nok derfor Albarn har holdt sin nye kjæreste og ungen utenfor rampelyset. Interessen for hans person er fortsatt stor. For få uker siden så jeg et bilde av ham i tabloiden The Sun, hvor de gjorde et stort poeng ut av at han gikk på kino alene. De spekulerte på om hvor bra hans nye parforhold gikk, og kom fram til at det nok heller ikke gikk så bra med Blur, i og med at han ikke smilte. Journalistikk selv du ville vært stolt av, redaktør Ulshagen.
Når man blir fulgt så ofte med kamera, tenker dere noen ganger at ¿fillern også, ikke nå som jeg ser så jævlig ut på håret¿?
- Håret er kanskje ikke det vi bekymrer oss mest over, smiler Alex. En rask sveip over den uflidde forsamlingen gjør tilføyelser overflødige.
- Jeg har aldri skjønt hva de andre snakker om når det gjelder mediapress. Personlig har jeg det motsatte problemet. Jeg strever med å komme i medias søkelys. Det er bare de andre som styrer unna, fleiper Dave.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish