Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Jenteprat med All Saints
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Halvveis tømte kakaokopper dekker bordet. Veltede shoppingposer med varene utover gulvet, blader og epleskrotter ligger strødd overalt. All Saints har vært på hotellrommet noen timer, og det ligner allerede en svinesti. Melanie Blatt og Nicole Appleton ser ut som alt annet enn glamorøse popstjerner der de ligger rett ut på en sofa ikledd treningsdresser. Begge er usminkede og har uvasket hår oppsatt i slurvete hestehaler. Og de er ikke på godt humør - helt til samtalen vendes til Leo De Caprio... Av Monika AgoreliusDe kikker på MTV i halvsøvne, der en kvinnelig artist løper rundt i ørkenen og traller på en poplåt. Nicole rynker på nesen. ¿"Billig". Hun vender et sløvt blikk mot meg og fortsetter: Håper du ikke er så kjedelig som andre svenske journalister som bare vil vite hva vi synes om Spice Girls. Det er så boring".

Jeg forsikrer dem om at jeg er helt uinteressert i Spice Girls og at sammenligningen mellom dem og All Saints er ferdigdebattert. Eneste grunnen til at de ble sammenlignet fra begynnelsen var at Spice Girls lå på topp da All Saints inntok listene med hitlåten "Never Ever". Siden det har All Saints gjort alt Spice Girls aldri hadde våget; drukket tungt, bannet i intervjuer og hatt sex med en rekke kjendisgutter.


Det siste året har All Saints jobbet på sitt nye album. Dessuten har Shaznay laget en soloplate mens de andre har debutert som skuespillere. I april kom gruppens nye album og deres nyeste singel "Pure Shores" er filmmusikk i Leonardo DiCaprios nye film "The Beach". "Det er en annen ting folk spør om, "hvordan er Leonardo?", sier Melanie og trekker på trøtte skuldre. - "Jasså", svarer jeg. "Jeg har møtt ham flere ganger, så jeg vet allerede hvordan han er..."

Pluselig kvikner de til, gitt. Nicole spretter opp av sofaen og halvskriker. "Hva? Har du, er det sant? Hvordan var han? Spurte han om oss?" "Eh, nei, han spurte ikke om dere. Og ja, han er hyggelig, lang og tynn".

Nicole avbryter, opphisset: "Han kommer til London snart, da skal vi treffe ham, det blir kjempemoro, han er så utrolig pen!" Nicole er velkjent partyberte. Sammen med søsteren Natalie er hun nesten hver kveld å se på Londons heteste nattklubber. Ofte sammen med kjendisgutter. Hun var en stund sammen med Robbie Williams, mens søsteren har vært sammen med blant andre Brad Pitt og nå senest med Johnny Lee Miller fra filmen Trainspotting.

Neste sideKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish